Uddevalla

Tredje helgen i rad vi är borta med laget, kommer kännas konstigt att inte gå runt och lukta svett hela tiden, äta hotellfrukost, umgås med underbara tjejer, inte kunna skita ordentligt, ont i hela kroppen mm. Men som tur avslutar vi denna tuffa träningperiod med lagfest nästa helg och  då ska den hårda träningsperioden firas ordenligt och ja mamma jag är ledsen men de blir all in så ha telefonen nära dig för alla mysiga fyllesamtal.

just nu går jag lite på nålar för på onsdag kan jag vara arbetssökande, mellan två jobb skitsamma börsen i Asien påverkar volvo och som bemaning går man aldrig säker, håller alla mina tummar och tår.

Idag har jag storatädat hela köket, myst med syster och en snabbis hos tjejerna. Än så länge har jag jobb och är så tacksam för så nu måste jag sussa.

Sliten

I torsdag blev de örebro, match mot ÖSK vilket slutade i vinst sen sov vi över på hotell, hade fyspass på fredagen sedan vidare mot Västerås där vi var hela helgen och spelade matcher - älskar mitt lag!

I går var jag dock inte lika pigg, 05.45 ringde klockan sliten och så iväg och jobba, träning hela veckan och på fredag bär de av mot Uddevalla för ny cup och då är de alla möter alla cup så blir många matcher.

Mitt liv är inte roligare än så här just nu, hinns inte med så mycket mer.

kräm


Match

Idag var de match mot Örebro vi vann ganska stort, var så himla kul att få träffa alla från ÖSK, ett underbart gäng som jag önskar all lycka, ett bonus var att Sandra var med mammi idag och tittade på matchen, sånt gillar vi!

Var i smögen i helgen på träningsläger, vackra underbara smögen som bjöd på fys, räkor, vin, tävlingar och skratt. Nu i veckan blir de jobb, träning imorgon och på torsdag blir de örebro för returmatch, sedan bär de av mot Västerås för cup hela helgen. Fick ledigt på fredagen vilket gynnande, slipper jag stressa. Nu ska jag hoppa in i duschen, ligger fortfarande svettig - självklart på Stefans sida av sängen. Natti

lycklig

Jag har dem mest underbaraste vännerna man kan få som jag umgås med varje dag, den bästa familjen plus en extra familj på handbollen, en jätte fin sambo, ett toppen jobb som jag trivs med och har arbetskollegor som får mig att skratta varje dag, jag är frisk, har en fin lägenhet och jag får hålla på med de jag brinner för - handbollen!

Man ska se till vad man har, då är alla människor väldigt rika jag är lycklig lottad!

Nu vill jag ta tag i mitt bloggande och dela med mig av mitt vackra liv för vill kunna gå tillbaka och läsa denna som en dagbok, idag är första dagen på det nya livet.






RSS 2.0