påsklov

hela fyra dagar är jag´ledig och ska hinna med att leva livet, äta gott, dricka gott, må gott och umgås med folk jag håller kärt. De kommer gå galant och som jag längtar, imorgon ska jag hem mot närkeslätten som de ser ut nu. men först sova, jobb och evn övertid.

Idag åkte min prins till danmark i fem dagar och lindrade min seprationsångest med att sova två timmar vilket INTE var meningen vaknade med en annan ångest att jag sovit bort kvällen och inte kommer kunna sova NU klockan är 23.08 brukar däcka runt 22. Min fina vän Mikaela bjöd på super god mat sen kom jag hem och städade tror dock inte mina grannar blir så nöjda på mig om jag damsuger nu så ska försöka räkna får

puss


en vacker dag

jag och mina kära vapenbedragare på volvo har njutit av solen så gått vi kunnat, vi har inga fönster, betongväggar och går i tjocktröjor och inget aning om vad de är för väder men varje rast vi har och tid över så springer vi ut och solar i arbetsbyxor, t-shirt och stålhettor!

Min dag har varit innehållsrik, jobb, glassätande, solande på balkongen, gym, mathandling, godmat och snabb städning. Nu ska jag drömma om sommar, smultron och sockerdricka.

puss

namnet på framsidan av tröjan är viktigare än det där bak.

Idag gäller det, idag kan vi välja att förlänga säsongen eller kliva av. Idag kan vi skrälla, visa att vi kan, visa att i är bättre än dem, att VI är ett lag värt att tro på. Så länge man har hopp har man inte förlorat!!'

Viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora.

Igår åt jag god mat, en påse godis, njöt till hur många lingon finns det i världen med fina vänner, somnade till Vandetta och vaknade upp med en puss. Kanon slut på veckan och start på helgen. Ät även godis till frukost kan ju inte vara godare att äta godis då, tänk om det händer mig något idag men då kan jag veta att de första jag gjorde idag var att njuta av livets farliga frestelser.

Nu ska jag svettas på gymmet sedan skrika halsen av mig till världens bästa skövde hf.

kräm

mår som fisken i vattnet

Idag delar jag med mig av min glädje, hade en underbar helg med världens bästa vänner, rosenström, sovmorgon, buffé, handboll, shopping, solning, fika, mamma, hus tittande och klippning.


Min måndag började också väldigt bra,trivs jätte bra på volvo och har underbara kollegor, träning och så kommer jag hem till en nystädad lägenhet mår väldigt bra just nu!!

Puss och sovgott


RSS 2.0