Sprang

Idag sprang vi och sprang, svett är fett som gråter och idag grät de ordentligt. Jobbar belöningsarbete så när jag kom hem drack jag 1/5 liter oboy som inte var laktosfri så magen fick nog jobba mer än vad hjärtat fick göra på fyspasset. mamma hade med sig underbar kladdkaka med en massa jordgubbskräm på, var lyxigare än så men typ kräm.

En sväng till Linda och nu längtar jag efter fredagsmys så ska somna fort och ta hand om tvätten också innan jobbet imorgon poängtera att bussen går 0635.


Träningsvärk

Träningsvärk är något man får leva med när de är hård försäsong, nästintill en livsstil. Man mäter ofta värken i toalett besök om man har i benen så vill man inte gå på toa för kommer man ner lyckas man inte komma upp, om man har ont i överkropp/armar vill man inte gå på toa för då kan man inte torka sig. Ni förstår principen. Imorgon kommer jag ha i armar och ben, hur fan gör jag då?

Idag blev de lax och potäter till middag och nu ska jag sova och låta träningsvärken gro ordentligt.


Godmorgon

Han vaktar den med sitt liv.


Grispass

Idag blev de över 2 timmars gris pass ute på hittills årets varmaste dag. När jag kom hem laddade jag på med ett glas resorb. Förvånad över mig själv, en massa pluspoöng. Tömde mig helt på energi genom att städade och efter 1,5 vecka letande hittade jag mitt bankomat kort.

Stefan är fortfarande ute på golf ska försöka sova ändå för imorgon känner jag på mig att de blir en bra dag.

Kräm


Sommar

Och livet är underbart.


Beroende

Av mina 8 timmars sömn, ville bara klargöra de från gårdagens inlägg.

Sitter på bussen, sprang idag han precis. Har kjol och insåg att jag inte har rakat benen på ca 3 veckor. Stackars lärare och barn ska försöka hålla mig inne i mörkret.

Snälla traktor kör undan vägen, du tänker säkert att de bara är en buss men en buss kör snabbare än 45km/h och har en drös med folk som känner stress och en svettpärla som börjar smyga sig fram i pannvecken. Hur ska man förklara denna försening? skylla på bussen? Får som svar: ta en tidigare buss. Så traktorn kör undan vägen så får ca 20personer sova 40min längre på bussen genom att kunna ta denna buss som kommer precis i tid.

Utvärdering: börja snusa igen så slipper du bli så förbannat lätt irriterad.

Tacksam: Jag har 15min att gå men en härlig familj som jag kommer hem till.


Hjälp

Hjälp bara 7 timmar sömn inatt, sov Ewelina sov! Gör de på beställning fan nu vart jag kissnödig först!


Tlött

Idag var jag på vårdcentralen totalt 390kr fick jag punga ut! Herregud!

Efter svettigt träningspass mötte syrran upp mig så tog vi årets första inlines tur, jag är amatör tur hon är med så jag kan hålla hennes arm. Tog en glass och åkte runt och mös.


Måndag

Gick och la mig 2130 igår efter att jag avnjutit goda revben med bästa sällskapet, längesen Skövde hade så fint besök.

Imorse vaknade jag pigg tog bussen 0635 till jobbet, kom hem och tränade ett hårt pass och nu ligger jag i badet.

Dagens plus blev bilden mamma skicka imorse. Baltos bollar, att ngt så litet (ganska stora) kan underhålla en så.
Hoppas pappa glädjes lika mycket av de när han vaknade.

Nu ska jag krypa ner hos mannen i soffan.


Föreningsmiddag

En jätte fin kväll och avslutning, nu ska jag sova för imorgon väntar jobb. Mer än så blir det inte, syster är hemma igen skönt!!


Godnatt


Middag

Inte sådär super mallig, idag var det middag för ormarna. Syrran hade skrivit i detalj och målat för att inget skulle gå fel. Sist glömde jag låsa de gjorde jag garanterat inte idag. Livrädd och skakis men tillslut klarade jag det.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film för imorgon blir de tidig träning och jobb några timmar.


Fredag imorgon

Imorgon är det fredag.
Det firas med kött pass, bullar och färska blåbär.


Bullar

Kommer drömma om bullar och dofta bullar, luktar underbart här hemma nu så kommer sova på moln.


bullbak



Bilder från helgen.

Syrran är och lever livet utomlands och lämnade kvar sig två ormar, idag böt jag vatten imorrn ska dem matas. Känner mig inte sådär super kaxig just nu.
Fick ett ryck så nu står det bullar och jäser och under tiden ska jag klicka hem lite prylar. Kort vecka, kämpa ewelina!


Bildbomb från helgen


Helgens bötesdag

Började på stan kl 12 och hade massa uppdrag bl.a. Krama en polis, få in så många i en telefonkiosk, få in alla på ett tåg, krama något med svans mm.
Mitt lag tog mest poäng och vann, ett uppdrag var att samla in gratis produkter. Var tvungen att hämta bilen tillslut för kunde inte bära allt. Några av prylarna var snow racer, hängmatta, pulka, klocka.

Sedan åt vi lyxräkmacka på scandic, gick till lokalen, fick nomineringar och sedan gick de som de gick, är så himla tacksam att jag har så himla fina vänner och lag blir varm i hela hjärtat.


Helt slut

2 timmar och tjugo minuter efter, Puh! Allt är på sin plats och då menar jag allt varenda hårnål är på sin plats och alla råttor borta. Hoppas sambon kommer hem snart efter helgens Malmö-Danmark-Tyskland besök och att mina beställningar är med hem :)

Vaknade klockan 9 imorse så vi städade lokalen, åt brunch ihop, sov 2 timmar och drack lyxshake på Max. Fin avslutning på en fin helg.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_202477746.jpg" class="image">


Söndagsstädning

Rum 1 klart - köket!
Avslutar varje städning med att dammsuga och tända ljus. Skönt att bocka av hela tiden.


Fin morgon

Stefan är påväg till Malmö för att kolla finalerna i handboll festa i Danmark och köpa sprit i Tyskland. Jag var på shoppingrunda imorse och lovade mig själv att inte köpa något i svart eller vitt nu blir de "lekar" på stan.

Dagens mellanmål, lördagslyx. Kesella med vaniljsmak och blåbär.


Övertaggad

Så här taggade är vi idag, vaknade 0658 och vart igång sen dess, drar och tränar för att utnyttja min överskotts energi!!!


Fredagkväll

Förhållanden:
Frågan är inte "Är det här det bästa jag kan få?"
Nej, så här: "Är det här det mesta jag kan ge?"

Stod på alla fyra idag tyvärr av fel anledning, skrubbade hela badrummet fick ett ryck som jag utnyttjade. Firades med fina vänner med film och popcorn, imorrn vankas de bötesfest bidragit med över 1000 kr till kassan och ska dricka upp varenda krona! Punkt!!

Bilder från förra fredagen. (medveten om min rena spegel)


Aktiv

Så här blir håret efter löpning i spöregn, låg i badet tills jag såg ut som ett russin efter. Men känslan efter är obeskrivlig!!

Vi gjorde varma mackor med köttfärssås som vi fått av min älskade mor. Mamma och pappa var på besök idag, fick några energi givande kramar.

Till efterrätt åt vi kesella med citrus smak blandat med blåbär och digestive kex.

Idag trampade jag på mina glasögon och mina linser är slut, är blind nu men får tacka herr tejp som får vara tillfälligt till mina glasögon. Imorgon är sista dagen på min försäkring, detta var kanske ödet.

Nu är de 7min kvar tills klockan e 22 och mitt mål är att ligga i säng då, natti!


Mänskligt?

Känner varenda muskel i kroppen på ett mindre positivt sätt. Ont i varenda, liten som stor och bättre lär det inte bli. Men gillart då vet man att de ger resultat och man tagit i ordentligt.

Ska försöka undvik mat och dryck så jag slipper toalett besök för då förblir jag sittande. Imorgon väntar skogen igen, min kärlek till skog har ändrats efter kött intervallerna.


Måndag och grillat

Igår efter ett urjobbigt pass hade Peter och Gustav lagat grillat som var framdukat när vi kom, supergulligt! Efterrätt blev de banan med choklad, grillat såklart.


Jag lever

Idag var Stefan och handlade och kom hem med se här: till han coola och choklad, till mig en ask med vinddruvor för 5kr. Hur ska jag tolka detta? Vill han rädda mitt samvete? Är han trött på mitt tjöt eller tycker han jag inte behövde de helt enkelt. Hur som helst älskar jag den pojken han köpte iaf något.

Vi gjorde dubbelsats med pannkakor och nu tänker jag rulla in i sängen.


Mått bättre

Varken sugen på godis eller snus - då är det inte helt hundra. Drack vin på modevisningen, hoppas de hjälper mot snuva och huvudvärk!!

Elli gick på hennes jobb, jätte fin! Fick med mig Linda och Malin. Mycket trevligt!

Nu viker jag tvätt och kollar handbollen, sov 2 timmar efter jobbet ihopp om att vakna upp som en ny människa, tyvärr inte! Bada i sjö, gå barfota och lätta kläder kanske inte är de optimala i början av maj. Svettas in sommarn får man nog leva efter nu.


Bilder


Lycka

Helgen var underbar den bjöd på bästa sällskapet iform av släktmedlemmar. Saknar redan min fina mor och far! Länge sen jag skrattade så mycket

Vi fiskade, tog både årets första och Andra dopp, drack päronlikör, eldade, bouletunering, skrattade, grillade, solade, gick långpromenad, hade orm jakt mm.


Valborg

Valborg levererade verkligen!!! Nu drar jag tillbaka till Skövde med massa frisk luft i lungorna.


RSS 2.0