natti

Rädslan att inte räcka till, att man gör fel val eller bara går miste om allt som händer.
Tar vardagen för givet, livet i största allmänhet.
Rädd att dörrarna stängs och vägarna tar slut.
Att man måste bestämma livets vägar nu innan någon annan gör de.
Måste man ha mål?
Alla krav, press från egentligen vem?
Vad är rätt och vad är fel?
Är jag lycklig, ska de vara så här?
Eviga sökande efter vad?
Alla dessa val, möjligheter dom kanske tar slut ...

Jag är älskad och jag älskar de kommer man långt med här i livet :)
Slut på babbel, denna jobbiga ålder men nu ska jag sova och vakna upp med världens energi och njuta av att de just bara är fredag!

sov gott alla kära!


Ledig

 

För mig är de princip helg nu, morgondagen består av en lektion och ingen träning! Haft en tuff period men ska enbart lyfta fram dem positiva sakerna! Igår var de hundra dagar kvar till studenten, efter träningen blev de middag med tjejerna i klassen sen en sväng förbi här och till kvällens mål - Bogrens! En underbar kväll dock tidig hemgång hade prov imorse.

 

Dagen har bjudit på pizza, sömn, ett hårt och skönt träningspass och så hade jag en massa energi över ikväll så städade i någon timma!

 

Dagens plus - Syster som hade köpt hem vaniljbulle

 


Ladda

Idag så gjorde jag varma mackor med kantarellstuvning, fina grejer!
Mer lyx i vardagen, nu ska jag somna till min ELLE tidning och ladda
halsen för allt skrikande imorrn! sovgott!



glad alla hjärtans dag


vackra kvinnor

Rensade lite bilder på datorn då dök dessa upp ..

Nu ska jag ta en nattmacka och sova!

 

Glädje, förebilder, vackra, starka.

- mormor och mamma!

puss på dig lillskiten!

 



ger upp

Nu ger jag upp den där här skit dagen, ska krypa ner i sängen torka alla tårar och kolla på gudfadern, världens mäktigaste filmer enligt mig! Imorrn är det en ny dag med nya tag och nya möjligheter!

natti

mysko dröm

Igår när jag badade började det klia på mitt ben och de såg ut som jag hade fått ett bett typ, det sved lite och jag tänkte inte mer på det, men när jag skulle sova då dök de upp igen ..'

.. ur såret som jag kliat kom de små krokodil ägg och under en handbollsmatch börjar jag få tatueringsliknande mönster på mitt ben som en stor krokodil men skillnad mot tatuering så vart de som en yta med sårskorpor och inte slät, jag försökte klia bort krokdil skorpan men de gjorde jätte ont och de gick inte när jag sedan skulle gå så släpade jag benet för de var jätte tungt och började nu få panik.

Jag kliade och klia men de började blöda och krokodilen växte och nu var hela mitt höger ben täckt av en krokodil. Jag var tvungen att ligga ner för orkade inte dra benet mer och en läkare kom till mig och förklarade det så här:

- Det här är krokodilens öde, han är fastväxt på ditt ben och kommer leva sovande där på ditt ben. Min tanke var hade jag och en livs levade krokodil växt ihop med varandra men tack och lov så sov han.
Läkaren forsatte: - Vi kan väcka den om vi tar varmvatten och värmer så gör vi den levande och den kommer växa ifrån dig.

Han hämtade en trasa med varmvatten och värmde, jag var livrädd att krokodilens huvud skulle växa bort och den skulle bita mig. I drömmen minns jag att de här gjorde jätte ont och jag skrek. Läkaren gjorde så krokodilen losnade från min hy och den kröp iväg dock så dog den. Men för mig blev de ett lyckligt slut :)

KAN NÅGON TOLKA DENNA DRÖM ÅT MIG?

Ellinor har en uppstoppad krokodil unge under sin säng som kommer från afrika tror jag? Kanske var de krokodilens ande eller rättaresagt demon som spökade hos mig.





Nu ska jag ut och gå i det fina vädret.


Under ilska finns smärta, under smärta finns kärlek.

Jag har provat komma in på bloggen i tre dagar nu utan resultat, ganska frustrerande sen kom min smarta mor på att jag hade bytt email så vips så är jag inne igen, mig slipper ni icke!

Idag åkte jag till Ullared med Ulrika och Stefan för första gången i mitt liv. Tydligen var de lågsäsong och de tackar man för, 2000 kr fattigare men var gör de, om hundra år är de glömt (tröstar mig själv). Imorrn är jag ledig så ska sova nu och gå upp när jag har skaffat mig liggsår.

Ur arkivet 18 september 2007

kära dagbok...
kan ordet glädje ha flera olika uppfattningar?
kan ett så stort ord ha olika betydelser?
kan de ändras genom åren?
Den första tanken är att glädje är en känsla, det är inget man lär sig att känna, det är ingen som säger att de ska vara så, de bara finns där man bara märker det. Som känslan när man går ner i en sjö, man kan inte se att de är blött, man kan inte se att de är kallt. Man känner när man väl står där. En främande god doft, varken ser den eller kan sätta finger på vad det exakt doftar, man bara vet att man tycker om de man känner.
Hur tolkas glädje? ett yttre leende eller en inre ro. Glädje som ändras genom åren kanske har samma namn fast en annat betydelse. Att springa fortast runt huset, att få känna sig stor, att få hoppa från hopptornet. Dagen kunde förgyllas med att man fick en pizza, man fick en ny frisyr, man köpte en klädesplagg, man hjälpa till med maten, hittade världens bästa göm ställe eller klarade hela ramsan på hopprepet. Men nu idag? vart han glöden tagit vägen? har den vardagliga dosen av glädje försvunnit. har vi vart med om så mkt så vi inte ser värdet i upplevelser, har vi för mycket att göra för att bjuda på oss själva. Hur kan en kropp som inte mött livets alla prövningar vara mätt? Jag tror eller vet att varje individ har samma dos av glädje bara man hittat den mer eller mindre. lycka till med att hitta den för jag ser att den vill ut. inte imorrn för då är ännu en dag spillo, inte sen, inte då utan bara nu!

Resten av veckan.

Planering inför veckan.

- Imorrn träningsledig och det ska jag utnyttja till max på alla sätt och vis!
- Torsdag studiebesök i Trollhättan, träning!
- Fredag massageprov, match med A-laget i Lund avresa 11.30 kommer hem ca 01.00
- Lördag morgon längdskidor med Natur och Friluftsliv gruppen, sen blir de hemresa och vi ska bada tunna och kanske fiska på sjön hoppas jag får med mig mannen hem.
- Söndag match med Somby mot Sävehof.

Just nu vill jag ha en dos med massa glädje occh energi.

Dagens minus - sluta tjata på all snö den ligger där den ligger och försvinner inte genom gnäll, vi svenskar är ALDRIG nöjda mer värdet!



Natti

RSS 2.0