Helgen

Vilken vecka. I helgen var vi på träningsläger tor-sön. Underbara fina tjejer! En givande helg.

I måndags var min första skoldag på högskolan och imorgon (fredag) är det match mot Larssons norska lag sedan ytterligare två på lördag och en på söndag.

Hade kusinen Joakim på besök ikväll, alltid lika trevligt när han är här.
Köpte mig även en cykel på Eriks hjälpen, som student måste man spara pengar, 295kr.


Underbart

Jag ligger och läser, Stefan kollar på iPaden och de drar kallt från en öppen balkongdörr. Grannarna skrattar och röker, kommer in rökdoft i sovrummet men gör mig inget. Känns nästan som utomlands. En underbar känsla att få känna i sitt eget hem.

Idag är en bra dag.

Godnatt


Fantastik helg

Fredag - kräftskiva med tjejerna i laget.
Lördag - Örebro med mamma, saluhall, shopping och god mat. Fina mamma!

På kvällen jobbade jag och syrran på en tillställning. 17-02 var arbetstiderna. Kl 04.30 var jag i säng. Riktigt kvalitestid med syrran, trots att vi bara satt 10min på hela kvällen och slet så hade jag otroligt roligt.

Nu sitter jag på tåget till Skövde igen för nya äventyr, ibland måste man nog offra något för att vinna något annat hos en själv. Med nya äventyr menar jag att snart är jag tillbaka i skolbänken. Om 3år är jag utbildad sjuksköterska om allt går som det ska.

https://cdn2.cdnme.se/522728/6-3/pic_5210d216e087c37bcb51d2eb.jpg">https://cdn1.cdnme.se/522728/6-3/pic_5210d216e087c37bcb51d2eb.jpg" class="image">


Dagens

Vill ha, mateus! När jag blir rik ska jag fylla hela skåpen med detta vackra porslin. I mitt andra liv ska jag göra eget porslin.


Natti

Stefan ligger ute på jobb så är själv några dagar, ligger i hans kläder och på hans sida av sängen. Mysig!

Men är inte ensam för det, blev pannkakor och mys hos en god vän ikväll så kommer somna som en klubbad säl efter all mat.

Imorgon är det första träningsmatchen, fy vad roligt!!


Mys

Jag ligger i sängen med popcorn från kastrull, flädercider, tända ljus, helt nya sängkläder och en serie på iPaden.

Stefan ligger i ett svart vardagsrum, men datorn i knät och en serie.

Kontraster, olikheter och respekt. Det är vackert på någon sätt.

Om någon timme blir han trött, kryper ner, pussar mig i pannan och säger godnatt och då kan jag sova. Samma sak varje kväll. Trygghet och rutin. Enkelt och vackert.

Båda gnäller vi, har ont överallt, säsongen är igång. Idag blev jag så där underbart, förjävla trött på träningen. Imorgon är en ny dag, då ska jag springa mig lika trött.

Godnatt från en djup Ewelina ikväll.


Fin kväll


RSS 2.0