Legat på is

Men snart blir de hett här igen, tagit långbad på morgonen och snart ska jag kila iväg till jobbet. Trevlig onsdag.


Vackert

Denna helg går till historien. Så mycket glädjetårar och lycka. Student, bal, bio, galen utgång, vänner, träning, god mat mm.


Dagens minus är att mannen är i Ukraina vilket kommer bli grymt för han men tomt här hemma. Men för att underlätta tillvaron åker jag till Italien på onsdag.

Nu ska jag drömma vackert.


Väntar

Sitter och trycker utanför solkungen, trodde de öppnade halv 7 men visst 7. Nu är min planering en halvtimma försenad redan, attans.

Har redan hunnit fira grannen, diskat och städat.


Student

0500 vaknade jag imorse, 0530 körde jag min lilla tjej till frukosten. Nu sitter jag i soffan med ögon som klot, ingen ide att somna om en hel lista som måste punktas av innan utspringet - men först jordgubbar till frukost.


Får såna nostalgikänslor och önskar er världens bästa dag för det är verkligen en av livets bästa dagar!

Världens bästa syster <3


Natti

Stefan lagade mat idag, jag tackade artigt nej och åt mig mätt på chokladpudding efter ett kött pass. Mindre bra dock.

Imorgon bitti blir de intervaller med Maja på morgonen sen ska vi ut på utflykt.


Kvällsnöje


Tlött

Efter tidig buss 06.35, arbetsdag, 2 timmars fyspass i sol och skur, matlagning och städning tackar jag för mig. Nybäddade sängen lockar mer än vanligt.


Söndagkväll

Igår när jag kom hem till Skövde firade vi världens bästa finska Alexandra, första gången jag dansade nästan till stängning princip nykter. Underbart!

Vaknade upp imorse pigg och satte på mig dojorna. Sprang ett intervallpass och en snabbis hos stängerna.

Klockan 2 hade mannen kommit hem och vi gav oss iväg till hallen och spelade minihandboll med ett härligt gäng, alltid lika kul och se hur bakfulla hanterar en boll, efter de gjorde vi tacos, doppade frukt i choklad och städade. Nu myser vi och laddar för en ny händelserik vecka.


Lyser

Ibland måste man bryta ihop för att komma igen.

Nu laddar jag batterierna i badkaret!

Lunch i soliga men blåsiga Göteborg.


Göteborg

Ställa klockan på 0715 en lördag är en bragd. Han till och med diska på morgonen men de gjorde att jag inte han äta frukost, tur espresso house erbjuder bättre än kylskåpet hemma. 0832 gick tåget mot göteborg och idag ska de brännas i plånboken. Mannen är på summerburst och om han lever idag hoppas jag äta lunch med han i solen.


Fredag

Är den dagen jag är mest lyckligast!


RSS 2.0