Sömnlös

Om sju timmar åker vi och jag kan inte sova, tänker för mkt, funderar för mkt, en aning överladdad, har jag glömt ngt? Herregud Ewelina vi ska bara till Sälen tor-sön huvudsaken jag är med och dryck. Resten löser sig 20 till ska med de inte jag har de har dem.

Nu gör jag ett försök till.. Godnatt


kräm

Vilken vacker dag, sprang så jag nästan stupade, gjort av med pengar på vackra bilder, ätit sådär jätte god mat så man inte tror magen har något stopp, kollat på en bra handbollsmatch och badat varmt alldeles för länge.

Nu till dagens måste, skriva CV och personligt brev, ta ena tummen ur röven och fingret bort från navel och bedömma mig själv och få ner de på ett papper, jag kan allt räcker det inte att skriva? Om jag inte kan allt nu så kan jag lära mig de. Tänk om det var så enkelt. Då hade jag nog inte suttit här utan att då hade jag jobbat nu och tjäna mängder med pengar. Men livet är fullt med utmaningar och jag är redo ska bara kolla klart på filmen först om jag inte hinner somna innan...


 

inga utmaningar är för stora



Go vinst

Vilken avslutning på denna säsong, tack Skövde HF för jag kan njuta av min jul ledighet nu. 29-11 mot Västerås, grymt!!

Träffade även gamla underbara vänner efter matchen på minijul, så saknade och omtyckta!

Nu sitter jag på tåget hem, för ett kort besök men de är de lilla i vardagen som gör det.


dagen med D




Igår vid lunchtid på glädje.


Till frukost blev de hemmagjorda saffrans skorpor med mandel.
Nu börjar processen, ikväll smäller de. Börjar med en promenad med sjukt bra spellista.


godmorgon

Tvättid mellan 07.00-14.00 så Stefan lovade att väcka mig innan han åkte till jobbet 06.30 för att jag skulle få på tvätten så fort som möjligt pga av praktiska skäl. Han väckte mig och jag vred mig och sa - jag orkar inte, han pussa mig i pannan och sa förstår de somna om, och den ordern är bara att lyda somnade om och vaknade 09.00 väldigt lycklig, utsövd men lite stressad.

Nu ska jag leta upp någon sådär urgullig och larvig kärleksdikt som finns i mitt arkiv för att lindra min ångest lite pga av att han går upp och jobbar 07.00 varje morgon medans jag lekar en blanding mellan "leva livet", hemmafru och handbollsspelare utan ett minsta gnäll från hans sida om hur bra jag har de, kanske för att jag tvättar hans tvätt, städar, diskar och lagar mat men de är det minsta jag kan bidra med.




Till frukost blev de yoghurt, två äggvitor och alldeles för mycket frusna hallon och blåbär, resultatet blev glass, följden blev att jag sitter med tjocktröja och raggsockor på. Men ner kom de och gott var det.

På schemat idag står de
- tvätta, luncha på stan med div. vackra ansiktet, baka och träna. 

Efter träningen igårkväll blev de spaghetti och köttfärssås, med kladdkaka till efterrätt med Linda, Lovisa, Wisse, Teron, Malin och Josse för att fira att Teron är hemma en stund från England - mycket efterlängtad.  


gambia

drömmer mig bort...


väntan..


Julpynt.

 

0945-1045 Träning

11.30-14.00 film/sov

14.00 Lunch

1630-1900 Träning

 


Underbar familj.



Lördags:
08.00 - 10.00 träning
1030-1430 jobb på LaRami för skövde HF.

Sedan åkte jag, Elli och Stefan hem till närke.
Julbak med hela underbara familjen, finns nog ingen annanstans i hela världens jag hellre skulle vilja vara på när vi alla är samlade, knäck, ischoklad, cocostoppar, snickers mm.  God mat, dryck, musik och tunnbadning. En spontan utgång på strömpis och känns inte  som jag ger Örebro en ärlig chans, sist däckade jag innan förfesten och nu gjorde min man de, så då blir man ganska nykter, men ut kom vi iallafall och skjuts lyckades vi skaffa oss hem, tack och lov!

Söndagen tillbringade vi på IKEA och i soffan med pizza framför bronsmatchen och VM-finalen i handboll.

Förra helgen

Tillbaka till förra helgen.

Jag och lollo hoppade av bussen i nedre delen av Sverige kl 07.00 på morgonen efter vi sovit ca 5 timmar på färjan, detta var min packning - två väskor, 4 flak, några påsar. Detta plus Lovisas packning skulle vi färda till tåget som skulle ta oss till göteborg, som vi slet och vad jag kommer njuta av dessa cider när jag dricker av dem. Efter 3 timmars tåg var vi framme i göteborg, åkte hem till Lovias familj, där vi sov och äntligen fick äta ordentligt mat. Runt 12 tiden kom Linda och Nisse ner från stockholm till oss.

 

Vi gick på Lisberg i spöregn, vann en massa godis, drack vin en måndag, kollade film och handbollen, och på tisdagen blev först luciatåg med delar av Lovisas familj (hon har 5 syskon) klockan 06 på morgonen, sedan en hel dag på stan för att sedan ätervända hem till skövde, två helt underbara dagar.

 

 


inspiration



inlägget är till min händiga pappa

landat.

En vecka senare från det att jag kom hem från frankfurt och göteborg, nu känns det som jag landad.

 

Frankfurt var riktigt bra, de var två tyska lag med, ett från holland och så vi från Sverige. Vi slutade på medaljplats - 3:a. Gjorde två bra matcher och två mindre bra. Bodde på internat åt en hel del nutella, var på julmarknad, köpte en massa dricka till jul och nyår. En påminelse till tyskar - Tyskland är INTE ett världsledande språk, så tro inte att alla kan tyska, välkomnstal och tacktal mm var på tyska. ALLT sas på tyska hela tiden, schnitzel ni behöver inte göra allt till schnitzel, fisk, kött mm. Två ggr om dagen är mer än lagom, en gång i månaden hade räckt.

 

 

Man får inte leka med maten, men när man får dinosaurierschnitzel är de svårt.

Nu pajar min dator så inlägget blir inte längre, nu träning.

bye

 

 


sömnlös 00.00

jag måste sova, men de värker i mig, långt inne i mig.
måste släcka ner, men de blir så mörkt, farligt mörkt.
ska stänga av ljudet, men de blir så tyst, jag hör för mycket.

Idag bara snurrar de,jag vet inte varför, kanske köpte jag den här biljetten själv, ingen tvinga mig på den jag hoppade frivilligt på, men nu vill jag stiga av, det snurrar för mycket, jag vill stiga av och känna trygghet igen, jorden stadigt under fötterna.

Detta flummiga inlägg avslutar mina funderingar, jag måste släcka ner,tysta ner och kliva av. Ska krama på min pojk för där är det varmt, tryggt och stadigt. Jag ska lägga mitt öra på hans bröst och andas i takt med hans hjärtslag, för så länge jag känner de så kan inga jobba funderingar gro.

godnatt

nu är det fredag ..

japp det är inte fredag på riktigt förens pappa ringer och sjunger - Nu är det fredagsmyyyys osv ... Jag har julpyntat på morgonen, skulle kunna lägga mig i sängen igen för är så seg men icke, snart blir de träning med Linda sen tar jag fredagskväll.

dagens låt - Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow med Dean Martin
dagens tack - Musikhjälpen. De gör bilresorna lättare, dagarna lättare evigt tacksam till dessa geni.


3 bra filmer i rad

1 . En blomma i öknen.
Se den, beundra, fundera, hata och älska!
En underbar och fruktansvärd sann historia, en måste se film.



2. Hanna
Riktig bra film, kul att en ung tjej får vara superhjälte.
Ett plus bra skådelspelare.



3. Water for elephants
Mysig och bra film, lite titanic stuk.





dagens vill ha


vilken dag

8 ringde klockan - hård träning ska förtjäntas och de gjorde den.
12.30 lunch med syrran hon skulle ha heldag med mig för min 20års dag, bättre sent än aldrig. Blev Aqua Vitalis i Arenan, det behövdes. Bastu i dess olika form, bubbelbad, varma stenar och solljus från Miami. Helt underbart med sällskap i världsklass, tack!



Här är KILLEN som gör reklam för arena badet
som mamma tycker att jag är så lik från när jag var barn.

Sedan for vi hem hit och hade julmys, mini julbord och lussebakning, man kan tydligen misslyckas med lussebullar. Farmor vad e hemligheten? Vi hade kesella i och inte allt för mkt mjöl, trots de blev dem livlösa och smakfattiga.

Nu ska jag uppmärksamma min man en stund,

men är nog inte ömsesidigt han hade bokat tv:n tidigt idag.




hb


Gym, ute löpning, handboll på tv, IFK spela
och sist tog vi en titt på countrys träning.
Mycket handboll på kort tid.
Imorgon blir de morgonträning -
teknik, gym, löpning. Roligare än så här blir de inte, natti!

Önskelista


- Gymhandskar
- Lampa från Åhlens
- Jaktkläder
- Presentkort på tatueringar
- En speciell plattång
- Glassmaskin
- självbiografier exempel, mia



Självklart kan jag fylla på mer
- sängkläder
- underkläder
- parfym
- presentkort på make up store.

Nu hoppas jag få en lika bra önskelista från mina kära :)
Jag trodde man inte önska sig ngt med åldern, att man hade allt man ville ha men icke här.

vardag igen

Efter 2.5 timmas träning var vi värda julmys, jag, micco, linda, lollo och malin tömde Ica Maxi på allt gott - julskinka, rödbetssallad, lussekatter, bröd, risgrynsgröt, apelsiner, julmust mm. Till de självklart twilight.

Idag har jag städat, städat, tvättat, städat lite till och lagat massa mat som jag sedan ska göra matlådor på. Nu laddar jag för ett till 2.5 timmas pass.





South Africa konsert

Var på South Africa konsert på söndagkväll, mäktig, mäktigt!!
ca 400 i kören sen bjöd de på dans, sång, underhållning! Riktigt bra, grymt bra!





På dagen var vi barnvakt till stefans systerson, världens sötaste unge.
Vi bakade pepparkakshus och kollade youtubeklipp, tack youtube för ni gör de så enkelt att vara barnvakt.



mera, mera


Äter knäckklubbor

koncentrerade killar

Wille huset.


Lördag

Lördag morgon for tjejskaran i familjen till marieberg,
jag har inte insett att jag inte har någon inkomst längre så gör av med mer pengar än vad jag får in, bäst att passa på innan jag inser de :P

Jag och Elli åkte sen till Skövde, hon bjöd på lunch på vägen - Raggmunk med fläsk.
Sedan följde hon med mig hem så sov vi en stund och bara mös inför kvällen.
Julkonsert med Stefans mamma och syster sedan firade vi Mikaela som ledde till utgång.

jag och wisse ute, julpynt kan även bli en tjusig hatt


Fredags

Efter en riktig hård träningsvecka tog jag och Elli bilen hem till skogen, stannade på rasta köpte med oss något kilo godis hem sedan väntade de bröderna lejonhjärta med mamma, pappa, mormor och morfar. Teknikens under strulade men efter mycjet om och men fick vi igång den. Vid 23 tiden åkte jag och syrran in till pictures där vi mötte upp Janne och Ellen, tog ett glas och så blev de strömpis. Fick några liftare med oss hem och nu är vi med i ett manus, vilken roll jag ska spela kan jag inte säga, de återstår och se ...


underbara fredag

Idag :
- sovmorgon
- filmtittande
- städning
- matlagning

Nu:
- träning

Senare:
- Färd mot Åsbro för filmkväll och övernattning.



Andra dagen

.. som jag går hemma, hur ska jag överleva?

Igår var första dagen som arbetslös, mellan två jobb eller vad man ska kalla de. Mina arbetskollegor saknade mig och ringde och sa att de blir en kick off, kändes lite tröstande. Var hos arbetsförmedlingen så nu har även jag fått ett orange häfte med div fakta och snart blir de möte för mina rättigheter! Efter de blev de mat hos Linda och så kom även Malin och Lollo, gambia gänget återsamlade. Tittade på film och halvsov tills träningen började.

 

Efter träningen for vi till ica maxi och sedan kyckligsallad med Gustav och Lollo och halvsov igen till en annan filmen dear John.


RSS 2.0