sunshine

jag skämms för jag aldrig skriver i denna härliga blogg.
men ändå stolt för jag sitter aldrig typ vid datorn. Varför? hm.
Jag gör något hela tiden och de är underbart.
Fantastiskt väder och älskar dessa stekar dagar.

Mimmi och Malin är här plus några gäster från göteborg
och jag är såå hungrig så nu inväntas de super god mat :D
malin och mimmii ska göra mig och syster sällskap inatt
för imorrn blir de haaarge. på återseende.

måndag

tränat nu och sluta med att jag börja gråta, önskar att de hade vart tårar för att jag var trött ....

nu dusch & bio.

foto


allt du önskar kan du få..

när vi låg där i gräset och log,
och jag fick somna till ditt skratt.
om de bara hade räckt med min kärlek till dig?
den är större än du tror, större än kärleken själv.

nu ska jag sätta musiken på högsta volym, bye

tvilling, kom..

Sättet som din tunga
Söker min
Sättet som min hand
Passar perfekt i din
Sättet som du säger
Att du aldrig vill se mej igen

Jag lovade mig själv att inte gråta idag,
men jag biter i läppen för att den smärtan ska göra ondare,
ondare när man inser att de man levt och kämpat för var förgäves.
min mamma sa en gång till mig när jag var lten.
hellre ensam med mig själv än ensam i två.
men ärligt talat har jag tappat mig själv, för endast mig själv
är inte hållbart, endast mig själv är jag rädd, vem är jag och vem vill jag vara?

när man trampar i uppfärsbacke, när man vandrar i mörker när man vill att allt bara ska vända. när man tror på något själv och när man inser att man är ensam.

fan, varför gör de ont?
varför kan jag inte bara se som alla andra ..

jahaa.

tråk söndag igen men lovat mig själv att inte fälla några tårar.
Var på super humör men nu kan jag sätta mig ute i regfnet och bara sitta där. Inte tjura nu Ewe.
ätit med släkten det var super mysigt och nu ska jag sova en stund och hoppas jag vaknar upp som en helt ny människa. Ikväll blir de kräftskiva om humöret har slagit om.
Ny msn adda om du vill annars skit it.
[email protected]

mer om helgen, veckan kommer sen,
bye

FAN ..

.. vad jag har ont i ögonen, hatar linser. Ni som har bra syn är lyckliga. Inga trassel med dyra linser och glasögon. Haft de sen jag fyllde 2 år och antar att jag aldrig blir av med det för utan linser/glasögon blir jag skelögd som endast mina närmaste vänner har sett ;P ser inte ett skit en gång glömde jag linser på handbollen och kunde inte ta bollen. Eller den gången jag skulle skjuta på en innebandy boll och missa och missa. Ser skit dåligt, blir trött och ont i huvudet. usch vad jhag klagar. Har fått ett par nya linser och dom gär ont :/ ska n nästa vecka och kolla igen. Obligatorsik undersökning som går på 500kr. Hallå obligatorisk? Om jag någon gång blir rik eller högt insatt i politik ska jag inskaffa en ny lag som ger bidrag till dålig syn, hallå vi kan inte rå för de? Bara slänga fram tusen lappar sen byebye.
slut på fundering och tjat
godnatt

malin gjorde min kvall <3

*

redigera lite bilder, är ingen höjdare men jag lär mig :)
sov gott.


Vi kunde levt nära himlen om vi lagt ut korten rätt ..

idag har de regnat så där lätt så de såg ut som diamanter som föll på vattenytan. Kunde knappt känna vatten dropparna de bara glittra så där magiskt.  Funderar på att gå upp runt sex tiden för att få dimman över vattenytan :) lättare sagt än gjort. Lyssnar ocg myser till Peter Lemarc just nu. älskaaar hans texter tönt som jag är :) Myst med kusinerna Sandra och Ellen nu på kvällen. Stunderna med dom kunde jag leva för, Glädjespridare <3 nu ska jag packa ihop och krypa till sängs ensam som jag är här i frigebon :) Men jag lider inte utan jag får göra vad jag vill utan att någon ser :)

sättet som din tunga, rör min ..

är det de här som kallas kärlek?

Fotat med Ellen, förätit mig på Kit Kat och nu ska jag och pappa ta upp gammel gädda.
Skulle vilja lägga mig ner på golvet skrika allt jag hade sen tröstas i mammas famn,
skirka ur all ilska, besvikelse, förtvivlan och alla frågetecken.

spiralen är i botten, gränsen är nådd och själen är tom.
Hoppas mamma och Ell har de bra i Åhus mamma ringde och spred massa energi. Berätta att hon träffat nathalie och hennes familj. Plus på de. Vill åka ner men har ingen sov plats och man kommer inte in på förläggningen utan armband så de körde ihop sig :/ fisk. ha de bra.



Det gick ut över oss hela tiden,
ändå kämpade vi så länge vi kunde.
vi trotsade det omöjliga och hade svar på tal.
vi chokade alla och var perfekta.
jag hade fortsatt att trotsa och kämpa
om du inte hade sårat mig så mkt.

söndag

Nu har man äntligen jobbad fyra hela veckor och tjänat ihop en fin slant.
Sista veckan kom Emelie och Malin vilket gjorde allting så mycket bättre <3
Mamma och syster åkte till Åhus idag så jag och pappa är själva till onsdag, vilket betyder att jag jobbar några extra dagar (: Idag ska vi fiska, kolla på djur och vara skogs mullar. Sen har jag beställt fint väder :)


seg söndag

nu inväntas hårt träningpass med kusinen Ellen.
sista jobbar veckan nu, längtar!

hey

helg, äntligen helg.
Fredagskvällen blev mer än lyckat. Boul tunering hos mormor och morfar men först blev jag bjuden på mat av nisse, mys! Jag, mormor och mamma var i ett lag men tiden gick mest åt till att prata och umgås. Jag inkassera mig ett par jätte snygg skor, fast köpte dom av kusinens kille för dom var för små av han. Jag är big fot. En fin blomma har alltid stora blod sägs de? Själv tycker jag om rosor och dom har bara taggar, hm? Kort spel med ellen, sandra och marcus där jag tog hem andra platsen efter en seg början, sömn och idag blev de marken och örebro med mamma, ellen, elli och hanna. mys på de. Kvällen består av träning och god mat. puss på de.

 Plus: Kusinerna en massa plus <3 och stugan.

saknar Ellen!!

Nu sitter jag här i Åsbro igen, bara flar och flänge gör jag. Ingen lugn ro men tacka fan för de för hellre de än att sitta och pilla sig i naveln hela dagarna och låta allt springa ifrån än. Inne på tredje jobbar veckan oj så fort de går. 7-16 jobb och 16.00-01.00 mitt fartfyllda liv, igår blev de Linnea, Vibeke och Agnes på preimären av Narnia. En underbar kväll som var behövlig, tjej snack ,mys och bara toppen. Agnes är våran nya Idol ;) varför? de får hon avslöja själv.
Ska på teater fest idag med lilla syster haha även dom har preimär av Narnia ikväll fast live då och ingen bio duk så då är de fest efter och eftersom Elli jobbar där så fråga hon om jag ville följa med. Och självklart tackar jag inte nej till god mat och härligt folk. Även fast teater folk är väldigt underliga så finns de undantag.
Träningen då Ewelina? ja den går inte som den ska göra. I måndags sprang jag intervaller så jag tjöt, tisdags cykla jag milen vilken jag inte ska ha beröm för men sen är de muskelarbete jag sysslar med och i denna värme så finns de ingen tid över. När jobbet är över så kör vi hårt. Ska försöka börja gymma på lunchen igen men så missar jag en sol timma och sol för mig är helgt. Avgudar solen (:

Pappa och jag är bra arbetskamrater och en mycket bra vän. Fast de kan bero på att jag har mogna ett år sen förra året, kanske ganska logiskt? Mycket härliga dagar på jobbet ändå, ska inte gnälla. Zack och jag var i stugan idag och sov och solade, bränt axlar och sådär gyllen brun nu, De gillar vi. Läser Graafs självbiografi vilken jag har fastnat i. Snart en sommar bok utläst vilken blir den andra, tips? Bilder och texter får jag ta igen för nu ska jag sätta i örhängena sen bär de av.

dagens fundering: Har börja tappat ord, byter ut ord och har svårt att prata hela meningar. Mamma lugnade mig med att förklara att jag sover för dåligt och stressar vilke lätt kan bli så då. Okej de tar jag, går upp halv sju och går och lägger mig efter tolv slaget och jag som alltid sover som ett barn har växt upp, min heliga eftermiddags timme med sömn är borta? Idag skulle jag sova men kunde inte slappna av så låg och titta i taket tills jag gick ut och la mig i solen igen. Inte sovit längre än tio på hela sommar lovet. Vilken kommer bli ändring på :)

hejdå, ha en trevlig sommar kväll.

kämpat

a idag har jag krigat med svart myror och tvestjärtar, obehalgligt, svettigt med sant. Legat och förstört deras bon och styckat dom i flera delar. Dom vill på mig då ska dom allt få. Pappa har lagat god middag och snart blir de träningspass. Försöker hinna med styrke pass mellan raderna så har lyckats gjort iaf 50 fält kvnivar. Känns som att försöka komma i form till sommaren nu är lite försent men varför inte beach 2020? Långsiktigt mål ska man ha.
Kan inte lögga upp bilder för är i stugan lite halv tråkigt. Myst med bok och bara vart. Igår var jag och pappa på "skogs-leta-djur-med-kamera" där bilderna blev skit dåliga men resultatet toppen. Älgtjur, ko med två kalvar, 10 hjortar och 15 rådjur. Härlig på måndasg kvällen. Nu blir de att sätta på sig lite kläder för endast ett par björn borg trosor klockan kvart över ätta till skansens allsång känns lite kallt.

svar på kommentar: Malin Nordin.

RSS 2.0