hemma.

Då var man hemma efter en lång bussresa hem,
vi gick vidare vilket är glädjebesked!
Mer behövs inte sägas, eller inte just nu.
Är helt slut.

bilder finns på
http://fredriksfoto.net/bilder/handboll/081129-30_usm_dj_steg3/index.html

natti

kort


en bild mamma tog på mig för ett tag sen,
jag har vart dålig med redigeringen. hm



snart läggdags.

vad jag ska säga om kvällen.
Natta är underbar och aldrig har vi haft så kul som idag, de behövde vi :)
* Soft i någon timma med varsin dator
* Köpt hem mat (min del blev de hamburgetallrik)
* Pantat
* Handlat
* Idol
* film tittande
* choklad pudding
* diverse besök.

Nu diskar hon och jag ligger i sängen och myser
Imorrn är de SM som gäller. 08.20 samling sen bär de av till Lund.
Där ska vi sen ta oss vidare till steg 4. VI VILL, VI KAN!
önksa mig lycka till.
godnattis.


jag är rik, jag har personer som jag älskar!

mysfredag

När jag och Natta kom hem la vi oss i min säng och sedan har vi legat här med varsin dator i knät. Så himla mysigt, de behövde vi. Min mage har kurrat hela tiden så vi ska iväg och köpa lite mat nu (skräpmat) som sagt mysfredag? Ikväll blir de film tittande och ladda inför sm imorrn :) woho!

min sambo Natta är bra och vi ska ha så bra ikväll,
hoppas alla andra också får de.

Stockholms resan.

Mitt tåg var försenat och där sprack min tidsplanering och planer för kvällen.
Missade tåget som gick till skövde och då även viktig träning ikväll.
Dock kan man inte styra över allt.

vad hände idag?
jag och syster gick vilse redan ut från centralstation men kom sedan på rätt spår.
Kollat en massa kläder, pratat, ätit, stressat och skrattat.
Jag och min syster kan ha grymt kul ihop och idag var en sådan dag.
tusen tack lillskiten, måste absolut göras om.

Lång t-shirt och ett par udda & härliga leggings från monki.

Söt spets tröja från Salt.

Cheep monday Jeans från Weekday.

Tröja second hand.

Hittade ett bar underbara skor från friis&co som jag ångrar att jag inte köpte. Nu ska jag plugga & mysa med mammi. på återseende!

07.22

Godmorgon.

Om tjugo minuter beger sig systrarna Danielsson till hallsberg där de blir byte från bil till tåg och vidare till stockholm. Hoppas på många fina inköp idag och en toppen dag. är för trött för att skriva mer nu plus att jag måste trycka i mig en macka. puss&hej

Gotland skrev en kommentar igår (Johanna).
massa kul!

tåg igen.

ingen träning ikväll och ledig imorrn så då tar jag min chans att åka hem :) Lyckades ta det tidiga tåget fast de varft lite strul, tack och lov så sitter jag här nu :) Plus till mamma som fixar och grejar. Väl hemma blir de förhoppningsvis baka lussebullar och plugga. urk! Naturkunskap ska fastna i mitt huvud idag och hoppas jag är mottagen för de. Inte haft kameran med mig så dåligt med bilder har de blivit.

Igår blev de enkel klädsel med jeans, t-shirt och kort kofta.
idag blev de randiga legging, linne och öppen skjorta.
Skor är så himla svårt i detta väder, känns som man inte
allt är reda för minus grader, snö & värre blir de nu när slask
har kommit. Använder raggsockor : )

nu rullar vi från töreboda, hejda


dagarna räknas ner ..

Ja mindre än en månad kvar till Jul, dagarna räknas neråt och oj vad mycket härligheter de står på schemat framöver : ) Redan ikväll ska de spelas handboll i trollhättan, imorrn blir de hemfärd och på torsdag stockholm, fredag träningsmatch och sen i helgen blir de SM. ojoj fullt upp men bättre de.

Idag har dagen bestått av snöpulning, engelska, filmtittande, diskussion och snart blir det lek nere i Arenan. Men nu på håltimman blir de även disk. ses sen ..


inspiration



17.28

mensvärk, ostbågar, tända ljus, snöstorm och godmat.

Hade gymnastik på special idrotten, kullerbyttor (stavas de så) bakåt, framåt, sidan, hopp, två och två, hjulning. Hur som helst så är jag glad att jag var väldigt sprallig som liten flicka och kusinernas cirkusar för det finns en hel del kvar i mig. riktigt kul : )

Natta (sambon) gjorde jätte god mat, kyckling file, pasta och stekta grönsaker, mums! jag städade under tiden och tände massa ljus. Behövdes nu i mörkret och blåsten. Ingen cykel har vi skulle heller inte funka att cykla i detta väder. Så dom skratta åt mig idag när jag kom till träningen idag för var helt röd i ansiktet. hm!

Angående två inlägg sen så skrev jag om tågbiljetter och min kusin kom med förslaget att köpa biljett på tradera? Har hört att hon gjort de förr och skulle gärna vilja höra mer om den iden :)

Princip helt klart att jag och syster ska till stokcholm på torsdag så tips om ideer på butiker tack!! Kling hade ett inlägg för ett tag sen där hon tipsade men de gäller även att hitta de :)


inspiration, mums

Betyg är fel väg.

Här är mitt svenska arbete om betyg i lågstadiet.

Finns det någon sjuåring som är den andra lik. En del är mogna och ansvarsfulla, andra omogna med huvudet under armen där lek och rast är det bästa på skoldagen. Alla har kommit olika långt i sin utveckling och utvecklas fortfarande i olika takt. Låt barn vara barn och låt dem slippa bli bedömda från den första skoldagen.

Många minns sin första skoldag som pirr i magen med ordentliga kläder för det var mycket lek på fotbolls plan och i sandlådorna. Under de första åren i skolan är det mycket lek, bus och kamratskap som står på schemat och det är en viktig del av utbildningen. Att ta eget ansvar, passa tider och lyckas sitta stilla på stolen efter man vart igång och varit aktiv hela rasten är redan stora krav på ett barn och en stor förändring sker på kort tid. Frågan är om allt ska betygsättas redan vid upplärningsperioden?

Skolminister Jan Björklund har drivit igenom obligatoriska omdömen från första klass. Föräldrar och elever ska få skriftlig information om hur eleverna ligger till i relation med kunskapsmålen för varje ämne. Den rektor som vill får dessutom utforma omdömena så att de liknar betyg. Eva-Lis Sirén, ordförande i lärarförbundet menar att det kommer öka förvirringen eftersom att på en skola kan man använda siffror, på en annan bokstäver och på en tredje glada eller ledsna gubbar. Betyg ska vara rättssäkra och likvärdiga, säger hon Om man sätter in betyg redan i lågstadiet så tar man bort den självklara leken och en viss säkerhet bland barnen.

Tidiga betyg kan användas som ett hjälpmedel att visa barnens kunskaper och man ska kunna hjälpa och förhindra bristfälliga kunskaper i tid men är inte det en ursäkt för dåligt kommunikation. Vi lever i 2000 talet och är omgivna av stress och krav. Låt inte det krypa ner i åldrarna utan låt barn vara barn.
Kunskapen finns hos barn, lärare och föräldrar att det måste finnas någon annan lösning. Den nödvändiga dialogen mellan hem och skola kan inte reduceras till några futtiga betyg. Om varje barn ska ha förutsättningarna att lyckas i skolan måste dialogen vara så pass bra där de kan utbyta erfarenheter av barnet och hur man lättast ska kunna leda dem genom skolan, vad är bra, vad är mindre bra och vad kan vi göra åt det?
Den dialogen ryms inte i betygskuverten. Där ger läraren sitt utlåtande och sedan är det bra med det. '

Skolan ska vara en plats för alla där lärandet för livet är det centrala. Är då skolan med betyg och omdömen från den första dagen en skola för alla? Hur mår den elev som är lite busig med koncentrationssvårigheter i lågstadiet när den får stämpeln som bråkstake? Hur tvättas stämpeln bort? Stämpeln är något som kommer att följa eleven under hela skoltiden. Omdömet kunde lika gärna tatueras in i pannan. Hur mår den ambitiösa och duktiga eleven som från första dagen blir bedömd? Stressen och betygshetsen som nu kommer på högstadiet och gymnasium flyttas nu ner till låg och mellanstadium. Allt för att vara den perfekta eleven och så att föräldrar och lärare ska vara nöjda.

Det är vetenskapligt bevisat att betygshetsen leder till magkatarr, magsår och depressioner hos eleverna. Ska dessa sjukdomar dyka upp redan i lågstadiet.
Att sätta betyg på 7-åringar har ingen förankring vare sig i skolan eller bland föräldrarmajoriteten. Skolan måste arbeta på ett sätt som är gynnsamt för elevens lärande och utveckling.





pengar, pengar..

allt som man gör bara suger pengar! hm.
Mamma köpte biljett kostade 80kr och jag lovat att det inte ens finns någon konduktör
på de här tåget. Och det hjälper inte att köpa biljett på tåget för då går de på 150KR!!!
tycker inte om de här systemet. Okej kanske en tio dyrare om man köper på tåg
men inte en hel förmögenhet. Ändra systemet för då kunde jag använda min 80kr
till taxin jag måste ta sen annars kommer min rygg gå av. 69 kr för 500m?
sjuka priser.
så nu kommer frågan på torsdag om jag och min syster ska till stockholm
ska vi köpa biljett eller ska vi chansa att de inte kommer någon?
jag funderar på att låna två gymnasie kort och åka så långt som
möjligt på de. Det är de ändå positiva just nu att alla som går på
Alleskolan får åka gratis tåg och buss inom Örebro Län,
alla utom jag. Okej jag är studerande men inte i örebro lön.
I skövde så kostar ett sånt kort 500 kr? oj vad jag babbla nu.
snål? nej jag vill lägga mina pengar på annat!


en annan fundering, behöver färga håret snart innan min utväxt blir min hårfärg.
blond, brunt?

Sitter och kollar på victoriassecret underkläder och skulle vara kul att få ett riktigt snyggt underklädes sett i Julklapp. Eller iaf ett par riktigt snygga trosor.
 


victoria secret
forever21
h&m
nelly.se

Oftast blir de klassikern newbody eftersom de är skönast när man tränar,
annars tycker jag om den "halva" stringtrosan (lila från h&m)


minus grader och snö.

Sitter här i köket och ska unna mig en jätte god frukost, ja jag är kvar i kära Åsbro. Försov mig imorse och missade tåget så tar ett senare ner till mitt andra hem skövde. Men hur som helst så är de 3 minus grader ute och de snöar. Blir så där varm och mysig i hela mig fast det är ap kallt! Jag älskar vintern enbart när det är snö och hoppas verkligen att de även är de i skövde. Så nu står varma koftor högt upp på min inköpslista om turen till stockholm blir av,

nu ska jag äta rostade mackor med massa av marmelad, dricka oboy och skriva klart svenska arbetet.


allt blir så himla vackert.

redigerade bilder.





11.04

godmorgon, jag hade en mysig morgon med mycket mys,
sorligt att helgerna går så läskigt fort bara.

Känner att jag redan ligger efter, dam & herr match idag men hoppar nog herr matchen för har så mycket plugg att göra, svenska debatt och naturkunskaps prov på fredag. Ska även döma ikväll i skövde kl 19 så blir att åka ner lite tidigare. Vad som sker annars i veckan är steg 3, är det min första steg 3 jag spelar? nja tveksamt känns som jag gjort de en gång förr. Fredag-söndag ska vi neråt i sverige och spela skiten ur alla och gå vidare till steg 4 förhoppningsvis. Så jag tänkte hitta på lite annat kul i veckan som att åka till stockholm på torsdag med min lilla syster men hennes humör har vart hemsk i helgen så får se vad de leder till, får hoppas att de vänder.

Nu dricker jag mitt vanliga oboy glas som varje morgon, dålig vana! Tror aldrig att jag kommer växa ifrån oboy, nix never!

ha en bra söndag!


lördag

en sån där riktig skön och behövlig dag som jag bara myst på och ätit en massa gott, skulle vara fest i lägenheten idag i skövde men orkar knappt resa mig ur soffan så blir kvar här hemma. Jag, mamma, elli & morgan tittade på Just Friends vilken var en må bra film.



Vi får se vad kvällen leder till,
hoppas självklart på något kul :)


var inne på Nelly.com och tittade och blir
kär i en body och en klänning som jag
kanske ska beställa till nyår.
Sen upptäckte jag att de finns nelly skor
för bra pris och dom är så snygga!


priserna ligger runt 400 och finns i storlek upp till 42.


Snygga sneakers, dom med nitar från Diamond Head wow! (finns även i svart)


fotade, sminkade och stylade min vackra syster idag

okej nu ...

okej nu känns de lite bättre, skönt att få gråta ur sig lite ibland. Under kvällens gång har jag skrivit klart CV, personligt brev, talet jag ska hålla imorrn, ätit upp 100 g choklad och en burk cola. Vart tog middagen vägen? Jag överlever på två äggmackor! Nu lyssnar jag på mamma mia så känns skönt, musik är glädje! Nu ska man även lyckas varva ner och lyckas somna. Det är de mer svåra :/ hm! Hittar inte ett arbete jag har gjort, letat som en tok. Mamma hitta de inte heller, Sista utvägen är hemma hos mannen? men han sover så får fråga han imorgon bitti, ovärt att väcka honom!

Ska ta en sista titt i alla lådor sen ger jag upp, får försöka plocka fram hundögonen så hoppas jag svenska läraren förstår. Eller egentligen varför skulle han göra de, lärare är väl inte mänskliga? slut klagat! Skyll dig själv Ewelina, håll ordning bättre. Men en annan nyhet är att jag klara psykologi provet

(gick inte att ladda upp en bild)

21.04

kollade nyss på fyran när dom skulle gå ner i vikt för att komma ner i sina bröllops kläder igen och  tjejen som var med spred så mycket glädje. Hon älskade att  hon fick chansen idrotta, röra på sig och såg de härliga i det. Ska försöka komma tillbaka till de varför jag spelar handboll för jag älskar det, just nu underskattar och nervärderar jag mig själv vilket får mig att må piss. Jag älskar frilufts liv och att röra på mig. Jag får inte tänka varför jag är här? Jag är ju skit dålig, för jag blir knappast bättre av de. Imorrn är de match spel och jag hoppas innerligen att de kommer gå bra för mig för annars kommer mitt själv förtroende vara på botten och de kommer bli en tuff helg. Nu ska jag forsätta på mitt CV och personligt brev, tack Sandy!!

på återseende.

melon / kläder / trött


just nu är jag inne lite på punk stilen,
med slitna/trasiga jeans enkel t-shirt om den är
för stor så nit skärp slappt i midjan och svarta pumps till.
Kollade in bok boks nya collection och har alltid haft emot
den butiken något, bara gå in och känna doften gör mig illamående.
men jag var riktigt impad. Dock har dom inte bik bok här i skovde.
Mitt favorit plagg just nu är ett skärp från MQ men pristet var 500
jag hittade en budget variant på cubus som dög för mig :)

Just nu är jag inne i en svacka då jag helst av allt vill gå i dvala, jag vet ingenting. Varken in eller ut, känns som tiden rinner ifrån mig och jag vill göra så sjukt mycket roliga saker men finns andra saker som ska prioteras. Skola, träning och framför allt klara vardagen och lyckas bo hemmifrån vilket en bit som svider just nu. Hem är alltid hem en plats med trygghet ocg värme. En röst i telefonen är inte en kram men en bit på väg :) Just nu får jag nöja mig med de för har inget val. Jag hoppas att allt vänder snart, börjar ju känna doften av Jul eller är det kanske pepparkakorna? hur som helst snart
ska jag krypa till sängs för imorrn är de morgon träning som står först på schemat.

Denna enkla och snygga zebra väska kommer från H&M endast 129 kr. Jag gillart! Även paljett väska för samma pris.

Dessa skor från topshop skulle jag heller inte tacka nej till. 1029 kr. Finns det inget budget variant? avgudar topshops skor! Kjolen skulle jag gärna vilja klä upp mig med på nästa fest men kommer från forever21 och eftersom dom bojkotta oss gör vi detsamma. piss!!!!



Jag idag.
Hade rollspel på morgonen så då
fick min nyinköpta kjol komma till användning.
Till hade jag strumpbyxor och tröja från h&m
Nu ska jag forsätta med min fruktstund.
melon
banan
mandarin





snart dags för fysen


jag och mina västar.
denna enkla och snygga kommer från h&m endats 198kr.
(samma modell finns även i kavjaj)

Denna vecka kommer de bli lager på lager klädsel och ett par snygga jeans till.

Kläderna från forever kom dock inte :/ strul med banken. Hade beställt fina/mysa underkläder som jag tänkte mysa med i vinter men får hitta nya. Något jag tycker om just nu är triangel bh:n som ger äkta, inte fejk. Hade ju även beställt både nyårs och julaftions klänning därifrån så nu blir de söka nytt.


'
 

okej det svåra kanske inte är att hitta utan bestämma sig,
ska det vara mycket hud, rygg, ben? ska de vara enkelt, mycket?
hm, en karamell att suga på.
dessa underbara kommer från osos.

Bilder från helgen


fredags blev de enkel och bekväm klädsel,
kvällen stod av spets.




Kusinen Lina fyllde tolv så hela tjocka, underbara släkten var där.


mannen hade fått en snygg vänster arm.

Bustad kom och hämtade mig på stationen, tusen tack! fick springa ner till arenan för min cykel har blivit stulen, den tackar man för!!!!!!!!!!! döma och få 100 kr, träna och handla på willys med denise :) tack för sällskapet. Nu ska jag plugga och sova, imorrn laddas de för roll spel!

rullar de igen.

då var man på rullande fot igen.
18oo ska jag döma med Bustad
19oo träning

min helg har gått i dalar som dom flesta.
dom som gjort min helg på både gott och ont.
mamma, pappa, syster
Daniel, Dennis, Felicia
Farmor och Farfar
Mormor och morfar (ej träffat men fick en summa pengar) TUSEN TACK!
Släkten, firat kusinen Lina.
Isabell och Emma (tjejerna jag träna en gång i tiden)
och självklart min man Johan! tack för du står ut med mig.

och dom som alltid brukar vara ett glädjeämne : Ida och Ellen
( jag är sällskaps sjuk)


pink

kvinnan är ju grymt SNYGG!



dagens fundering: varför ska jag egentligen åka hem?

godmorgon.

stor frulle blir nu så man står sig till kvällen
och så blir det att sitta på en träbänk och få träsmak i arslet
för många handbolls matcher ska spelas idag.

hejda!


vad är detta?

Det är lördag kväll och vill hitta på en massa kul, göra sig fin men just nu är jag heeelt slut.
Känns som jag skulle kunna lägga mig för kvällen men nej så får de inte bli.
Jag, syster och mamma var en sväng till örebro idag då de blev några inköp.
Älskar zaras väskor dom fått in, så snygga, vart även kär i två par skor från din sko från "party-skorna" men inget av dessa inhandlades. Bilder på vad kommer upp senare. Ätit jätte god mat och snart äppelpaj sen får jag ta tag i kvällen.

dagens favoriter

från Glitzy

17.19 Hemma

Jag hade badat VARMT eftersom vi knappt har varm vatten i skövde passar jag alltid på att värma kroppen lite när jag är hemma. Vart lite trött så kolla på top modell med lilla syster. Nu ska vi klä upp oss och sminka oss för kusinen Lina fyller 12 år idag :) MASSA GRATTIS! vad ska jag ha på mig? hur ska håret fixas? vad ska de läggas för sminkning? oj vad stressad jag blev helt plöstligt. Hoppas alla får en toppen fredag.






12.21 FREDAG!

Min kusin Sandra har unnat sig att åka till egypten och jag måste säga att
jag inte allst är avundsjuk, jag vill inte bada, vara brun och dricka paraply drinkar.
nix så rätt åt dig att du är hemma igen : )
Hoppas du haft de toppen,
syster nämnde något om kusin träff vilket låter som en utmärkt ide!


Nu har vi multimedia och vi fick spela den här lektionen, motorcross. Om jag känner att jag har inte de där i blodet så bad om att inte vara med, jag slapp :) Aldrig gillat tv-spel, playstation och nu vad allt heter, min kusin Albin som är några år yngre har alltid tyckt mindre om mig för den anledningen, tur att syster är bättre på de! istället sitter och kikar runt lite på kläder och något jag älskar just nu är fransar (vill ha en väst med fransar, skor & en väska) och paljetter. En snygg paljett klänning eller väska skulle jag inte packa nej till att ha på mig på nyår.

 

Ska försöka ta med mig ett par jeans hem som jag kan fixa till,
även en lång väst utan armar är populärt på min inköps lista,

Pappi kommer och hämtar mig efter skolan sen ska jag hem, skönt!!!!!!



22.29

min arm kan ju bara gå och dö :(
nu ska jag göra en extra rusch med idrotts psykologin innan
jag somnar så jag kan lämna de bakom mig sen :)

dagens pussgurkor: Amanda G & Bustad

dagens minus. tappat matlust (elin behöver dina kostråd snarast)

dagens överraskning:
Bankrån i hallsberg och mannens tattoo :)

puss&godnatti


jag vill vara BRUN

abba & pepparkakor.

money, money, money ..
sjunger med samtidigt som jag har pepparkakor i hela käften, mums.
har små plockat lite och snart åker även damsugaren fram, ser hemskt ut här.
Har även en hög med läxor som bara väntar på mig, jag väntar inte lika på dom synd, hm!
Börjar känna mig lite ensam just nu, tjejerna tyckte jag var jobbig igår som ville prata
hela bilresan till Ullricehamn ;P vann med två och min arm var inge vidare,
men idag ska jag iväg med Elin till rehab så får se vad dom har och säga :)
förhoppningsvis kan jag vara med på träningen ikväll annars får jag knalla in till
styrkelokalen.

Annars idag hade vidans och volleyboll, var roligt :)
nej nu måste jag tag i allt :)




idag:
jeans carlings
skor wedins
linne monki
kofta zara
halsband

igår:
Jeans H&M
skor wedins
tröja Koola Anna
halsband

puss&hej


tisdag.

mitt ibland allt stress så har jag ändå kopplat av,
hällde upp badvatten och stoppa i mig lite risen.
vart själv nu i några timmar och än är jag inte rastlös,
jag som är så sällskaps sjuk får se hur länge de funkar,
min sambo kommer på torsdag igen tror jag :)

Japp 22.44 och jag är trött, fatta jag känner för att sova,
men nej plugg. psykologi prov. hatar att gå till en prov
där man känner : jag kommer inte fatta någonting.

dagens absolut största minus är min cp axel/arm,
får panik ont och de låser sig, jävla never som hoppar fel.
Fick aggera försvar idag och hoppas den vilas upp
under natten för imorrn har jag match och vill mer än gärna spela!

Bara tisdag idag men känns som veckan kommer gå fort, imorrn går hela dagen bort. Torsdag träning och fredag hämtar pappi mig efter skolan, hade tänkt att hinna gå på stan en snabbis och hitta något gulligt till min kusin Lina som fyller på fredag, lagerhause brukar ha ett bra utbud av små plock : )

Tänkte lägga upp lite bilder på kläderna som skickades efter idag men listan var borta, ni får se dom på.
godnattis.


nu ska jag drömma om sommar & värme :)

17.19

nu börjar ja få lite halv panik, psykologi prov och jag prioterar allt annat först just nu, till och med bädda sängen känns viktigare. en okej skoldag men en hel del skratt, de tackar vi för. nationellt prov som jag inte har något aning om hur de gick, håller tummarna för det bästa : )

var på willys en sväng idag i regnet, kom hem genomblöt.
La min cykelner och när jag kom stod den upp :)

(pratat med siss en timma så nu är klockan 18.13)
Vi beställde kläder från forever och oj vad stor min summa blev :(


Kiwi Gold, grymt god. Gul inte grön :)

dessa hemska hormoner.

jag tål dom inte, allergisk, hatar dom.
haft p-piller i ett antal år nu och för ett tag sen började jag med p-plåster pågrund av slarv.
okej kanske inte det snyggaste med ett plåster på rumpan men det var enkelt, helt klart.
Nu har de gått ett tag och i lördags bytte jag tillbaka till mina hederliga p-piller igen.
varför? P-plåster ger två hormoner när pillret ger en. okej jag fick större bröst de tackar jag för
men mitt jävla humör och dessa tjutanfall. Dom klarar jag mig utan. Så nu får jag bli ordentlig
igen tills jag vågar sätta in en p-stav fast jag har något emot de, vet inte varför :/



klockan är snart tio och nu ska jag börja med alla dessa läxor. BRA EWELINA, förjävla dåligt. Träningen gick sisådär, armen börjar spöka mer nu kanske får satsa på axel skydd. Men världens bästa gäng absolut! Hade match imorrn men tur nog kläckte jag ur mig att de stod på internet att matchen var på onsdag och helt riktigt de var den. Så där försvann min lediga dag men får några extra timmar imorrn till plugg, jippi.


hej boy.
natti



17.08

jag hatar höst och denna tid inget att se fram emot ingen värme och just nu långt ifrån precis alla. Långt kvar fram till Jul men något som är bra är alla härliga julklappar man ska ge, ska faktikst slå in några paket idag och ska lägga ner lite omtanke i mina omslag iår, bilder på pakten kommer in senare.

Träning och förstår att jag aldrig lär mig, började skjuta direkt och fick självklart ont i armen. Nu ska de även pluggas och äta god mat. även torka tårarna och ladda om för nya tag.



söndag kväll.

nu är matchen avspelad, förlorade med fyra bollar.
Fick in 11 men kändes som jag gjorde lika mycket misstag.
Nu sitter jag med min sambo Natta och kollar på ensam mamma söker
men vi väntar på filmen som börjar kl nio. Måste göra läxor idag med,
idrottspsykologi på tisdag och psykologi prov på onsdag även
nationellt prov på tisdag på engelska. gör jag något då?
nix jag sitter här och gör inget ETT SKIT. dålig jag är.

godnattis.


farsdag/päls/bio/handboll = mkt text


älskar detta sjukt snygga armband
men hatar priset.
kommer från http://forwardforward.com/fwd/index.jsp
så himla mkt snyggt.

Farsdag idag och hoppas ingen har glömt de, idag ska pappas skämmas bort : ) men han fick presenterna igår vid middagsbordet vilket passade perfekt då de var ett mysigt tillfälle. Handkräm & typ grillgaffel, hoppas de uppskattades. Idag blev de fika hos farmor och farfar halv elva, tårta och bullar är bra som frukost. OCH GISSA VILKEN ÖVERRASKNING JAG OCH ELLINOR FICK, helt sjukt.
farmor - jo, jag har några pälsar ni kan vi.
både jag och ellinor tappade hakan och tre päls kappor plockar hon fram som vi fick bara sådär? okej jag hatar päls och skulle aldrig köpa mig en päls jacka men dessa är begagnade och köpta för många år sedan,
så de känns de okej, har jag rätt?


Igår.


Handboll i stora lass, kollade på damerna och herrarnas match som Linnea var mysigt sällskap sen kom även min Ida. efter de blev de hemgång. Umgicks med syster, mamma & pappa vilket kan behövas ibland. Jag tog även med min syster till Sofia, Malin, Erika & Toya vilket är värdens bästa tjejer. Något jag önskar så är det att tillbringa mer tid med dom. Han även besöka farmor & farfar en stund och säga hej. halv nio kom mannen och så var de bio som stod på schemat. Låt den rätte komma in. Vilket var den absolut SÄMST film jag någonsin sett, så nära att gå ut. Ända bra jag kan säga är filmingen som var udda och speciell. Mc donals och sa även hej till Larsson där fialotterna Anneli och Frida var :)


här Anneli har du min tattuering och var den sitter :)
kul att få säga hej igår!

Halv tre åker familjen till skövde för samling halv fem och då är de match som gäller.
sen ny vecka men nya tag.
pus&hej





handboll i stora lass.


lycka till på matchen idag sis <3

Nu ska jag och pappa åka och kolla på handboll
damerna och herrarna (mannen)
kommer mer, pussis


cambild.




seriöst?

allt är bara skit, kan man ha mer otur än mig idag?
varför håller jag på med det jag gör, tror jag seriöst att jag kommer kunna bli något?
varför har jag gjort de här, kan ju lika gärna lägga ner. Jag blir bara besviken på mig själv ..
jag skulle göra allt för att lyckas men som jag håller på nu och så som jag mår kan jag lika
gärna skita i allt på en gång. tack för mig.






dagen


jag myser med min morgonrock.

fredag vilket innebär helg.
nu ska jag slänga i mig havregrynsgröt och bege
mig till hallen, sen går tåget hem halv åtta.

   
dagen.
svarta jeans med högmidja vila
Grå leopard t-shirt cubus
halsband MQ
kavaj Zara

Dagens glädjeämne; http://mellzz.blogg.se/

en kram och lite värme..

gissa om jag vart glad när mamma skrev att hon skulle tända en brasa och kittla mig tills jag fått bort allt jobbigt jag har i huvudet. Då ville jag hem, jag vill hem just nu. Men nej snälla som dom är sätter dom in en träning på fredags kvällen. jippi. Hur som helst ska de bli så skönt att komma hem för vart en tung vecka, vet inte varför. Men tar nya tag tills nästa vecka istället : )

Vi har multimedia just nu, bästa lektion i veckan.
Vi var klara med uppgiften och får nu hålla på med vad vi vill.

En lektion kvar sen ska jag hem till min lägenhet och fördriva tiden på bästa sätt, sömn!
Roligare inlägg dyker även upp då. puss&kram


om jag hade långt hår ..


skulle jag lätt använda hårbandet på detta sett.
såå snyggt



sängdags.



vill hellre tillbaka till igår men icke.
hur var de då att bli jagade i mörker av "terrorister"?
Vi var indelade i grupper. Jag kom med Linda, Calle, Robin & Sebastian och i början ville man inte gå in i den bläck svarta skogen, men hade ingen aning om vad som väntade sig? men hur som helst med tvingad blev jag och vi kröp och låg och tryckte mot en gran och bad att dom inte skulle hitta oss. Man fick en karta med kontrollen man skulle hitta utan att bli tagen av dom som letade efter en för då blev man medtagen till basen där dom andra i laget var tvugna att rädda än. Hur som helst efter att krypit i tjugo minuter blev vi upptäcka, hände något då? nej, dom var snälla och som straff fick vi 20 armhävningar. sen spårade allt ut. Vi låtsades vara treor och gav ettorna straff, vi hittade fel kontrollen och sen var de bara vi och en grupp kvar. Frusen och hungrig och vid målet var korven slut. jippi, Men man måste se allt från den ljusa sidan, lärde iaf känna klass kamraterna bättre.

imorrn väntas en lång skoldag, träningsmatch och hemgång.
puss & godnatt



åh detta tar död på mig.

så ont i magen just nu, så mycket som måste göras nu och nästa vecka.
detta tar verkligen helt död på mig.

tisdag - idrotts psykolgi arbete
 nationellt prov i engelska.

onsdag - psykologiprov

fredag - naturkunskaps prov

även ett svenska arbete (debatt) och samhällskunskaps arbete ska in under vecka.

Nu hör jag även på radion att dom ska ändra betyg till A-E vilket ska göra att eleverna vill plugga mer, visst jag vill plugga men ger mig mer tid då? åh, putt.

Äter lasange, tågresan gick bra jag överlevde :) trevlig biltur med farfar måste försöka besöka dom i helgen, mår bra av dom helt enkelt. Nu ska jag byta om och vara svart klädd för alla på idrotts programet ska till Ryd och ut i skogen, där vi ska bli jagade av treorna i skogen och målet är att rädda Ryd så de inte går under. haha. Nyfiken hur de går och kommer dela med mig av de senare. Har med mig raggsockor & underställ :)


ge min sommar, värme, ledighet

?

syskona Nordin sa för ett tag sen att dom tyckte jag var lik pink?



12.18

haha, dallies kommentar var klockren ( : självklart äta var tredje TIMMA inte dag!
har badad jätte varmt nu, så där så man nästan vart trött och kunde somna om igen.
Nu badar pappa och han sjunger och frågar vilken tvål han ska använda.
Köpte fars dag present till han igår, man måste få skämma bort dom lite : )
Gårdagen var ett stort plus eftersom jag fick träffa Ida <3
även min morgon var mysig med underbart sällskap.

Skulle ätit Lunch med vännen Ida idag också jag som alltid brukar vakna runt 9- 10 tiden av min själv vaknade strax efter 11 så de han jag dock inte med :( nu ska jag göra iordning mig för 13.10 kommer farfar och kör mig till tåget som går 13.33 till skövde. En bättre uppdatering kommer när jag är på plats. puss&hej


ett måste just nu är en fet body lotion för mina hud börjar bli så torr när det är kallt ute, även en solning måste ske inom kort.


13.33

09.29 gick tåget till hallsberg, han med ett handbollspass. nu myser jag, sen får jag träffa Ida :)
en bra dag. puss på de.




vill ha ..


Just nu känns de så rätt med snygga bälten, smala eller med nitar helst.


Älskar veckorevyns reportage om second hand butiker i stockholm, alltid vart nyfiken men vet inte vilken butik man ska gå in i eller något? nu kanske man vågar och fynda lite allt möjligt, en tripp till stockholm önskas inom kort. :) nej slut på kläder, jobbig jag är ibland. Nu blir de sömn.


gissa vem?





godkväller.

ska man klara av att sova nu? nix kommer ta lång tid att varva ner idag känner jag efter den sena träningen, ska jag följa nörd trenden och sitta uppe och kolla på valet? nej då ligger jag hellre och vrider mig i sängen. Dock glömde jag USB minnen så kan inte kolla på film heller :/ fisk. Får ta min veckorevyn och bädda ner mig.

Imorrn blir de hemfärd 09.25 går tåget för har träning i Lindesberg på kvällen, men först ska de mysas. sov gott allesammans (:



dagens minus går till våran naturkunskaps lärare som lider av daglig PMS.
missade tiden igår och nu får vi skylla oss själva,
hallå vi är också mänskliga och kan göra fel?
vi har faktiskt haft en veckas höstlov, aja men får väl räcka med
ett G i naturkunskaps B.

höstmys.

jag gillade veckorevyns tio sätt att undvika höstdeppen så tänkte dela med mig av dom,
fast jag tog bara med 8:a för dom två sista var inte lika viktiga. Läsvärdiga och absolut värda att fundera över : )

1. Försök att ha som vana att promenera så mycket du bara kan. Ha som mål att gå minst en timma per dag.
2. Vitaminboosta din mat genom att fylla tallriken med härliga färger, gott om frukt och grönt.
3. Ät regelbundet, minst var tredje dag. Du kommer att orka mer, få mindre blodsockervängningar och med stor sannolikhet äta mindre vid varje måltid.
4. Ät frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en fattiglapp. Börja morgonen med en matig och mättande frukost för att sedan äta mindre under dagen och framåt kvällen.
5. Ät senast två timmar innan du ska sova för att undvika att din matsmälltning stör sömnen. Om du är hungrig drick te.x smoothie eller färskpressad juice.
6. Drick ordentligt med vatten, en gång i timman.
7. sov 6-8 timmar per natt och gå upp samma tid på morgonen oavsett om det är vardag eller helgdag.
8. Stressa aldrig eftersom du varken hinner mer eller mår bättre när du stressar dig genom din vardag.


Denna jätte söta klänning skulle jag vilja bära på Julafton.
kommer från forever21.com och kostar bara 180 kr.
JAG MÅSTE ta mig i kragen och göra en beställning därifrån
.


Dessa jätte urläckra skot kommer från topshop. 1016 kr. Älskar deras skor men inte deras priser. hm :/




Detta armband kommer även från forever och kostar endast 39kr. Ge mig!

Idag lyxade jag till det med ost stintzel, pasta, bearnäs sås & majs. Det blir inte godare än vad man gör det. Nu ska jag kolla minna tre dagar jag skrivit upp om jag hittar dom annars skriver jag tre nya. Min vän Elin behövde för hon skulle bedöma sen tipsa vad jag skulle äta bättre :) 20.30-22.00 träning och imorrn blir de hem färd en stund. hej så länge.

döö

nu sitter jag och tröst äter med kladdkaka och grädda, ska äta tills jag spyr och sedan spricker, så less är jag nu! Nationellt prov på torsdag i engelska och jag kommer få IG i engelska A vilket leder till att jag inte får ta studenten ordentligt och inte läsa vidare till högskola. kan någon döda min redan nu innan jag får reda på resultatet? fisk. Jag låter dyster men de är jag just nu, skiter it.

dröm just nu: Kunna engelska så man kan bo utomlands under en viss tid. dröm vidare tjejen, kanske i ditt andra liv. jippi.

nu ska jag tillbaka och köra blindlekar, annars har dagen vart seg och en massa läxor. orkar precis ingenting just nu. Hoppas på bättre humör sen. på återseende.


presenter, svett & pepparkakor

Hej nu blir de ordning här igen :D
vilke dag.

08.00 - 14.30 Skola
14.30-16.00 Handboll
17.00-17.15 Fotografering
17.30-18.30 Fys
18.30-18.50 Dusch & mellanmål
19.00 - Elitersien damer.
sen gick jag hem och nu sitter jag och och tvingar upp ögonen.
Oj vilken första dag så här på veckan.


så här såg jag ut idag, väldigt enkelt.

Fysen kändes riktigt bra och var kul om man tänker på den träningsfattiga veckan och helgens underhållning, men man måste leva också : ) Vad menar jag då med presenter? Jo när jag kom hem på lovet så var jag hos min älskade vän Ida och jag fick presenter. GISSA OM JAG BLEV GLAD, svar: de blev jag :) oj vad jag tycker om den tjejen.




Detta var dom grymt söta grejerna jag fick av Ida som inflyttnings present. Massa hjärtan och en ur snygg badmössa jag lovade att ha bildbevis på, tack min solstråle <3


på alla helgona var vi och besökte världens bästa moster.
en obeskrivlig saknad och tomhet!


har förätit mig på pepparkakor nu väntar sängen
ska bara vänta på samtal från mannen.
puss & godnatt

snö

vilket magont jag har, haft de i nästan över tre veckor nu. Den här ständiga magonten som kommer till och från. vet vad de beror på och hoppas att de blir bättre. Hoppas även att vämre och en massa kärlek är på väg för orkar inte mer dystert nu. Jag är en glad människa och vill även vara de :) Vad ska jag ha på mig ikväll? Hur klär man sig snyggt med samtidigt påklätt? hm. Leggings eller jeans? klänning, blus, kofta? oj de kommer ta tid,. Får se om Ellen och jag åker hem och badar tunna efter besöket hos Ann eller om vi åker direkt till vibeke. Kul att träffa alla tjejer ikväll, även några gamla klass kamrater, det är aldrig fel.

vill just nu: spendera mer tid med mannen.
dagens prövning: grape frukt
dagens plus: fotografering av bock & räv.



<3



15.15

hela tiden kommer de upp ideer som jag ska skriva om i bloggen men icke, inget kommer upp här. varken åsikter, känslor eller tankar. Men jag lovar så fort de blir vardag igen så blir de en uppfriskning här. Nu väntas tacos & kusinen Ellen <3 puss på de.


nu ska jag samla alla krafter jag har för måndag bär de av till mitt andra hem skövde.

RSS 2.0