Fredagsmys

Äter 86% choklad och intalar mig själv att det är jätte gott! 5 dagar utan godis och jag lever men idag är de tufft. Att något så litet kan påverka så mkt, läskigt! Just därför har vi en "icke" vit månad och då menar jag såklart de vita sockret. 

Fredagen har bestått av sjukgymnast, storstädning och den härliga 2 timmarsfysen. 

Nu längtar jag tills imorgon. 










Slut

Åka fram och tillbaka till Göteborg tar verkligen hela dagen och all energi. Kvällen spenderas med vänner och givetvis fruktsallad. 

Självklart tog jag fel spårvagn, tacka vet jag skogen. 



Förlust

Matchen slutade med förlust mot skuru, om jag skulle beskriva matchen med ett ord skulle de vara bergochdalbana. 

På tåget nu, äter 86% choklad. Det enda jag får äta nu i februari då jag och två vänner har godisförbud. 

Vilar ögonen idag vilket innebär att glasögonormen är tillbaka. 

Två sidor

En sidan av mig vill ligga kvar i sängen, äta glass och tycka lite synd om mig själv. Den andra sidan vill njuta av dagen och se vad som erbjuds. 

Idag väljer jag den sistnämnda! Sätter mig snart på tåget ner till Göteborg för att göra magnetröntgen och jag känner att den här dagen kommer sluta lyckligt den med. 

Man har alltid ett val, gör ett medvetet bra val du med idag. 





Happy

Har lyckats fått min marmor skiva och klarade tentan. Nu laddr jag för examination och match imorgon. 


Frukost


Ekologisk fiberhavregryn blandat med ägg, blåbär, hallon och lite agavesirap och så hasselmjölk på det. Dryck blir de vitaminer. Godmorgon tisdag! 


Intensiv vecka


 

Intensiv vecka med skola, inlämning, examination, träningar, läkarbesök, match och lagfest. 

Mat






På jakt efter, marmor.





Gummistövlar




Lugn lördag

Träning på morgonen och nu är vi i Ryd hos svärföräldrarna och spelar kort och dricker alkoholfri champagne. En lugn lördag. Ikväll blir de middag med fina matcher, bra uppladdning inför morgondagens match. 



Vackert










Sliten

Sliten och inte på topp humör därav ringar under ögonen, sängen tidigt ikväll för imorrn ska jag vakna upp med ny energi i kroppen. 


Äntligen (fredag)

Två tentor avklarade på en vecka och bara två inlämningar tills på måndag, skönt att checka av. Ska sova någon timma sen är de match i Göteborg mot kärra 










bilder från året

 
 

året 2013

lite om året, tankar, funderigar och händelser.
 
Handboll/idrott
 

Min stora passion här i livet, handboll! Denna älskade sport med boll och lagkamrater. För varje år så växer min kärlek till handbollen och flera timmar läggs ner. Ibland är de slit och tårar, så många gånger man gått hem från träningen förbannad och ledsen på sig själv och undrar varför man lägger ner så många timmar varje dag. Men så kommer ljuspunkterna (och dem är många) som väger så mycket tyngre än dem dåliga stunderna som oftast beror på att jag inte presterat som jag vill. Jag började året med en skada, vilket ledde till gips och rehab. 6 veckor sjukskrivning från jobb och desto längre från handbollen, allt för länge i mitt tycke. Men skador tillhör idrotten, det är då man hinner reflektera, sakna och få upp motivationen. Lyckades bli hel till sista matcherna i slutspelet och vi åkte ut i kvartsfinalen med nöd och näppe. 
 
Sommaren var bra, jag tränade hårt och var i en bra form vilket la grund till en bra höst. Denna höst känns som jag tagit ett kliv i rätt utveckling i min idrott. Jag har fått mycker mer speltid, tränat hårdare och självförtroende har då kommit vilket har lett till matchen lirare priser. Vi ligger nu 5:a i serien och ser fram emot våren.
 
Jag har även provat på curling och crossfit vilket inte var sista gången. 
 
 
 
 
Resor
 
Några små korta resor till bla tyskland, göteborg, öland och västkusten. Den stora resan blev New york/Miami som var magisk. Den resan kommer jag bära med i tankarna länge.
 
 
Kärlek.
 
Som allt annat går de upp och ner och nu när jag tänker tillbaka på året så känner jag en enorm kärlek till min numera trolovade man. Andra dagen i new york gick han ner på knä och vi förlovade oss. Jag svävade på moln hela resan och de var de bästa ögonblicket i mitt liv. Det kändes så rätt efter 5år tillsammans och jag älskar min man som gör vardagen till något extra, jag får skratta dagligen så jag får ont i magen och han stöttar mig i allt jag gör. Lycklig lottad!
 
 
Jobb/utbildning.
 
Jag jobbade som perosnlig assistent fram till augusti och jag saknar det, ett jobbigt beslut som togs när jag slutade men ibland tror jag att man måste offra vissa saker för att vinna något annan i längden. De jobbet var otroligt givande och jag växte som människa och fick en vän för livet och en extra familj som jag är så tacksam för. I slutet av augusti började jag sjuksköterskelinjen vilket inte var självklart till en början men jag kände att jag var tvungen att chansa, och nu i efterhand så vann. Det känns jätte bra och jag älskar att vara tillbaka i skolbänken, de är en underbar känsla att lära sig saker och har även fått nya vänner. Passar mig perfekt att kombinera plugg med elitidrott så jag är mer en harmonisk människa och även får mer tid att kunna åka hem till min familj i Örebro. Jag har klarat alla höstens alla kurser och är stolt över mig själv. 
 
Familj.
 
Varje ögonblick jag fått tillbringat med mina familj under året är så värdefullt. Kan bara säga att jag älskar er alla, stor som liten! Plus att vi fått tre tillökningar i familjen vilket var så efterlängtat, min kusin Ellen fick en dotter i mars med sin Janne, Alice du är underbar! Den andra kom i form av Ellinors hundvalp och hemma hos mig sker de ständigt en preocess att övertala min allergiska man att skaffa en hund vi med, jag jobbar vidare. Danne fick en son, Noel som är bedårande.
 
 
 
 
 
 
 
Flytt.

Jag bor kvar i min trea med mannen och här sker de hela tiden förändringar, målat och inhandlat och trivs mer och mer i denna lilla lya. Ellinor flyttade hem till mamma & pappa igen och lämnade Skövde, känns tomt men är så lycklig för hennes skull att de blev så bra tillslut. Hjälpte Sandra att flytta och hon har fått det så himla fint.
 
 
Vänner
 
Har så fina vänner som jag dagligen upptäcker nya saker med. Jag älskar verkligen min extra familj.
 
 
Nya året. 
 
Ny tatuering står på önskelistan, 1 om året är ett bra mål. 
 

Jag har inge löften men året som kommer så vill jag sluta tänka och analysera, bara köra. Jag vill tacka Ja oftare men även nej, älska mer och ge men även våga ta. 
 
Kommer på massor med saker jag glömt och skulle vilja skriva men tiden finns inte riktigt.. och så var det ju de där som jag nyss skrev, sluta tänk! de blir som de blir helt enkelt.
 
Kram och välkommen 2014, jag älskar dig redan!
 
 
 
 

RSS 2.0