äntligen lov.

ja eller vad ska man säga, jobba mån till halv tolv idag så nu har jag mitt efterlängtade höstlov :D Men har kvar sjukt mkt jag vill göra. Jag skulle träna som en galning hade jag tänkt mig men tid och ork fanns verkligen INTE!   dagens problem blir om ja ska träna med tjejerna i hallsberg eller om jag ska ut och löpa. Om jag ska löpa hinner jag även sola med mannen men jag HATAR att löpa själv, verkligen hatar. men funderar på att göra de snabbt efter maten så har man de gjort!

Ikväll blir de mysiga tjejer hos Agnes, efterlängtat! Hade även velat sett derbyt mellan Askersund och Åsbro där malin, mimmi & emmy spelar. hm, hatar allt detta dubbelbokande som uppstår hela tiden. Sov två sköna timmar idag för imorrn ska jag och pappa åka halv fem till skövde och hjälpa till på skadevi cup, det finns säkert roligare saker att göra en fredag, men har man något val? nix.

nu ropar mamma att maten är klar :)
puss & hej

pappa & mamma

 

ledig.

ännu en arbetsdag slut, väntar på att mannen ska ringa de vart fär stressigt för han imorse så han glömde mobilen hemma! :P Jag och pappa har slitit idag, satt upp över 200 snå pinnar ni vet röda med reflexer på. och här används de bara muskelarbete! plus på oss, badade på lunchen och ska även göra de nu. LITE KALLT UTE! vit som ett spöke är jag, passar lagom till hallowen men ska försöka hinna med att sola också. Malin blir de också :) mer plus.

hejdå.

förlåt för dålig uppdatering och tråkga inlägg.
tiden kommer.
laddat upp lite bilder på bilddagboken nu, börjar komma lite ikapp :)

vadå lov?

nejnej, här är de inget lov som gället. Jobb hela veckan 7-16
nu blir de tandläkarn, ännu mer kul! he ..
på återseende,

LOV

nu har jag kommit in i en period där jag aldrig hinner sitta här
och skriva ner precis allt och inget.
hemma iaf, skönt

idag jobb 07-16
Lunch med mamm, sis & Hanna
nu blir de frossa mat  & tårta
sen skövde med mamma, träning.

ha en bra måndag :)
jag njuter av en extra timma hela tiden.

leverpastej

just nu sitter jag med datorn i knät och Elin framför mig, vi äter leverpastej och har det bra : ) Träningen imorse gick bra, lunch med Malin & Elin på gallerian där Bert Karlsson var. Bustad kom och hämtade oss, kollade handboll i Hjo och sen hem igen, nu har jag packat och Elin har diskat. Tusen tack. Snart ska vi ner på stan och fika med jennifer, sofia, palm, denise :) sen kommer min mor och hämtar mig.


mums.

godmrogon

godmorgon allihoppa, jag har sovit som en gud men kommit på att jag är väldans sällskapssjuk, så tråkgit att vara själv :/ låg och drog mig lite imorse innan jag hoppade in i duschen, nu sitter jag och har säkert redan kollat fem gånger i kylskåpet men ingen mat, en brödbit kvar och varken juice eller mjölk som drickbart. Får dricka saft eller vatten, allt går.

Kvart i tolv blir de löp och gym med vännen Elin, ska även hinna med
och lämna tillbaka ett par byxor på gina tänkte jag, får se vad tiden räcker till.
Efter blir de hem och göra sig i ordning, även packa väska.
Jobbigt att bo i en resväska kan allt inte bara vara där man är!
Sen kommer de en bil med härligaste tjejerna och så blir de att
titta på handboll. Vet inte vilka som spelar eller om jag
känner igen några, men vad gör man inte för trevligt umgänge.
Ikväll blir de evt middag på Mangos eller så skulle alla åka hit
för då är de sälen resan som ska planeras :)

oj vad jag mår bra med handbollstjejerna, en härlig liten familj.
nu ska jag skrapa ihop de sista ur kylskåpet och så måste jag diska. urk.

ha en bra lördag (:



just nu: vill vara hemma
saknar mannen.

lättklätt, utelåst & trappuppgång.

okej vad ska jag säga om träningsmatchen, tråkig vinst med kanske 30 bollar. Men även såna matcher kanske har sin mening. Och vad var nu överraskingen? Jo vi skulle träna friidrott, eller löpskolning. Om han som träna oss var tvåa i veteran 100m herrar, och han berätta om han som ligger etta och han har vart med i OS och sen när jag sprang där med bena upp till hakan eller om dom skulle slå blåmärken på rumpan så kom jag på att han som ligger etta är ju tränare till Ellen! Och han har jag träffat, eller hur Ellen? rätta mig om jag har fel! Kanske inte mkt till överraskning, för var heeelt slut och svetten lacka!

Snabbdusch och kasta i sig mat och så kom Elin & Malin, Jennifer kom och hämtade oss sen for vi till en håla mitt i skogen. ca 10 lättklädda tjejer runt ett bort med högar av chips & sanning&konsekvens. Mycket skratt och en hel del nya ansiktet. Men blev en tidig hemgång för tjejerna i soffan som jag trivdes utmärkt med mellan Malin & Elin, så mysiga tjejer. Skulle åka till bustad men klockan vart lite väl mkt.

Men kvällen var ännu inte slut, jag var utelåst och ingen som jag kunde ringa som skulle in tsm med mig, desperat ringde jag mamma som fixa hyresvärden. okej 40 min kanske inte är mkt i en trappuppgång men de är en jävla lång tid om man är ensam, mörkt och endast klänning och jacka. Kom en dam och fick förklara att jag hade vart på tjej kväll och därför så lite kläder bara, hon skratta bara och sa att jag hade bruna ben. Nej slut skrivit, nu blir de sängen för imorrn bitti ska jag träna med Elin och då blir de hårt pass ;P

godnattis.


vill ha just nu: en bra film & godispåse.
kan någon skicka? hm.

ps. bilder på kvällen dyker upp inom kort.




bästa

vi har nog världens skönaste lärare, nej vi är får för vi spelar spel :)
så nu ska vi köra motorcross & denna gång ska jag inte komma SIST!!!!!
pusshej

rubrik.

min rubrik igår antar jag drog en hel del läsare, hela 162 sidovisningar. Erotik kanske de skulle stå mer om, skämt & sidå nästan rekord. Men fattar inte riktigt hur man läser av den där statistiken. I helgen skulle jag vilja åka till stockolm för är skönhetsmässa Beauyt08 och skulle vara kul att både se och lära sin en massa saker. Både hår och smink inspererar mig en hel del.

Klockan är inte ens tolv och vill bara till sängen just nu, känner mig ensam. Den där självklara närheten finns inte och så har veckan inte gått lika fort som förra. Konsti
gt att de kan gå olika fort fast de ändå är lika många timmar. hm!

Nu har jag multimedia och hörde rykten om att vi skulle pyssla med kollage, blir spännande. 15.50 är de hallen för då väntas överraskning och träningsmatch mot p-93! hej så länge.


vill just nu: HA LOV, ett ordentligt utan en jävla massa strul.
Vet att jag inte kommer få ut något av detta lov fast ska göra de bästa för de är min högsta önskan just nu.
mat: Äckliga vårrullar med Elin lasta över lite pannkakor till mig :) (dom hade inte kommit när jag tog mat)
klädsel: Gråa chinos, t-shirt & converse. Helst av allt vill jag ha en tjocktröja eller ett bad (fryser)
priotera: Pengar, ligger minus och pengarna försvinner när man bor själv. Inge hjälp får jag med jobb heller, får försöka knyta nya kontakter.

erotik & saft



Imorrn blir de tjej fest med erotisk klädsel, funderar lite för
har allt hemma i hallsberg inte trodde jag att sån klädsel
skulle behövas här i skövde.

Träningen gick skapligt och efter körde jag och Tapper hårt
på gymmet. Just nu annars lever jag på hederlig vanlig blandsaft.
Så gott.



godnattis.



nej mer roligt.

tråkgit inlägg de sista så nu kommer en roligare länk :)
totalt avgudar denna låt,
http://www.youtube.com/watch?v=INwB0BWVDnM


killen är sjuk, tjej/kille?
http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc

siss som tipsa.

gråter.

jag gråter lika mkt varje gång, hatart!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/user/convincedsilence

ni som använder päls kan lika gärna gå och DÖ!



nämnde jag tävlingen?

som sagt dagens lunch var ju pannkakor och så kom jag upp med förslaget tävling, jag tyckte vi tjejer vid bordet kämpade på bra. Mitt mål var tio men vid åtta sa de stopp. Men känns bra då har jag något att nå tills nästa gång : ) frågade även "Mat-tanten" hur de var med matlådor och för 15 kr får man en måltid till som man kan ta med sig hem. Bra tycker jag : )

dagens glädje blev att jag fick MVG på idrotts psykologi provet vilket är mitt första sen jag börja gymnasium och då får man vara lite stolt (:



Jag skar även upp leverpastejen idag så som mamma brukar göra för vem orkar egentligen börja skära på morgonen? Nej då ska de gå snabbt och enkelt, så nu är dom skivade : )
Blev köttfärs kvar från igår så antar att de blir varma mackor, sen blir de träning och gym. Fick även höra att vi hade träningsmatch imorrn. Småföretagande läxa tills imorrn men orkar inte ta tag idet, men ett måste.


Min kära vän Elin som var här igår :)

Just nu har jag lite smått hemlängtan, men det var nog för jag hittade en söt bild på mamma som får mig att sakna hennes röst och leende :) snart helg, snart lov :)



PANNKAKOR...

...är det i skolan idag och oj jag kommer rulla ifrån matsalen sen,
 tur att man slutar efter samhällskunksapen :)

Nu på morgonen var de teori, om två veckor ska vi ha ett uppdrag för små barn. Blir spännande att springa i skogen när de är bläcksvart :) Sen hade vi aerobics pass med pilates boll och matta, oj de tog. Sedan medicin boll, Jag och natta var lite över ambitiösa (stavning) så tog en på fem kilo så kommer kännas imorrn om inte redan ikväll.

Mitt vax är även slut så funderar på att inkassera mig salts vattens pulver, någon som provat? Använt de någon gång och nu testa jag även av min Sambo. Trött på de här hårda, kladdiga och fettiga. Pulvret är lätt arbetat och kladdar inte :)


nu ska jag knalla till skolan.
hejdå så länge.

goodmorgon

jag komplenterar de onyttiga med det nyttiga så här på morgonen,
Stor glas oboy med musli & bananer.
då är det okej för mig :)

2 timmars idrott nu på morgonen,
ibland känns de som man är på
ett ändå långt träningsläger :) gillart.
ha en bra dag.


godnatt

kommer drömma hemska drömmar att någon kommer uppklättrandes från min balkong, sjukt bra film. Jag är jätte lycklig, hitta en sjukt bra sida där jag ska köpa presenter ifrån och även önska mig. lite svårt hur jag ska göra, får kanske köpa mig en egen present för vill ju inte avslöja hemsidans namn för då kommer ju mamma på allt :D

SOV GOTT:



toppen onsdag.

kan man få ha det så här bra mitt i veckan, varken helg eller lov utan bara en helt vanlig vardag som har blivit så mysig :) Har fortfarande en massa kort kvar på kameran som får läggas in imorrn. Elin var här, världens mysigaste. Hoppas de gick bra med träningen. Sen har jag badat, läst cosmo och bara varit. Små plockat lite och nu ska jag lägga mig och kolla på film. Angelina Jolie är ju med så måste bara fortsätta se. grr.

Helgen är även planerad vilket låter som att bli en toppen, planering av sälen resan ska även ske. Ska bli grymt kul. Hoppas ni har haft de lika bra som jag :)

dagens plus :
man måste prata mkt i telefonen när man bor långt bort vilket har gjort att jag har fått bättre kontakt med tex. farfar & farmor eftersom dom ringer och förut la man inte ner så mkt tid på bara att fråga hur man mår :) Lämnade även ett meddelande till Ida :) sov så gott.


jag och syster när jag övningskörde hem från skövde.
siss,  jag har bra ide till julklapp till m&m & f&f



hatar fett.

jag har bejkon fett över allt känns de som och de är förjävligt och få bort. Men tror jag lyckas fått bort varje gul, brun fläck som satt sig i min lägenhet. Jag är så hungrig, han inte med lunch idag men Elin kommer kl sex på tacos så har handlat en massa god mat nu och jag kommer säkert föräta mig på taco chips och ost såsen. grymt god. Idag har jag även inkassera mig byxor som jag får fundera på om jag ska ha kvar, ett par jag är osäker på (dom jag köpte först) Dom gråa byxorna älskar jag och så snyggt till converse och t-shirt. Följt mannen till tåget också. Men nu ska jag börja med köttfärsen :)




Så här såg jag ut idag.
linne - monki
smycke - MQ
kavaj - zara
leggings - carlings
benvärmare - vila
skor - wedins


Och gårdagen :)
T-shirt - H&M
Kavaj - Zara
Jeans - H&M
Skor - converse

puss&hej

jag är kär. .

a jag har gått och kärat ner mig totlat i Lindt chokladen, och speiclellt den med mint smak. Oj vad jag kommer bli ruinerad men vad jag kommer njuta framöver innan jag har förätit mig ;P nu blir de skynda sig till skolan. tre lektioner sen kväller igen :) Dagarna räknas ner till lov och kan knappt vänta tills jag får göra vad jag vill och umgås med underbart folk :)

ha en forsatt bra dag.




trött denna kväll med.

förstår inte vart denna trötthet kommer ifrån? men ärligt talat finns de inget skönare att somna när man är riktigt trött och sämre blir de inte när man har sin man här.

Jag ligger efter totalt på min dator, massa fina bilder som ska fixas, Har en massa att berätta men behöver tid bara. Imorrn ska jag försöka komma ikapp lite :) Fick tillbaka mitt samhällskunskaps prov idag vilket var ett konstigt men bra resultat. Klara MVG delen, VG delen fick jag minus på och G delen klara jag inte. hm? Om jag knäcker på rollspelet får jag VG eller MVG, nu blir de ligga i under höstlovet :)

orkar inte ens berätta om dagen så får bli en punktform innan jag somnar.
* skoldagen var kort och rolig,
* dagens plus får bli sömn på luchen
* Fikat
* Handlat
* Fått mat som Johan lagade.
* Promenad

nu får jag sluta vara trött för ingen vill ju läsa om hur trött jag är :)
sov gott för de ska jag göra.
puss*



mamma gjorde super god mat i lördags (de gör hon alltid)
och här är basvarorna som jag tycker är så underbara :)


Från helgen när de var älgjakt och Zack
var med och gjorde bra ifrån sig :)



skönt trött.

nu är jag totalt helt slut.
åkte tåg imorse hit till skövde, grejat och vart på möten, Haft redovisning, max test i DJUPA verkligen djupa benböj och frivändningar. Hem och hämta bikini och ner och simma 1km. Det tar på krafterna.

men får bli lite kort sammanfattning av helgen,
som hat blivit en ny start på många punkter.

fredags - övningskörde från skövde.
Johan fyllde 24 år GRATTIS, firade han på kvällen.

lördag - älgjakt, en mycket härlig stund i skogen med trevliga personer.
kvällen blev de mycket god mat och så var några familjemedlemmar även med,
både på mamma & pappas sida. Sedan spenderades kvällen med en del av
Åsbro gänget, SAKNADE!

söndag - älgjakt igen, vilket vart en mycket lyckad stund i skogen där både
man fick se och vara med och skjuta. Mycket skratt blev de.
Hem och duscha, mamma gjorde mat och så spenderades
kvällen med mys, filmtittande och läxläsning.

nu ska jag kolla på en film och sova.
imrorn kommer en hel hög med bilder (förhoppningsvis)
skärpning på min sida annars kommer jag tappa mina trogna läsare.
sov gott.


Glädje.

efter maten jag och Natta fick ihop så hittade jag en godis påse i min väska, gissa om jag blev glad? det blev jag. Är verkligen helt slut, med ska fixa bilder sen kommer ett längre inlägg. Förhoppningsvis om jag inte somnar : )




nostalgi

Xena


jag och lilla syster följde jämt de här programmet när vi var små
nu är det på tv och de känns mysigt så tittar på de innan de är
dags att gå till skolan igen :)

allt om helgen kommer sen.
: )

älgjakt

för tidigt en lödag morgon för att skriva något just nu,
klädd som om de vore 30 minus ute.
nu blir de älgjakt. hoppas ni sover gott.

ta mig långt härifrån, ta mig till inget land
där inget exsiterar.



NATALIE

detta inlägg att till min kära sambo, vän, klasskamrat och lagkamrat. Hon har vart borta lite denna vecka och idag märktes de för tror vi saknat varandra. Tror aldrig de har vart så roligt att äta rostade mackor med jordgubbs sylt på. Jag satte i halsen och höll på att dö men nej inte får jag någon hjälp utan bara en massa skratt. världens bästa Natta <3 vi kommer få mycket sjuka, härliga och busiga minnen tillsammans! allt blir så mycket roligare om man är två och skulle inte klarat de utan dig!



ett oslagsbart team <3

godnattis

http://allenytt.blogg.se/ ni som går på alleskolan i hallsberg ta en titt, kul grej tycker jag faktisk om man njuter av att skapa konflikter och har den tiden. Träningen gick lite upp och ner och gym efteråt, får inte vara med på matcherna eftersom jag spela i somby laget och måste då stå över, lite tråkigt för är spelsugen. Men det kommer. Även träning på lördag vilket jag inte kan vara med på för då är de älg jakt. varför blir de jämt dubbel bokat?

Men nu är de bara en dag kvar sen är de helg, eller först skola, en massa lektioner, städa, packa, tåget hem. Sen, sen är de helg :) godnattis.




jag vill tatuera mig på höstlovet!








döööö

Duffy sjunger för mig nu innan träningen börjar, kan ju låtsas att de är för mig iallafall. Magen är fortfarande inte bra & mår illa nu, inte pepp för något och vill bara försvinna. varför? de vet jag inte. Sovit bort min eftermiddag vilket var sjukt skönt. Ätit en massa gröt och brände botten så blir att skrubba kastrull hela natten. Trött på att plocka, mitt rum ser förjävligt ut. Blir så när man bara är hemma snabbisar och bara slänger av sig allt. Blir att plocka undan de värsta nu. Tråkigt inlägg de här blev men känner mig bara allmänt tråkig just nu och vill bara hm, ja bada vill jag :) bada VARMT vi har ju fan halv ljummet vatten. nej ska ju träffa de härliga gänget snart då kan de inte bli bättre. hejdå.


vill ha sommar, vill ha Ellen!

Hade en massa hemska drömmar inatt om allt som har hänt under året. usch. Vad ska man göra av såna drömmer? man kan ju inte bara kasta dom i pappers korgen eller radera dom, eller kan man de? hur låter man bli att drömma om sånt man inte vill drömma om?


en borttappad del som aldrig hittar hem.






fisk

piss, shit, fan,, helvete,
de är vad jag uttrycker mig efter jag gjort samhälls provet.
en hemska vecka har de vart i skolvärlden och ännu är de inte slut.
naturkunskap & ledarskap imorrn och läxför i båda.
sen blir de hem, men längtar inte hem, Har de bra här nu!
skönt att göra allt och inget och inget tjaffs eller bråk.

igår fick jag manligt besök vilket uppskattdes, min man! film & tacos, de får bli veckans plus. Farfar ringde också och spred en massa glädje :) de uppskattas verkligen att han och farmor ringer, får ta och besöka dom i helgen när jag är hemma. På lag idrotter imorse fick jag lära mig en hel del saker.

proteindryck - drick två glas mjölk iställer efter träningen.
creatin - ät strömming istället, pulvret blir man bara tjock av (vätska) och går bara rakt igenom kroppen.
gainomax - mjök för spädbarn.

Träning ikväll, handboll & gym och jag ska ge ALLT!

sakna just nu: Fota en massa fina bilder.



livets dryck

grannen över..

..eller grannarna, Okej huset är ly hört men visste inte att man hörde så mkt. Jobbig situation!

special idrott med killarna imorse vilket var kul, jag och Tapper vann kampen på kontringarna. bra kämpat (Y) skynda sig hem och sen psykologi, smäföretagande och svenska C. Fika med josse och handla på willys, kylskåpet fullt igen. Helt slut men inte tid med sånt idag, idag vill jag ha kraft vet bara inte vart jag ska hämta den. Samhälls prov imorrn, vill inte.

på återseende.

illa mående & glädje.

min natt och dag med dåligt matintag satte sina spår på träningen, orka inte sista vändan för trodde magen skulle vända sig totalt. Alla var ganska trötta sen på handbolls passet och skönt att vara hemma nu. Skönt att ha gjort ett grymt jobbigt pass. Mamma mådde inte bra i helgen men jag hoppas jag klarar mig.

sitter här med proteindrycken och laddar om till morgon träningen, lång dusch och plugg av samhällskunskapen. god nattis.


MÄTT..

.. som en plätt. pasta, ost snitchez (stavning) och morötter stod på menyn idag. Ska diska nu och röja undan de värsta för kl 18 börjar fys passet jag inte allst är peppad för. nix men får ta och ändra på det. När jag plockar undan här så drömmer jag om att när jag flyttar till mitt framtida hus ska jag ha ett riktigt "flick-rum" med en jätte garderob och smink byrå. Nej nu måste jag packa och drömma vidare.

saknar min man!!


mitt smink från make up store.




vilken natt..

..tänk om de hade vart som de även lät som men icke, ingen sömn för mig, magknip, panik & ja usch. Försökte med allt. Duscha, äta, gå ut på balkongen jag tror min sambo var ganska irreterad på mig förlåt men hur jag än gjorde kunde jag inte sova. Alla tankar bara for både onödigt & nödvändigt.

Gårkvällens träninng blev en lite överrasking, hade match mot p-93 vilket gick bra. Skönt med lite spel och sen var de fys. Idag är de även fys & handboll. Hörde även rykten om att jag inte kan vara med på matchen på söndag vilket var lite halv depp, eftersom jag tydligen har vart med div 1 matchen så måste man stå över ett viss antal. hm!

Idag var de prov på morgongen, idrotts psykolgi skrev på allt iaf vilket är ett bra tecken. Får se hur långt de går! Engelska, lunch & pedagodisk ledarskap. jag, calle & hampus var i ett lag och vi lyckades komma på andra plats, förlora finalen och jag kan ju inte erkänna att jag hjälpte till med så mycket! Nu blir de äta glass, titta film & kolla över samhällskunskapen.

på återseende.



hm?

jag har prov om motivation imorrn och just nu har jag ingen motivation att plugga och då är de ju läge att jag ska veta hur man skaffar sig motivation, men nej? är inte de lite halv skamligt. :s



mat

lite halv jobbigt på special idrotten men alltid lika skönt efteråt.
nu har jag gjort varma mackor och ska plugga idrotts psykologi.


den här kan jag bara rekomendera, mycket god och även mättande.


så här såg jag ut i fredags.
skjorta & tröja över.
enkelt & skönt.


och så här idag. peak tröja & mjukisar från stadium. favorit!

världesn goaste frukost. Lätt sockrad yoghurt men vaniljsmak, torkade bananer, musli utan socker & russen.

Ett inlägg med massa mat plus att jag har en jävla massa disk. usch! Hade tänkt göra varm fruktsallad till plugget men fattar verkligen inte hur konsver öppnaren funkar :S hm! fisk.
ha de så bra idag för det ska jag ha!
puss*

goodmorgon

någon mer än jag som är morgontrött?
men sitter och väntar tills klockan är tjugi i då har jag hål till halv två och då ska jag SOVA! mysa med min varma kudde. Sen måste jag plugga engelska och idrotts psykologi. minus men ett måste. Träning & special idrott. Tuff första dag på veckan. på återseende.*



sista timman

på denna händelserika vecka, de har gått upp och de har gått nerför.
denna vecka vill jag bara ha UPPÅT!

har en hel del bilder som får stå för denna dag men de kommer upp imorrn på den långa, underbara & behövliga håltimman :) far & mor skjutsa mig till skövde idag, minsta jag kan uttrycka mig i är TACK!!

ville inte åka ifrån dig, gjorde ont!





vad är detta?

LÖRDAG kväll och jag är helt slut, nu när man är hemma och ingen match imorrn ska man ju bara festa loss, men icke. Jag har ätit fruktansvärd god mat med mamma, pappa, syster & hanna. Kollat på en film som jag har pausat och ska se slutet nu :D Pappa har tänt tunnan så ska krya ner där och babbla med mig mor. Okej denna lördag kväll kanske de inte gjorde att man var trött och sliten. Om krafterna kommer tillbaka sa Emmy att jag var välkommen om jag ville :)

Annars idag?
världens mysigaste lunch <3 mamma & jag åkte och kolla på herr matchen där även mormor & morfar var :) Fanny & Jessica kom och slängde några ord. Hoppas ni får en lyckad kväll :) och nu som sagt sitter jag här. Hoppas alla får en bra lördag kväll.


hahah. dagens gissning.
vad är detta?


godmorgon.

vaknade ganska tidigt men var inte tillräckligt pigg för att ta halv tio tåget,
så blir halv tolv tåget så ska upp och duscha nu, ingen mat här hemma :/ hm.
vaknade av en hemska dröm iallafall och kunde inte sluta tänka på den,
jag trodde inte de kunde bli värre men de visade drömmen att de kunde.
Så läskigt när man vaknar och verkligen tror allt är sant,
tack & lov så var det inte så.

Idag beger sig bästa vännen till Italien och får önkska till ALL lycka!


på återseende.


hemma i skövde.

bussresa, match, bussresa och skövde igen.
Frågrsport, förlust, speltid, första div 1 målen, sömn, step up, cykel tur, komma hem till ett tomt kylskåp.

en liten sammanfattning av kvällen :)
bästa tjejerna,
nu ska jag dricka te & sova.
imorrn ska jag HEM!

& sandra de är skorna du var med och köpte :D de han bli ett par kvällar med dom ( :

lite bilder.


så här såg jag ut förra helgen när jag var hemma.


I tisdags när jag var på teater.



två dagar förra veckan.


nu blir de slut med klädesbilder.
puss & sovgott.

då var det dags..

om fem minuter ska jag ta med mig väska och cykel ner till arenan där en lång buss tur väntar. Sprungit som en tok, packat & lagat. Så skönt att sitta still i några minuter, för de ska jag ju inte göra dom närmaste två timmarna på bussen :P ska även försöka ta med mig läxorna även fast jag VET att de inte kommer bli något gjort.

vad jag vill just nu?
bara stänga av och sluta tänka, inte känna efter hela tiden utan bara vara. Trött på mig själv att vända och vrida på allt. Även trött på att be om ursäkt över mig själv. vad ska jag vara rädd för? vill vara stark, gör mig stark. Nu tänkte jag skriva förlåt för jag är jobbig men ska inte be om ursäkt. gaah!

vad jag vill mer?
VARA BRUN!




håltimma

satt en kvart och väntade på våran lärare sen bojkatta vi honom, eller om de var han som bojkotta oss? hm. Sprang hem för hade lång lektion = lång håltimma.

dagens chock.
MARKNADSNOUGHAT.
dom här vet inte vad de är?
trodde de var tradition i hela sverige.
Lova att jag ska göra de till min sambo sen när de bli jul : )

Nu måste jag packa lite för har bara en timma på mig sen att åka till Ica Maxi och fixa mat till eftermiddagen/kvällen. Förövrigt sov jag dåligt inatt, bara snurrar i huvudet när jag ska sova. Inte lugn och ro någon gång får man där uppe i verkstaden. Morgonen fick jag ett par söta sms vilket gjorde än på lite bättre humör :)

Jag hade förövrigt namnsdag i tisdags, lite försent. men a. Birgitta (:

dagens insiration kommer från klings blogg.
ur snygg kavaj-jacka.



hans tatuering med leopardmönster är såå snygg,

nya planer.

visst hade jag sett fram emot en mys fredag imorrn men ingeting går upp emot att spela med div 1 laget, underbar känsla när man ropas upp (: träningen för övrigt gick bra, Hoppas det blir bättre Emma och huvudvärken inte sitter i sig tills imorrn. Elin hade även hål i läppen, dom pratade även om sälen vilket lät väldigt intressant :) ett bättre förslag på nyår än att vara med bästa tjejerna?

börjar få lite panik tills nästa vecka, en redovisning (hatart), samhälls prov & idrotts psykologi prov. JIPPI NOT! nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för mogon dagen. sov så gott.



min ..



fina fisk <3
en del har grodor men jag vet att i min fisk finns de en prins, jag har sett de (:

give it all or nothing.

LOVE TODAY
som Mika säger. Älska idag, imorrn kan de vara försent.

 
Så här såg jag ut idag efter badmintonen.
Skor från Wedins
Leggings från Carlings
Grå tröja Carlings
Scarf H&M
Svart tjock tröja Vila
Svart rint Top shop

nu kom natta hem så ska laga lite mat antar jag,
men vi har inte så mkt just nu.

Jag åkte hem i måndags ihopp om att det skulle bli bra och det är de ändå jag vill just nu, jag är långt ifrån perfekt men jag vill bara ha det bra just nu, bara för en liten stund. Morgan lärde mig ett trix om att man ska låta en själv vara arg och ledsen men då är man det bara i tio minuter sen släpper man de, för de måste man. Då har man gett de tio minuter och de är allt vad problemet är värt.

Nu kom natta med förslaget pasta & köttfärsås. mycket bra.
Imorrn blir de hemresa igen och mamma sa att vi kanske skulle tända tunnan på lördag vilket lät mkt bra :D

Jag är redo att gå vidare, jag måste & vill!


jag sov alldeles för länge idag ( :



en jävla massa ost..

.. på en färdig pizza deg.
hade inget hemma så pizzan fylldes bara med ost & tomat.
Badminton imorse och jag kommer ha träningsvärk redan ikväll.
träning & gym ikväll och jag ska kötta.

dagen låt: Angels on the moon




trött

helt slut i huvud och kropp.
kommer inte fixa samhällskunskapen imorgon och har verkligen ingen ork att ta tag idet. Plugg piller uppfinnas? Ja tack! Morgan var här så vi hade djup snack. kan behövas ibland. Bästa gudfadern hur som helst. Nu blir de packning och plugg, hatart!

tack pappa, tack pappa, tack pappa, tack pappa.

skor, peak tröja & max.

skiter fan i dig nu!

jag ..

.. vill inte mer.
orkar inte!

ta mig härifrån, långt härifrån!


kusiner

Japp Sandra & Ellen blir idag utsädda till bästa kusinerna, även fast dom hört de så många gånger & redan vet de, så vet jag att de inte skadar att höra de igen :D Dom sprider glädje i detta höst mörker.

Sandra, jag vet att de kommer fixa sig för du är en så otroligt fin tjej och som alltid vart idolen. Så min magkänsla säger att de ser väldigt ljust ut hos dig i framtiden :) <3

Ellen, hoppas de gå bra för dig i skolan nu och att dina svårigheter släpper. Saknar dig hela tiden min själsfrände och snällare person får man leta efter. <3

En riktigt bra kombination blir dom tsm : )

nu: samhällskunskap = döden




ont

det gör så fruktansvärt ont att veta,
hoppas du hade det bra på dejten.

ny dag, ny vecka och jag vill somna om.


..

jag vill hem ..



snälla ..

är de här allt?
är de här jag allt jag kämpat för?
allt jag trott på?

jag kunde någ inte få sämre uppladdning för morgondagen och jag trodde du skulle göra något för min skull, för du om någon vet hur mycket jag vill och jag har kämpat. Du om någon ..

Du om någon skulle ge kraft nu,
Du om någon skulle peppa nu!
Du om någon skulle hålla mig hårt i handen nu!

jag trodde på oss, vem fan vad de som gav mig tron?

lördag


Farbror/gudfader Morgan & kusinen Albin.


Morbror Danne & snyggaste kusinen Sandra.
Enligt henne var jag lik en björn och så varje gång hon såg Rhianna tänkte hon på mig och jag skulle ta både sakerna positiva. haha!


Mysigaste kunen Ellen & pappa skrutt.
Örebro med Ellen idag vilket var plus & skogen & innebandy med pappis.

Mamma och jag har bara myst den tiden vi fick ihop.

Nu ska jag lyssna på musik och ladda tills imorrn för då är de min första div 1 match. (:
håller alla tummar, nästan ont i magen så nervös jag är.

på återseende.





dagens


även jag var mänsklig.

Mamma, pappa, Danne, Sandra, Ellen, Morgon & Albin.
fullt hus och älskart.

jag skulle kunna hugga, rabbla upp,
men jag vill inte för jag vill se framåt.






ändrade planer.

lampan gick sönder igår så skriver i mörker men lärt mig att man får inte dålig syn av att läsa i mörker är bara en dålig myt, skadas kameran när man tar kort med den i mörker? nix.

Som sagt ändrade planer, hade hoppas på tidig hemgång imorrn men träning till sex och så lagfest hos bustad, eller vi ska ha med oss en dessert var och bjuda på, jag har lite halvt panik men de gjorde inget om man kom tomhänt. Sen eventuellt upprepar orden evtentuellt div 1 match på söndag.

nu ska jag skriva klar argumentations texten och även labbraport.
sov så gott.




jippi

sitter och skriver om betyg för lågstadiet vilket jag är emot.
det gick jätte bra och fick ett gulligt samtal av min man
men tänk så fort de kan vända sig.

har  skriver tes & inledning men nu tog de stopp,
nu kom de tydligen upp jävligt mkt annat att tänka på.

laddar för träning & gym.



oj mycket text.

vad glad man blir när man kommer in på internet och man har massa glädjsespridande kommentarer, ett plus åt söta vänner. (:

matchen igår?
jag blev överraskad av mamma & pappa, hade verkligen ingen aning om att dom skulle komma på matchen men där satt dom med sina största leenden och gissa om jag inte grät. haha. Larvig kände jag mig men man spelar tuff att man fixar allt men då brast de, tack mamma & pappa :)
matchen slutade 20-37 hm, vet inte vad jag ska säga. Inte världens roligaste match men mål ramlade de in & alltid kul med vinst :) Kom hem sent så jag och Natta sa bara god natt och slängde oss i sängarna.

Imorse hade vi dubbla lektioner idrott som alltid på torsdagar, teori en timma sen sammanhållning. Jag var i en bra grupp & det var riktigt kul. Bära varandra, bygga pyramider, balans & kommunikation. Såna lektioner gillar man skolan för de skulle man inte få göra annars. Sen hem och duscha och så tillbaka till samhällskunskapen. Vi ska Rollspel om FN & barnarbete och jag är tyskland, lite jobbigt för de ska betygsättas ganska hårt. hm!

Idag blir de träning & gym men först en hög av läxor, skriva labbraport till naturkunskapen och så en argumentations text. JAG HAR HJÄRNSLÄPP, jag ska ha redovisning om att det är sjukt dyrt med linser/glasögon men vad ska jag skriva om? alla förslag är jag tacksam mot.
just nu på listan; doping, abort och betyg?
men nu ska jag sova på tanken så jag har nya krafter sedan.
sov gott

på återseende.


Mitt i veckan

nyss inne på milks blogg och bara avgudar hennes bilder,
så himla speciella. Såna bilder vill jag ta ful/snygga som bara är skitcoola.
men först måste jag hitta en program som passar mig för antar att
de ligger en hel del redigering bakom bilderna.

annars idag?
special idrott vilket gick bra,
psykolgi,
små företagande
& svenska C.
där skulle jag och Stefan argumentera mot skoluniformer och vi knäckte.
enligt mig själv vann vi de lätt.

Sen skulle ett annat par argumnetra mot eller för om homosexuella par får adoptera,
vilket jag absolut är för och tycker de är helt idiotiskt och vara emot.
Om jag var en flicka i tex Indien, Afrika som bodde på ett barnhem, där ingen såg mig jag var bara en i mängden & levde fattigt. varken mamma eller pappa, knappt en egen säng. Skulle jag ge allt för att få föräldrar som gav mig allt och kärlek oavsett om de var två kvinnor eller två män. Robin erkände att han blev knäckt av de.

Nu ska jag göra hamburgare och ha med mig för har match i kalrstad så kommer hem sent,
önska mig lycka till.
puss & hej


RSS 2.0