Torsdags

Mannen bjöd på två rätters och spelning med Markus Krunegård. Fantastisk bra live artist. Tack!








06,30

Startade dagen med träning 06,30 med min böna. Nu är klockan 09.00 och funderar på att sova middag, livet som student kan vara hårt ibland. 




Söndag

Gårdagen var så mysig.
Vi fick upp lamporna, åt pizza och kolla mannens match.




Drinkarna blev mer än godkända, två av tre fick högsta betyg.




Idag blev de promenad, lite inköp och så bjöd mannen på fantastisk mat med kladdkaka som efterätt. Nu pluggar vi med varsin dator.
Denna vecka kommer bli magisk.




Godmorgon

Morgon med färskpressad apelsinjuice och scones. Dagen bjuder på besök av föräldrarna och match för mannen, ikväll vankas drinkkväll. 


Igår körde jag och Lisa en tufft pass sen lagade vi mat och prata tills vi inte orkade mer.




Min pingla 

Bilder från hemmet.

Idag är en sån där dag - "ändra gamla" vanor dag.
Först ut, sluta tönta dig!
Jag lägger ner massa tid och kärlek på mitt hem, jag älskar det, men har väldigt svårt att visa bilder på det eller bara säga "tack" vid komplimanger utan börjar alltid med "Ja, men det där är inte klart och ska ändra på det där och det där"...Visste det är så, mycket som inte är klart, men kvinna njut av processen, det är som om man visar något man är nöjd med så "tror" man att man är bra på det, janteland, herregud. Ibland sitter jag med ett glas vin och tänker, den där ljuslyktan hamnade på rätt plats och ibland går jag ut genom ytterdörren och vill aldrig mer komma tillbaka i ren frustraton för den där ljuslyktan hittar aldrig hem. Idag kommer jag visa lite bilder från delar av mitt hem, inte för att jag är proffs på inredning, är duktig eller förväntar att andra ska tycka om det, utan bara för att jag gillar det, bryta en gammal vana att vara rädd att dela med sig. När du kommer hem till mig, förvänta dig inte att det ser så här fint ut, det är stökigt och jag kommer fortfarande komma med bortförklaringar men jag kommer även säga tack!
 
Älskar när tulpanera sjunger på sista versen, de lever sitt egna liv då, stökigt och frifullt. 
 
Gjorde färskpressad apelsinjuice till frukost.
 
Hyllor från Ikea. Min egna lilla djungel av växter. 
 
 
Tanken var att måla skåpen i någon färg, blågrå. Dock avvaktar vi med de för jag tycker det är så fint när det skåpen och golvet smälter ihop.
 
Dagens fundering: lite för mycket grejer som fortfarande inte hittat "hem". Bollas med tanken om gardiner, älskar ljusinsläppet och de stora fönstrena men gillar även den ombonda känslan gardiner bidrar med. 
 
Frukost och tulpaner. 
 
 Andra änden av matsalen.Lite snea ljus och mässing detaljer. 
 
 
Denna tunga marmorskiva fick jag och pappa tag i för 50kr. Ljuslykterna är presenter från Orrefors och second hand. Doftpinnar från Zara. 
 
 
Fantastisk färg på matten som vi ärvt. Tavlar som följt med genom åren, horn från pappa och lampa från Ellos som ska få en mer central plats med tiden. 
 
 
En stökig bild från sovrummet. 
 
En del av köket. Tänker alltid att jag inte ska ha så mycket grejer framme, slutar alltid i kaos, Jag mår nog bra av mycket intryck.
 
 

Mysmorgon

På morgonen som kom min vän Malin över på frukost, fantastisk start på dagen. Nu är jag påväg till Göreborg med massor av energi för att möta upp Lovisa, ikväll vankas mat och firande av Wisse. 

Igår var en känslofyllt dag, begravning. På några timmar går man igenom hela livet, en karusell av känslor som man kastas emellan. Försöker ändra riktigt, påverka, men det är bara att följa med farten, tillslut stannar det och man landar. Chock, panik, sorg och minnen som tillslut landar i tacksamhet och glädje. Kom ihåg att vi hedrar de vi saknar bäst genom att leva. 





Fina syskona krantz!




På kvällen blev det vin, kortspel och på spåret med fina människor. 



Bord

När man vill ha ett unikt och stort bord med tillhörande bänk så ber man far sin. Stort tack! Långgatan är mer är nöjda.

Bordet är i gran och pallen i tall. Tallen drog jag, mamma och Elli upp ur vissbodasjön, hade blåsigt ner och är säkert över 300år gammalt. Roligt att kunna ta tillvaro och ha en möbel med historia. Betsat i vitt och sedan lackat.




Mannen har skämt bort mig med fantastisk mat varje kväll denna vecka. Vilka män jag har i mitt liv.
Dagens andra guldkant i vardagen är att TV:nu är uppe i köket, därför kanske mannen spenderar mer tid där, taktiskt drag av mig. Mamma drog kopplingar, något de två inte kan? Kompletterar varandra fantastiskt. Tack!!


inspiration

 
 
Dagens ha begär står ellos för...
 
 
 

RSS 2.0