Bilder

Från blandade stunder.


Praktik

Ute på praktik denna vecka, på en vårdcentral och är så himla givande. Idag han jag slänga ihop en äpple paj innan träningen, dränkt med vaniljsås vart de kanon.

Stefan hade lagat kyckling, ris och curry sås. Glatt överraskad, tror han försöker slå min middag i söndags då jag lagade musslor och krämig bakpotatis.

Nu ska vi somna till breaking news, grannars har fest och underbart hur man hör dem sjunga stämmor. Trodde jag var en skogsmulle ända in i själen men tror mitt sällskapsberoende tar över då jag älskar när det händer saker och ting hela tiden.


Sep. 22, 2013

Väffel-frukost, handboll på tv, mys, film och god mat. Fantastik fin söndag precis i min smak.

Igår var de seriepreimär mot Heid och slutade i vinst, underbar start på denna säsong.

Fullmåne inatt får se om jag sover oroligt.


Fredag


Sep. 19, 2013

Bilderna får tala för dem två senaste dagarna. Nu ska jag somna och invänta en fantastik fredag. Muntlig redovisning imorgon sen efter 12 tar jag efterlängtad helg.


Helg

Och det innebär blommor.


Pust

Första seminariet avklarat och gruppen klarade det, underbar känsla. På måndag är det andra seminariet, ingen mjukstart här men är så himla roligt.

Igår var vi på spa, var över till äventyrsbadet också. Tre tjejer mellan 22-26 år och fyra badvakter. Vi blev som barn så dem fyra kanske behövdes på oss då vi var helt själva. Öppnade forsen åt oss, snällt av dem. En behövlig kväll men fantastiska vänner.

Annars har jag lagat Fajitas och nu ska jag kolla ett avsnitt på homeland.

Natti.

Bilderna från en rastlös själ som njuter av färska jordgubbar.


RSS 2.0