Sista dagen

Som 21 år. Imorrn 22. Mitt 10 åriga jag minns jag att 22 skulle vara ett bra år. Jag skulle få mitt första barn, ha hus, hundar och ett fast jobb.

Idag inser jag att jag måste bli vuxen först, har en pojkvän som är allergisk mot alla sorters djur såsom råttor, hundar, hästar. = Djur får jag ta i mitt nästa liv. Barn känns långt bort.

Men jag har egen lägenhet sen 4,5 år tillbaka där jag första året bodde ihop med en tjej som jag träffat en gång! Fick en vän för livet. Lärde mig mycket de året och ett tips är att prova att bo ihop med någon annan som inte är din partner man lär sig massor om sig själv och respektera andras behov och världen ser olika ut i allas ögon. Sen bodde jag ihop med min syster i ca 1,5 år. Vi gick gymnasiet tillsammans (jag 3an och hon 1an) och hon är min bästa vän var det redan innan men blev starkare. Tror inte många kan bo ihop med sin syster, men vi fixa de. Kan fortfarande sakna det! Min underbara gamla lilla syster.

Sedan flyttade jag ihop med min pojkvännen, min sambo, min livs kärlek. 4år har vi dragits med varandra och känner fortfarande att vi har så mycket att uppleva tillsammans. De samspelets vi har är jag så glad över, respekten vi har för varandra och de liv vi lever tillsammans men även de liv vi låter varandra att leva. Jag skulle aldrig neka han något och inte han mig om jag skulle vilja jobba som volontär i 1år skulle han kyssa mig och säga jag stöttar dig i de du vill göra. Fantastiskt!

Det jag är mest stolt över är att jag flyttade till Skövde. Jag följde mina drömmar och ångrar inte en sekund att jag gjorde de. Byggde upp ett kontaktnät och vart arbetslös ca 1månad totalt sen studenten, de är jag stolt över att fixar de på egen hand på egen bedrift och samtidigt kombinera det med elitidrott.

Har en helt underbar familj som verkligen finns där i alla stunder, både bra och dåliga utan dem hade jag inte vart där jag är idag.

Men en sak jag är mest tacksam över och glad är att jag fick min extra familj, mina vänner. Jag kan utan tvekan säga att jag har dem absolut bästa vännerna.

Jag lever det bästa från två världen, hemma i åsbro och hemma i Skövde. Glad och tacksam att jag har två hem. Vänner och familj i åsbro och även vänner och familj i Skövde.

Om mitt 10-åriga jag hade sett hur mitt liv sett ut nät jag fyller 22 hade jag längtat till den dagen.

Underbar familj, kille, vänner, jobb, fritid och framför allt jag får hålla på med de jag älskar - handboll. Mitt 70-åriga jag kommer vara glad att jag satsade och jag vann.

Nu somnar en lycklig 21 årig Ewelina och ser fram emot ett år som 22 men nya upplevelser att minnas.

Kyss


Underbar

En helt magisk skrubb som kommer från Ica maxi tro det eller, baby len hud och luktar jätte gott.


Lycka är..

.. Att få komma hem till föräldrarna.

https://cdn3.cdnme.se/522728/6-3/pic_512e4a36e087c32ea6f57365.jpg">https://cdn2.cdnme.se/522728/6-3/pic_512e4a36e087c32ea6f57365.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/522728/6-3/pic_512e4a3f9606ee11e2e6d5e1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/522728/6-3/pic_512e4a3f9606ee11e2e6d5e1.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/522728/6-3/pic_512e4a40ddf2b334b238a670.jpg">https://cdn3.cdnme.se/522728/6-3/pic_512e4a40ddf2b334b238a670.jpg" class="image">


Tröst

Stefan lägger ute på jobb hela veckan då tröstäter jag, försöker hålla mig till bra saker iaf. Kollar på djurprogram om Afrika, till de blir de kvarg blandat med fun light, blåbär, hallon, protein och äggvita och två majskolvar. Love it.


Inlägget

Det förra inlägget är gammalt.

Nu är jag på resande fot igen, är en av dem få som gillar att åka tåg tror jag. Gillar spänningen av vad som komma skall, att man hinner mellanlanda lite,känna efter, fundera, njuta.

Denna gång var jag hemma i Närke (sön-tis) och hann njuta av föräldrarna sällskap. Som vanligt får man mersmak.
Han med god mat, besöka gymme i Hallsberg, trevligt besök, rensa kläder mm.

Nu blir jag i Skövde ett tag ska bli hel.


Fin besök

I måndags hade jag fin besök av Charlie och William. Vi åt, tittade Bamse och Madagaskar, mös och måla av varandra.


Frukost

Imorse ät jag med älskade smoothie som nästan varje morgon.

Imorse innehöll den
* kvarg
* fun light
* mix av bär (ananas, blåbär, banan och jordgubb)
* mynta
* två äggvitor

Ljuvlig.

I bussen påväg mot Lund, match mot lugi idag och oj vad jag ska heja!


Tips

Läste bra tips om bra mat, lägger upp dem här mest för att komma ihåg dem själv men även så ni kan inspireras.


Dop

Igår var det dop för fina Charlie Oliver Metz. Bjöd på en fint dop, mat och tårta.

Sedan blev de soffan för Stefan och resten av dagen. Laddade för super bowl och Beyonce bjöd på en magisk uppvisning. Hon släpper biljetter den 9feb är lite sugen att gå på henne.


Fredag

Började med hotellfrukost för att fira underbara vackra Micco på 25års dagen.

Nu blir de att kolla handboll.


RSS 2.0