Tåg

Nu är jag påväg till Skövde igen, skolan och fredag att ta itu med. Hade en mysigare känsla i onsdags när jag satt på tåget än vad jag har nu, känner mig inte klar. När jag umgås med min familj står världen still, existerar inge annat, som ett lugnade.   












Men tröstar mig med att jag får kramas med min man som jag saknat, dricka vin med vänner och njuta av att det är fredag. 

Ledig

Började dagen med spinning 0730, lagade pizzamuffins, städa och försökte mig på adventsmys vilket jag kommer få göra om, men inte nu för nu sitter jag på tåget hem. Ska bli underbart. Blir bara två dagar, hade gärna stannat längre men ska till Göteborg i helgen på utflykt. 







Grejar

Idag har jag och mannen pysslat lite på kvällskvisten, tavlorna åkte upp och mina kopparsprayade ljuslyktor. Vart mysigt. Imorgon väntas lång dag i skolan, sen helg och äntligen match igen. 


Lyxdag

KTC på morgonen, Kina mat till lunch, snabb handling och så kom mina fina tjejer över på lyxmiddag - varma mackor med massor av ost, haha!  Sedan bakade jag och Lovisa bullar, hemligheten är mycket smör. Halva med kanel och andra halvan marabou choklad, Wärn kom över och provsmaka och dem blev mer än godkända. Haft en fantastisk dag och nu inväntar jag min man i badet som har haft match i Borås ikväll. 



Mitt i veckan

Handboll, älskade handboll. Idag träning som vanligt sedan direkt till skara för att kolla på min älskade finska vän Alex när hennes lag mötte Kristianstad. 

Idag har jag lite hemlängtan, det är mysigt med hemlängtan för det betyder att dem där hemma betyder så mycket för mig, är lycklig lottad. 

Nu sömn, inorgon match.. Som jag längtar! 





Lördag

Sovit mest hela dagen och nu ska jag äta chokladpudding till jag spyr. 


RSS 2.0