Ingen löpare.

Jag är ingen löpare, har aldrig varit. Men man ska träna på sina svagheter tills man älskar dem. Med löpning finns de en stark hat-kärlek relation. Idag skulle jag våga pressa på lite. Sprang första kilometrarna på 5,11-5,20 per kilometer sen sprang jag vilse och fick fråga efter vägen och hamnade på ett snitt på 5,38. En klar förbättring för att vara mig som brukar ligga på 5,50-6min.




Sprang till svärföräldrarna där jag blev bortskämd med mat.

Bättring

Nu ska jag ta tag i mina svaga styrke sidor - ben, axlar och nedre rygg. Jag gillar att köra ben men jag tycker det är så tråkigt att träningsvärken påverkar träningen resten av veckan. Börjat kört crossfit och märker så tydligt mina svagheter. Underbart att ha ett mål.




Jag älskar att ge min kropp den träning jag utför. Jag gör de för att jag känner mig stark och levande. 

Ledig

Morgonträning check. Efter duschen böt jag om till pyjamas och nu sitter jag här i sängen och ska läsa några kapitel. Tänkte gå ner till stan men hoppar de, använder mig av nätet istället. 
En ledig dag på en tisdag, älskart. 




Pappa

Hoppas du har de bra i Norrland, snart kommer du hem igen.




Besök

Fick besök i drömmen förut. Kunde verkligen känna dina starka händer när vi hjälptes åt att komma ur båten. Solen sken. Du som hade huvudet på skaft, var smart, intelligent. Du som var så obeskrivligt generös på alla plan. Vaknade med tårar, du var så närvarande. Jag önskar jag kunde ringa dig, sitta ner och prata. Jag hade behövt prata med dig, vi/du/alla var inte klara. Du hade så mycket att ge, och du gav, tacksam för den kunskapa du spred. Men jag vill prata, rådfråga, lyssna och inspireras. Imorgon ska jag ringa din syster!
Tack för besöket morfar. 

snurrar.

Hänt en del i veckan, snurrar en del, funderar och överväger. Dagens slutsats är att ibland är de bra att vara ovetande. 
 
Veckan som har gått, intervju på kirurgen, vilket resulterade extra jobb. Jobbade helg på USÖ och nu har jag även jobb i Skövde, härligt. Ytterligare en vecka på praktiken, 2 veckor av 6, lärorikt med mycket intryck. Hård träning princip varje kväll, provtränad med Skara och imorgon ska jag prova på crossfit. Har lite hemlängtan, men spar de där milen. Ser fram emot en ledig helg med vänner, kärleken, premiär för IFK, inlämning och sovmorgon. 

Kärlek

Fy vad jag älskar den här saliga blandningen av kärlek, kaos, organiserat, oplanerat och spontant. 


Varje pusselbit i denna familj är unik och personlig, men tillsammans är vi komplett. 

Värme

Längtar redan tillbaka till värmen.






Extra

Jobbade extra i helgen, älskar mitt jobb. Vinkade av pappa som åkte till Norrland för att jaga skogens konung och nalle puh, kvalitéstid med mamma och syster plus en översvämning. Såg mannen spela både live och på webben. Fin helg. 







Tömde båten och andades in frisk luft. 




Mys

Praktik, bröstpass och matlagning. Kycklinggryta och kladdkaka. Fin kväll mitt i veckan.




Kvällens vill ha..




Höst

September. Nystart.
Hela hösten framför mig. Vad vill jag göra? Vem vill jag vara? Vad ska jag göra? Fantastiskt, jag bestämmer själv, jag har ett val.
Jag är nyfiken, vi börjar med att andas.
Kram 







RSS 2.0