Nyår

Sovmorgon, färsk frukt, champagne, bakade scones och musik. 




Dagen kommer bjuda på fika hos svärföräldrarna och sedan tre rätters hos fina vänner, första nyår som jag och Stefan princip firar tillsammans, min vackra man. 


Babyshower

Idag överraskade vi våran Hanold (Malin), vän och lagkamrat som väntar barn i januari. Lekar, handbolls em kunde vi inte undgå, mat och mys. En fantastisk resa väntar henne och hon kommer göra succse i mamma världen. 
 
 
Larsson hade gjort en blöjtårta och jag var med i "lek" gruppen, vi hade Quiz om allt som rör barn och förlossning, gissa omkrets på mage och skriva brev till bebisen där man gissade kön, längd, vikt, ankomstdatum och ett meddelande som för öppnas efter förlossningen. 
 
 

Happy

Här ligger jag i randig pyjamas, mätt, glad och tacksam. Haft "jul" mys med några från klassen, jullov finns inte på högskolan men fira att vi snart klarat halva perioden av utbildningen. Jag är så glad att jag började läsa, jag uppmanar verkligen alla att göra de, de är en unik möjlighet vi har, ta chansen. 




Närmar sig..

Ikväll blev de match mot IFKs à-pojkar, en givande match. 
På måndag gör vi sista träningen innan två dagars ledighet över jul, fy vad jag längtar efter min familj och de kärleksrus som lever i de huset. 







Kvällens vill..

Kupade champangeglas vilket även är mysigt att dricka rosé ur på sommarn.
Ska kika om de finns några på second hand imorgon. 
 
Dessa från indiska var ganska prisvänliga. 
 

slut.

Idag känns de som batterierna är slut, får ägna kvällen åt att leta efter nya. Nya genom kramar och uppskattning.

Detaljer

Från våran vissa delar av lägenheten.


Vardagsrum.







Sovrummet.




Kontoret 


Hallen.


Mitt hem är en blandning av nytt, gammalt, hemmagjort, dyrt och loppis. De speglar mig, långt ifrån perfekt, ena dagen pappas mjukiskläder och andra kavaj.

Köttbullar




Övning ger färdighet, dessa gjorde jag förra helgen till julbordet, 4 plåtar älgköttbullar som blev så goda.


Dagens vill ha..

.. Byxdress i alla dess former och färger.



 

Något känns väldigt fel?




Julpynt




Puss




Helgen.

Lördags - kom älskade mamma och pappa, de blev vinlunch med hemmagjord pizza a la ewe, snabb shopping och så kolla på mannen som spela handboll.Julbord på kvällen med Country och Skövde HF och de blev precis som väntant, god mat, underbart sällskap, skratt och alldeles för mycket dryck. 
 
Söndag - tog tåget till örebro, mötte upp en härlig familjen, åt på grekisk resturang, kolla på o Helga natt med Gry som programledare och artiser som Jöback och Carola, sedan köpte vi choklad och lussebulle och åkte tillbaka till Skövde. 
 
Veckans positiva: musikhjälpen och handbolls em.  
 
 
 
 

sovmorgon

Idag är jag "ledig" vilket innebär IT = individuell träning och egen studie. Dessa dagar brukar jag ägna mig åt allt jag inte ska, träningen är prio ett sen blir de städing, bakning, umgås och julklappsshopping. Vaknade 09.30 också vilket inte var planerat, men vad gör de utvilad är jag iaf. 
 
frukost
Jag och min mage är inte bästa vänner, men jag jobbar på de.
Idag blev de smoothie gjord på.
- vatten
- kokos vatten med smak av mango
- halv avokado 
- mango
- ingefära
- pressad citron
- babyspenat
= idag är vi bästa vänner plus gröten med plockade blåbär från närke.
 
Nu kör vi härliga onsdag.
puss
 

RSS 2.0