värme.

Kräftdoften har spridit sig i det knuttimrade stugan. Solens värme har gett sina spår och fyra damer sitter utslitna i soffan och njuter av dom sista timmarna av dagen till snyggingen Brad Pitt. Ett bra avslut på en lyckad dag. Mamma och jag åkte upp till stugan, tog hundarna med sig och njöt så mest vi kunde. Låg på bryggan, hängmattan, lyssna på musik, sjöng, åt god saker, titta på handbollen som blev spännande och hade det bra. En promenad och pizza ätning när Ellen även ankommit. De gillar vi :) Snart ska vi lägga oss och ta emot morgondagen med ett morgonpass. Hoppas alla också njutit lika mycket av värmen som jag har gjort, älskar dessa ljusa dagar som sprider överflödig energi, sommarkläder och bruna ben.

Dagens komma fram till
: handbolls spelare får grymt mycket spel men ingen klagar. Om man gett sig in i leken får man leken tåla. (Y)
Dagens bästa reklam: Kamasutra reklamen med dafgård mat.
Veckans plus: Sällskap av Frederik Zäll gitaristen i Eskobar på brändåsen när mamma och jag tankade. Han kollade en hel del fast de kanske var för jag hade för korta shorts på mig?
sov gott*

torsdag natt

massa te och en lång natt framför mig med finska krigsbarn.
tänk att man aldrig lär sig av sina misstag? allt i sista sekund. hm.
skövde var guld som allting annat är när vädret lyser.

image54

massa energi.

Nu håller jag på att tappa både näsa, haka och höger öra. haha! ser fint ut.
Vart lite chock för ansiktet under järnävgen cup. Jobbat några timmar idag. Fina pengar man lyckas få ihop. Uppsatsen är på gång eftersom den ska vara inlämnad imorrn så måste den vara mer än på gång. Men mamma och jag ska snart till skövde så blir att göra i bilen både dit och hem. Nathalie kommer också :) de gillar vi. Ska kolla lägenhet och så, hoppas på att hitta något innan sommaren. Skulle vara skönt.
Nu ska jag sova en stund i solen och sen bär de av. IMORRN FREDAG :D

SOL :D

sol, älskade sol.
röd, brun och bränd. Allt på samma gång, men vad gör de :)
en lyckad dag. Cyklade ner till avslutningen på lagidotten. saft och bull kalas. Sandra mötte upp mig och så åkte vi till hennes farmor och små prata lite :) mer bullar och mys tid. Cykla förbi morfar och mormor och så hem. Jobbat på uppsatsen och snart tv.

dagens minus: otrevliga/dryga personer & rygg ont.



nervös ..




Ja hela dagen har jag gått och vart nervös. Sen låg jag där och då låg jag där. Okej ja helvete vad ont de gjorde första tjugo minuterna. låg där i två timmar. Vissa ställen kändes så man ville bort, andra kittlades och andra sov jag nästan. Så himla vacker blev de tack Sofie. Hoppas den läker fint nu :)

kommentera och tyck till :)

tisdag=nervös

oj så man har längtat och väntat på årets höjpunkt och oj så fort den är över?
städningen på söndagen kändes längre än hela helgen må jag säga.

Vattenläka på våran gata men jag tror jag överlever utan vatten idag.

Geografi lektion och just nu står Coloradfloden högt upp på min hatlista.
Börjar bli riktigt nervös, kl 14.00 ska jag vara på plats i kumla och min kropp kommer få sällskap. De lät säkert bra ;P haha. nu blir de skriva vad som kommer hända i framtiden. byebye

första dagen avklarad.

rodspräckta ögon, solbränd på kinderna och snygg bränna efter t-shirten. Men så det ska vara va? älskar denna härliga, underbara, stora handbolls fest som pågår just nu. Vinst på 3 matcher, mer behövdes inte och mer behövs inte nämnas. Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och äta tacos.
ladda för morgondagen.

plus: umgås med härligt folk, få träffa linde tjejerna igen, massa handboll och de största till Ellen och Sandra <3


hej igen, jag fick duscha kallt och var helt slut så skulle kunna börja tjuta. men tvättade av balsamet och kröp under filten istället. Finns så mkt jag skulle vilja skriva just nu, så mkt som stör mig, irreterad och saker jag vill läka. Man ska finnas när de passar. älskar laget och just nu känns de lite halv sorligt att detta kan vara min sista järnvägen cup?
klockan ör kvart över nio och jag skulle kunna somna på en gång. bra (Y)

ladda, ladda ..

åhhh, vågar inte gå på dam besök för de gör för ont. ELAKT!!! njurbäcksinflammation kan gå och dö så de så! Men tack och lov finns de annat plus som JÄRNVÄGEN CUP SOM GÖR MIG SÅÅ GLAD :D:D även mammas goda tårta som jag precis avnjutit. Inte för så mkt prinsess tårta och dom klassiska, ne jag vill ha annorlunda mer delux. haha. Och den här var delux med både jordgubbar och citron smak :) vi gillart.

Örebro med pappa och mamma, köpte tofflor till morgondagen. Samling kvart i sju vad gör jag vaken nu? fy men nervös. Köpte även till hundarna som jag har runt magen så man kan svänga mer med armarna när man går vilket jag hppas på bättra förbränning. Prova direkt när jag kom hem och bilder laddas upp under morgondagen. Zack var helt slut och jag svett, lyckat!

Mys och pratsstund hemma hos Ida med Ellen och Anna. Peppade inför imorrn, ni är bra <3
nu ska jag slänga ut mig linserna, svälja tabletten och släcka för dagen. så ladda alla imorrn och bana 36 kan ni hitta mig imorgon. godnattis.

pepp dag.

Handbolls ledare och målvakt på Idortten eftersom jag inte får vara atkvi. Riktigt roligt.
Lunch och glass med pernilla, malin och lovisa <3 nu sitter jag och Emmy på våran sista lektion och ska skriva om coloradofloden. Hoppas vi blir klara. Sedan blir de målbygga evn, sola och pepp inför imorrn. Hallsberg kommer ägnas åt handboll hela helgen och de ÄLSKAR JAG! nu jobba mer. hejdå

svenska jordgubbar ..

tackar vi så hemskt mkt för, finns de något godare?

En toppen dag som bjöd på en hel del skratt, mycket uppsatser sista veckorna.
Kollar på Charlotte just nu och vart har denna tävling gått? Gått för långt tycker jag. I år ska man vara naken och den som visar mest hud vinner, jippi. Bra kvinnor visa kroppen och vinn. not? Funderar vart jag kan ha lagt min plattång, den var inte hemma hos Erica :/
Funderar även över mitt svenska/historia arbete som ska handla om Finska krigsbarn. Tror kusinerna Ellen och Sandras farmor är ett sådant barn från början så kanske kan söka fakta därifrån. Tittat på handboll när tjejerna hade match mot pojkar 93, ville så himla gärna spela. fisk.

Vart i örebro och hittat en del fina fynd.
Två sjalar från Lager 157. Kan lika gärna användas i håret som runt halsen (:
Ett jätte härligt linne från Carlings och ett skärp som får användas i midjan eller till jeans shortsen från Gina.
Även lite smycken blev de från Gina som man inte kan få nog av. En body som är toppen under höga byxor och så ett svart linne som alltid är behövligt.

torsdag lunch

Jaha, nu har Vibeke och Emmy gått och har språk. Måste egentligen plugga men känner ingen motivation till de. Ska leta upp Henrik, Ida och Lovisa och se vad dom pysslar med. Idag är en bra dag för jag mår bra och så ska jag kolla på handbollen sen, vill inget annat än att träna. Kanske en örebro tripp med mamma och siss. Badkläder står högst upp på min inköpslista just nu. byebye

22.50

Har pratat massa resemål nyss, oj vad sugen jag är. Känns som alla åker utomlands. Jag vill jag med, bort till värmen bara för en stund. Bort från EU uppgiften jag fattar noll av :S fisk.inge roligt.
Kollar på tv och är trött, men inge sugen på att sova heller. Kollat hur många bikinis som helst men ingen som söger klick. Även fått sett Sandras nya tattoo som var riktigt nice (:

nu ska jag ge mig på frågorna igen. byebye.

Tänk om man satt i sommarstugan nu, retad av alla myggor, doften av god mat, i en för stor tjocktröja och ljummen av dagens värme.

Jag tycker inte om kyla, snart dör min dator så då har jag en anledning och inte plugga. Jippi ;D

onsdag.

Eftersom jag bestämde mig att må bättre så känner jag mig bättre, härligt.
Imorrn blir de skola varken jag vill eller inte. Har nyss njutit av en middag stående av friterade pommes, nyttigt eller inte gott som jag vet inte vad iaf. Kött från grillen och gott tillbehör. Snart blir de marängtårta med jordgubbar, eller snart blir senare ikväll om jag har rätt. Glad för stylebystars har fått in nya klänningar och mina kommer sanrt på posten som jag beställt.
Nu ska jag sova för är helt slut i kroppen. på återseende*

Oskar för ett par år sedan, skulle inte tacka nej för att tillbringa en sommar med dom igen. Låt de bli en toppen sommar i år :)

Hittade en super gammal söt bild på mig och kusinen Ellen. Saknar henne så de gör ont. Skulle göra allt för att få tillbringa tid med henne, en själsfrände som kan dela med sig kärlek genom en kram <3

får ..

Har gjort en hel del special idrott idag, vilket är skönt. Blir inge sugen på att träna :/
plus med allt ligga hemma är att man får upp träningsviljan. Så när min kropp är kry ska jag träna som en tok, helt klart. Imorrn onsdag, vilket säger mig ingenting. Bara trött och ledsen just de. Vill inte klaga. Vill bara känna lycka.
Vill ha ett hem med kärlek, en famn som ger allt. Är det så här de känns att bli stor? Då vill inte jag bli stor ;(

Nu ska jag försöka hitta natt fjärilen som är i mitt rum och försöka sova. För imorgon är det en ny dag vilket innebär att jag ska bli frisk, heeelt frisk :D

Fotade även massa får idag. Inåsg att dom inte var så söta på nära håll som man tror.
Ska fixa lite bilder för framkallning sen fixa i fotaalbum för att få tiden att gå.
Får får inte får,
får får lamm.

om jag bara med en blick kunde berätta innehållet av min hemska bubbla ..
skulle du då ta tag i mig skaka om mig och visa mig världen, eller skulle du bara bli rädd?
förlåt för jag inte är den ni vill att jag ska vara, jag kan inte bara ta de här med en klackspark.


räknas ner ..

Kul nu har man fått halsfluss också och dagarna räknas ner till årets höjdpunkt vilket gör mig lite halvnervöst. Hoppas vädret håller i sig för inte så bra om de är kallt med min infektion i kroppen som ledet till urinverksinfektion i njurarna. Nu ska jag slutra gnälla. Mamma och jag ska upp till stugan bara regnet har gett sig.

Annars blir de jobba ikapp allt man missat i skolan, sorry Emmy <3

image34
dagens film : En djävulsk romans.

sjuk

ligger i sängen, sovit, badat och ätit.
vart hos läkarn idag och äta pencelin i tio dagar. skönt att de kommet bli bättre.
annars just nu vill jag ha en god chokladkaka och en varm kram.
nu ska jag bli frisk. hejdå

vad kan man mer begära
än en liten äng
att vandra på
och det oändliga
att drömma om?

Victor Hugo

efterlängtade härliga helg.

idag är jag lycklig, kanske för gårdagens händelse att jag fick träna med Linnea Torstensson ;) lycka.
också för att de är fredag, för att jag har ätit en god fruskot och färsk annans väntar på att bli uppäten av mig,
Rönnesytta och stugan snart, fixa och greja. nu ska jag lägga mig fem minuter till,.

fisk

mår illa, vill hem, men vilket hem? en klump i halsen som jag bara vill släppa efter och få gråta.  men vad hjälper de? vill krypa ner i den varma, trygga famnen men det finns ingen. vill hem till min säng och bara ligga där. men de går inte. bita ihop för nu väntar två timmars stenhård fysträning.

:)

sitter här med ont i händerna efter gym passet, kollar även efter bikinis och hittar en massa snygga.
Ska nå ta en beställning från USA snart :) jobbat och tjänat massa pengar idag, har massa plugg att ta itu med men har verkligen ingen ork till något. Viill inte gå till skolan imorrn, skulle göra allt för att slippa :/

dagens största plus är att tomas ringde och sa att en elitseriespelare har flyttat och dom kan hyra ut en två i ett jättefint ställe i skövde. Gissa om jag och Sarah vart överlyckliga :D

nu blir det god mat på schemat.

fy

på mig för jag inte uppdatera denna fina blogg på år och dar känns de som.
haft så himla mycket för mig. idag malin lika med mys dag.
sömn nu behöva för imorrn. sov gott.

värme, sol = glädje.

a de sprider så mycket glädje. men just nu är jag bara kall.
svag men jag vill. jag vill kunna stå emot allt. men knäcker mig själv
varje gång jag inte klarar att hålla tårara inne. fan.



toppen dag med toppen malin <3

av med pengar.

a det är vad jag gjort dom senaste dagarna. Gjort av med massa härliga pengar. Beställt två klänningar, igår gjorde jag en beställning från bluebox.se massa söta saker och idag var jag. mamma och syster inne i örebro där allt bara försvann. En härlig tripp må jag säga. Mys promenad med Ida på idrotten. Hade även kursprov i Matte A som gick skapligt :) Jag, Lovisa, Ida, Jackob och Henrik var även på transten och besökte :) Gått med Simba och nu ska jag städa rummet. fisk. sov gott.

?

arg, irreterad, besviken?

förtroende är något två människor har med varandra och de ska finnas där.
men varför bryts självklara saker hela tiden? varför allt detta?
folk förstorar upp saker och vad ni än hör så är de inte som de låter.
kom till mig om ni undrar istället för att gå till någon annan och göra saken värre.
Sluta förstör andras liv .. lägg bara ner!!!!!!!



Idag skulle du bli 45år fyllda men istället sitter det en trä skylt med en nummer på. Istället för att skåla, gratta, hurra och äta mängder med tårta blir dagen fylld med tårar, saknad, minnen och ilska för allt är så orättvist. Men vart du än är så vet jag att dom firar dig och du njuter av ett härligt liv. Jag vet att du ser på oss, ler och säger tack för vi hurrar för dig. Jag frågar mig än idag varför och varför just vi? En släkt full med värme och kärlek som vi delade mellan varandra. Inte en händelse gick utan att alla visste om de och gratulera än. Jag har tänkt mig hela dagen hur jag och Ellinor ringer och grattar dig och du blir helt rörd och jag kan höra din ljusa röst och hur du skrattar. Jag hör de inte men de låter som ljuvlig musik inom mig och jag bär med mig din styrka, din kraft att orka stå ut och den viljan du hade i din lilla kropp. Min älskade, saknade och bästa Moster Ann. GRATTIS på 45-års dagen <3

värme på väg.

tisdag, korta sköna tisdag.
Tre lektioner som fick avsluta med test i engelska.
Fika med Ida, Lovisa och Henrik små prat även träffa Malin och farmor&farfar.
Gick till gymme sedan solade jag, var en sväng på herrgården och nu ska jag kasta i mig lite mat
för träning igen 18-19.30. Imorrn blir de nationella prov i matte. fisk.

just nu vill jag:
shoppa
resa
umgås

på återseende.

<3

sitter här och är helt slut men orkar inte ta av min linserna och borsta tänderna.
en hel underabr helg med ett toppen avslut. Sommarstugan med bästa tjejerna.

Har jätte mycket att göra denna veckan men känner ingen ork. min fot gör mig depp för jag vill träna. Träna mängder. Det man ska göra på försesongs träning. Men saker och ting blir aldrig som man tänkt sig.
Sitter och pratar med felicia på msn. saknar allt vi gjort och saknar min bästa vän. Min första och allra bästa vän <3
Saknar även vänskapen som fanns på trasnten. allt roligt som man gjorde. Allt bara hände och allt var bara roligt. Skulle göra allt om man fick den vänskapen tillbaka.

Nu ska jag ta mig i kragen och fixa lite.
god natt <3

<3

nu är jag lycklig för jag har fått gjort de jag älskar mest. Att få spela handboll.
tänk att man får hållas med de man är bäst på och gillar mest.
ni är toppen tjejer, hoppas ni vet de <3

hem, snabb duscha sen iväg till kumla och kolla på tjejerna.
Jätte ledsen att jag inte hade med mig sov grejer för dom skulle ha grill kväll ;(
men kommer fler gånger hoppas jag :D

image33

skövde dag.

En skön dag. halv nio väckte mamma mig imorse men lyckades ligga kvar tills nio men då hade hennes tålamod tagit slut så då var det bara att stiga upp. (A) Åkte förbi Morgan för Ellinor hade sovit där med Albin sen bar de iväg till sommarstugan. Mormor var även där så dom städade storstugan, jag fixade hela altanen och ellinor var vaktmästare utomhus. Blev riktigt fint och nu är det bara att invänta sommaren :)
hemma så hade en igelkott ramlat ner för trappen så fick rädda den, eller jag titta på livrädd för såna där krälande djur på fyra ben.

Nu sitter jag och pappa i bilen, musiken är på och glatt humör. Antar att det är glädjens dag i skövde idag efter de underbara SM guldet. 2½ timmars hård träning väntar. Är riktigt peppat ska bli kul. Skulle sova hos Elin men måste hem och titta på Hej Lola som har sin första spelning idag. Tillbaka imorrn till skövde kl tio. Ingen marknad idag för mig men mamma skulle köpa med lite godis till mig. lycka :)

Annat att skriva om är maskeraden igår som var riktigt mysig. jätte god mat och roliga leker. Elit tjejer <3
på återseende.

idag ..

blev de inte en dag jag hade tänkt på ..

RSS 2.0