Galet

Tentan skriven, nu inväntat jag mina fina vänner så bär de av mot Tibro. En stort plus med att studera är att man träffar så mycket nytt folk, ikväll ska jag umgås med 4 tjejer jag inte kände för ett år sen, idag är dem en del av min vardag och sprider så mycket glädje. 

Klarat 1år av mina studier, klarat alla tentor och klappar mig själv på axeln för sluppit göra omtentor och även fått ihop några VG men framför allt är jag ett år rikare på kunskap. Glad och stolt över mig själv att jag tog detta steg att börja studera. Så ikväll ska de firas. 




Som vanligt.

Tenta-stress-näsblodet kom som på beställning igår kväll, om 6 timmar har jag sommarlov. 




Inväntar..

Solen?

Vart fint väder idag men har knappt sätt till solen idag pga tenta imorgon, sista tentan sen sommarlov. 1/3 år snart avverkat, känns galet. Pause i soffan till handboll och fin utsikt på mannen. 




Hm home

Har fått in så mycket fint, en beställning ska övervägas. 









Sommarhår

Håret har blekt så av solen så snygga till utväxten lite, nu blir de handboll i arenan. 


Optimala helgen.

Helgen var optimal, eller nästan. Stefan var kvar i Skövde och jag åkte hem på lördagen efter en jätte mysig fredag med konsert, vin, kärlek och vänner.

Helgen bestod av fantastiska människor som fyller hela mig med kärlek, grillad mat, födelsedagsfirande, vackert väder, bad, spel, skratt och morsdag som grädden på moset, att få hylla världens bästa mamma.

Viktigast av allt - vi var tillsammans



Elli går massageutbilding som vi alla uppskattar. 

Farmor och farfar bjöd på jätte goda tårtor. 


Familjen Danielsson/Sääw gjorde sitt för mänskliga rättigheter och miljön. 


Alice har bjudit oss alla på skratt hela helgen, bedårande.


Jag och Elli vann "med andra ord".




Frukost i solen med mamma.




Tidig

Är 50min tidig för mitt läkarbesök, denna väntan. Aldrig varit här så ville vara i tid, tåg, spårvagn och promenad. Men 50min var lite tidigt kanske. Fördriver tiden genom att googla Joe Mangiello från true blood sol vi kollar slaviskt på hemma just nu.





Skala banan




Spring i bena

Idag har jag inte fått löpa på två veckor, jag är ingen löpare men min kropp skriker efter att få springa. Blir pirrig i kroppen när jag tänker på att löpa. 



spontant

Jag har alltid haft en dröm om att bo utomlands, jag är en soldyrkare och skulle vilja uppleva solens värme flera timmar om året än vad Sverige har att erbjuda. Varje år åker jag alltid utomlands och varje gång är jag tacksam över hur vackert sverige är. 

Vädret speglar mig själv, spontant. För några timmar sen åska de och jag hade en klump i magen och nu är de en fantastisk fin morgon med blå himmel och sol. Jag själv kan känna världens lyckorus och en stund senare har hela världen rasat samma för att en kort stund efter byggts upp av en byggfirma, hur som helst blir det alltid bra oavsett om det är vädret eller mig själv, det finns hopp om oss båda.

Idag är jag lycklig, kanske smittar solen av sig, kanske för att jag har så mycket roligt framför mig. Idag känns det lätt och jag ska njuta hela dagen.

Sovmorgon

Unnade mig sovmorgon idag efter att sista redovisningen var klar igår, nu är det tenta nästa fredag sen sommarlov, känns galet.

Inatt låg jag och kollade på svett och etikett med Kalle, underbar och klok människa. Tips att se det, kanske för att lära, eller för att de e intressant eller bara för att han e en så härlig människas 

Idag ska jag vara effektiv och samtidigt lat.




Seminarium

Gym med biffen på morgonen, stod och skaka på seminariet, inte för jag var nervös utan för armarna var helt slut.

Nu ska jag ge dammsugaren en omgång. 




Snark

Mitt försäkringsbolag har jävlas med mig sista tiden så nu har jag tagit tag i det i egna händer, 6 sjukhus jag jag kontakt med mitt i allt stressande plugg. 
Snart sommarlov!!! 




Förvirrad

En stunden är jag så frustrerad så jag inte vet vart jag ska ta vägen, andra studen skiter jag i allt och den tredje stunden övertalar jag mig att allt löser sig. Sjukvården kan vara underbar och hemsk. 

Ska försöka träna för att få ut lite onödig energi. 



Ryd

En eftermiddag i Ryd, jag e arbetsledare, svärmor övar på kören och Stefan och svärfar bygger på balkongen. 

Ikväll står de grillat på menyn och jag forsätter skjuta fram allt plugg. 





Tufft

Hade en hemskt natt med smärta och mardrömmar, var inlindad i handdukar när jag vakna pga svettningar. Trevlig start på fredagen, men alla har ett val. Körde Stefan till jobbet klockan 7 och sen direkt till gymet, nu är jag hemma igen och känns lite bättre. Nu blir de skolan och skriva så fingrarna blöder. Denna fredag kommer bli bra, välj det ni med. 
Kram 




Titthålsoperation

Hittade något som inte skulle vara där men nu e de korrigerat. 



 Dag 3 och snart får jag börja gå ordentligt :) eller någon vecka till kanske ..

Ida Sjöstedt

Bilder på underbar klänning jag fick låna av lillfisen.

Älskar Idas klänningar.





(Innan jag hade gjort iordning mig)

Lördags

Var även på mässan i Hallsberg för att besöka Sveriges snyggaste mäklare - kusinen Sandra.

Mamma utmanade Stefan i att tävla i mest pennor, de blev en utklassning. Vi hoppade häckar och spikade spik också. 





I fredags kom jag hem runt 18 och så drog vi direkt till Åsbro, mamma, pappa och mormor väntade och som vanligt bjöds de på underbar mat.





Bröllop

Fick äran att få delta på Felicias och samuels bröllop i lördags. Ett svensk/syrianskt bröllop och säger bara wow, vilken upplevelse. Felicia är min närmaste ungdomsvän. Vi var som syskon, klistrade i några år och så tacksam för den tiden, har många minnen från den tiden.

Bröllopet innehöll allt och de var så vackra tillsammans. Önskar er ALL lycka i framtiden. 













Hon var så otroligt vacker.

Jag och Stefan hade heldag, spa hemma i Åsbro med champagne och bad, var hemma 04, lyckligare och rikare på livet och kärlek.







RSS 2.0