dagens vill ha..

vackra klänningar, dessa från Nelly för väldigt bra pris.


259:-

159:-

279:-

Jag lever.

Påsklov och jag njuter.


Helgen har varit jätte bra, umgås med människor som jag mår bra av, ätit god mat och har även hunnit med att spenderat pengar.

I lördags blev de morgonträning, lunch på Vatra med svärföräldrarna, sälja biljetter till Semi 3 sen bilen hem till Åsbro med Ellipellipung och Stefano. Vi han stanna på godis akuten i Laxå, kan jag rekomendera om ni ska mot stockholms hållet ngn gång. På kvällen kom farbror, malin och kusinen Albin temat var kinesisk med friterade kräftstjärtar innan efterrätten han vi med att spela fotboll och till efterrätt blev de stekta bananer, cocos, glass och chokladsås. 



Nu är det måndag igen, ny vecka! Ska ta bilen till Skövde för handbollsträning och sen blir de att åka hem till Åsbro igen men då är jag inte ensam, utan full bil! Ha en toppen måndag allesammans.



Natti

De blev inget roligt inlägg fullt med bilder,
jag fastnade med projektarbetet vilket kanske var bra.

Ikväll har jag vart ensam och har bara velat skrika, bara skrika mig tom och ur allting framförallt de dåliga handbollspasset jag gjorde idag! Jag utnyttjade min ensama tid till popcorn, bad, skvaller och lite plugg. Stefan och Ellinor åkte med bussarna ner till Göteborg för att heja på IFK som åkte på förlust!

Nu ska jag sova och ladda för en ny dag!

trött, sliten och glad!

Varit fullt upp senaste dagarna.

Lördags borta match mot Höör åkte 9 och var hemma 22, förlorade med tre bollar och vi gjorde en bra match! På kvällen firade jag min födelsedag med familjen Krantz och gick till sängs strax efter tolv.

Söndags
, födelsedag, hotellfrukost med laget och så hem och sova en timma, mamma och pappa kom och så fick jag jätte fina paket (iphone, kläder, honung och god dricka). 13.00 samling 14.00 matchstart mot Rimbo och jag fick spela sista tre minuterna och gjorde mitt första elitsetiemål vilket var en underbar känsla som jag längtat efter de! Skynda sig hemmåt Stefan och Robin kom för att äta tårta och klockan 17 var de guldmiddag med laget (serievinnare). Natta och Mikaela följde med mig hem och vi åt rester och kollade på törnrosa. Kvällen avslutades med att somna till hockeyn med min baby!

Tack för en underbar helg, ni är bäst!

Hur veckan ser ut

Måndag - Handboll x 2
Tisdag - Match mot Hallby
Onsdag - Match mot spårvägen
Torsdag - Fysträning.

Ikväll kommer inlägg med bilder, på återseende :)


RSS 2.0