skövde på riktigt.

helt slut i både kropp och tankar.
så himla fint det blev och tusen tack för hjälpen.
nu ska jag öva högläsning.
en dikt, en fakta & ett urdrag ur en bok.

min dikt jag tänkte läsa jag skrev här omdagen.

lika lätt som en fjäder blåser i vinden,
lika lätt ramlar murarna,
lika lätt som man flygs med i motvind.

lika lätt som ett stick orsakar blod,
lika lätt som en tår fylls med salt,
lika lätt som själen springer vilse.

så lätt att dra tillbaka tiden i drömmar,
så lätt att le mot en bild,
så lätt att hoppas.

jag vill inte gå, jag vill vandra tillbaka.


--------------------------------------------

Nu bär det av..

Mamma och jag spelar musik omgivna av väskor, påsor och en full kärra. Bakom oss finns mormor och morfar med hela min garderob, tavlos mm. Mitt rum hemma består av en säng, lite tomt. Idag blir de springa i trappor, skruva och självklart flytt pizza. Pappa är värd en stor kram för han har nu åkt 100 mil och är framme vid sitt mål.

...

löördag

underbar fredags kväll & morgon, men tänk att något som en falskt jävla rykte kan förstöra :( jag vet vad som är sant det räcker! IKEA med familjen och sjukt snygga saker inhandlade :) underbart. TACK mamma & pappa. tavlor, byrå, nattduksbord, matta mm. Hem och vända sen till världens bästa kusiner för att fira deras far Dan. Trevligt sällskap och god mat :) nu blir de bad och hår inpackning. ha de bra

full rulle.

sex kilometer löpning och handbollspass + en överansträngd axel :( får läka under helgen.
städning, mat & packning. Imorrn blir de hem resa som jag har länmgtat, låt ingen förstöra denna efterlängtade helg. Nu blir de sömn. sovgott, kram

puls 170?

torsdag skoldag avklarad, gött.
Gött är de nya ordet och det så fullt. haha!
Hade idrott  B i två timmar imorse och man skulle springa intervaller med boll. Alltså vi spela innebandy/fotboll 3min x 6 men min visade max 150 och låg hela tiden på 130. Skyller på att jag inte kan sporterna. Märks att de vara är idrottare för på Volleybollen stod jag mitt emellen två tävlings inriktande personer och tror jag rörde bollen en gång, dom sprang som idioter ;P haha. Gröt blev de på lunchen och så hade vi samhällskunskap B, pratade krig, krig & krig.

kvart över tolv är väldigt skönt att sluta så packat lite, ska även städa idag sen blir de apoteket,, fixa soffa, laga tacos, löpa & handboll. Snart fredag :D

Jag en skol dag.

vart går gränsen?

..mellan ansvar och ansvar.
Kanske inte lika stort som de låter.
När jag är här i skövde tar jag mitt ansvar och på ett sätt vilket är större än vad jag någonsin har gjort.
När jag är hemma så tar jag mitt ansvar men på ett helt annat sätt.

Jag diskar, lagar mat, handlar, fixar kläder, tar mig på olika ställen och bara jag står för mig själv. Vilket egentligen är helt normalt, men om allt sker på en vecka är det ett stort steg. Iallafall för mig. Så låt mig ta mitt ansvar i min takt. Jag behöver inte få ett telefonsamtal som säger att jag ska göra min läxa när jag sitter med SO:n i knät, behöver inte ha någon som ringer och säger att jag inte får gömma mig på träningarna när jag vet att jag har svårt för sånt och en över ansträgning i häger axel så ens självförtroende nås till botten. Jag är inte här för att göra en halv full satsning, jag tar inte mitt pick pch pack och flyttar för att glida runt. Jag är här för att ge allt och låt mig göra de på mitt sätt.

Till helt andra saker. Träniingen idag bestod av en hel del skratt i vilket kan behövas ibland. Jag och min sambo köpte oss kladdkaka och muffins efter så vi har myst till de. Snart läggdags för imorrn nya tag. Slutar kl 12 så ska till apoteket och sen till affären där vi köpte soffan ifrån och fråga om vi kan hämta den på söndag. (Dom har då stängt)

dagens bekännelse: Idag hade jag hem längtan, en massa.

mätt..

som en plätt. Falukorv, makaroner & en massa ketchup.
SYON var snäll, nu blir de även Psykologi, problemet är bara att de slutar när min special idortt börjar så blir lite sen. Får prata med handbolls tränaren. Hoppas han är i hallen idag. Andra ämnen idag hade vi Människa, idrott & hälsa B. Där man lär sig hur man ska prestera mm. Namnet säger en hel del om kursen. Så Småföretagande A på morgonen, två lektioner. Skönt :D nu blir de ladda till träning. hejdå

morgonträning.

1½ timmas morgon träning med a-lagets tränare Magnus Frisk, hem till boendet, tvätta av sig allt svett och på med lite smink. Även hunnit diska nu när jag är hemma och vänder. Nu blir det skolan, ska besöka SYON först för att välja multimedia och små företag A, blir säkert bra :D igår hade vi pedagodisk ledarskap vilket man lär som vara ledare för barn och även vuxa. Rolig och annorlunda kurs, inte bara sitta och lyssna. Kul med praktik.
Nej nu blir de stress, ha en bra dag så länge.

ps. bilder dyker upp idag hur jag bor för tillf'ället.


oslagbar kombination.

<3

Saknar min syster & stugan.

idag ..

är en sån dag jag längtar hem. Jätte hungrig men orkar verkligen inte göra mat. Annars skulle mamma gjort den och så var det bara att sätta sig vid bordet. Äter lite taco chips, när min sambo vaknar ska vi laga kött & potatis. Annars saknar jag mamma också just nu, varje gång jag kliver ur bilden och hon säger alltid: älskar dig, ta ingen skit. Jag är ju bara 17 åriga Ewelina som satsar på min sport men gör även väldigt mkt fel. Får aldrig tillbaka den här tiden.

hoppas de är bra mer er.

håltimma

cyklade hem i regnet, ville inte sitta på sadeln så stod hela vägen. slickat hår om något.
Hem fanns de godis påse & en massa bloggar att läsa. Min favorit ät Kling, ÄLSKAR henne kläder. Grymt snygg är kvinnan också. Imorse hade vi samhällskunkspa B och Svenska C (endast muntligt) hatar den kursen, ska ha högläsning nästa vecka :( lid med mig.

Klockan 13 börjar jag igen så ska vila en stund sen göra gröt.
ha de bra.


heelt slut.

Ja de är vad hela ewelina känner sig idag, både kropp och själv.
dagen i punklista

* Ny klass, nya människor = vara väldigt, väldigt trevlig
( tar med på krafterna än vad man tror)
* Cyklat själv i skövde.
*
Handboll i 1½ timma
* Lagat mat (Tusen tack mamma för köttfärssåsen)
* Gym med a-laget 1 timma. (väldigt mkt nytt)
* Handboll i 1½ timma
* Handlat mat

sammanlagt fyra timmars träning, skola, lagat mat & även handlat.
Nu sitter jag med godis och vecko revyn och så blir de sömn.
god natt allihoppa.

Ida har du blivit frisk än?
Malin, är jätte nyfiken hur det gick idag :)
Agnes, hoppas du hälsar till mig från radion imorrn :D

saknar massa, vardag med er, vardag med malin i sommras, vardag i skolan med SP1B.
Dagens vill ha: en kram.
Dagens nyhet: Jag trivs som fisken i vattnet.

<3



skövde igen.

ska man kalla detta för hem nu eller mitt andra hem? hm..

Panikstressa hemma, men ett bra tema löste allt. Tågresan gick bra sen mötte Natha och hennes familj upp mig. Handlade frukost till imorrn, ska prova Willys imorrn för är så himla dyrt. Imorrn blir de även skolan, kolla a-lagets styrke pass, special idrott, laga mat, handboll & styrka. Plus att en tjej kommer och kollar på de andra rummet så måste fixa lite i köket. Men nu blir de sova & hoppas jag inte sover så oroligt inatt :/

godnatt allihoppa.


sista dagen.

Kom hem igår kväll & åker ikväll, har verkligen ingen lust nu, får ångest för bara allt.
Solen skiner idag vilket betyder att man måste vara ute, nu ska jag äta gröt.
kommer hem till ett team vilket jag inte passar in.

idag: packa, packa, packa, packa & förhoppningsvis träffa Ida.

KUL

not ..
från en tv till en annan,
skulle bara kunna tjuta för jag har så jävla tråkigt,
kul kommer hem tittat på tv & inte gjort ett skit och nu sitter jag här hemma själv.
min familj är tråkig, punkt slut & jag tycker jätte synd om mig själv.
man bara längtar hem och har massa förväntningar
grattis alla ni som har ett liv.

nu ska jag sluta skriva för jag är bara tråkig. bye






p-plåster

efter att fått påmina mig själv med p-piller i fyra år så var de dags att byta eftersom jag slarvar och glömmer hela tiden. Så nu blev de p-plåster vilket lät väldigt bra :) och hittils efter några timmar känns bra.

Annars idag så blev de två matcher & två vinster. Ritkigt toppen, kul & väldigt många målgörare. Pratat med Malin och känns nästan otäckt vad man missat i hennes liv på bara några dagar. Ville med till Örebro men satsning är en satsning så sitter här framför tv:n med mamma & möglar. Syster och hennes pojk ska till Viby och kolla bilar, vissa roar sig så.

Nu ska jag fortsätta tråka sönder och tjocka i choklad.
ha en bra kväll.

mammas vad ska vi göra?
mamma - Klädpoker?

Grattis Norge till OS guldet :)



fredag kväll.

sov jätte dåligt inatt, orolig och bara långt och tänkte & tänkte, så idag har de vart en bakfylle dag. kan man kalla de det?

Vi var på möte imorse, jag, natha hennes pappa & fyra snubbar till. Idrotts programet blir de för våran del på måndag. Så vi ska vara där kl 08 för att bli guidade. Men långt kvar till dess. Åkte till Bankeryd till Nathas lyx hus så himla fint, sovit, kollat film, promenad, mat, godis, prat & nu sitter vi vid varsin dator och kollar kläder. Ska inte klaga, blir nog svårt att sova för våran del. Imorrn är de två matcher. Mamma & syster kommer, hon kanske även får med sig sin pojk. Skönt att få träffa dom. Även om jag hade få hoppats på att få träffa en annan också.

Ida ringde idag och berätta lite om skolan, hoppas du får massa kul ikväll :) hälsa alla från mig med. <3

Malin ringde även och gjorde mig glad, massa härlig energi. Saknar dig tjejen <3


mys

träningen var riktigt kul och gick fort, sen blev de gym och mkt nya övningar. Men otroligt användbara och roliga. Så imorrn kommer jag ha en sjukt härlig träningsvärk i rumpa & axlar. Sen cykla jag och Natha hem, gjorde oss Te och bara satt och prata. Allt känns jätte bra och så mysigt. Nu ska vi sätta timern på tv:n de gör vi alltid, skönt att somna till prat :) Imorrn blir de uppstigning halv åtta sen väntar nya äventyr.

Godnatt :)









*

te drickning, mat lagning, film tittande, sovit och hittat en hörn soffa på en second hand butik för 900 kr. Hur bra som helst :) Snart blir de handboll och gym, helg snart.

byebye*




läggdags.

Klockan är alldeles för mkt egentligen men vad gör det? (: Bustad & Denise kom och hämtade mig och Nathalie vi stod redo med cykeln men icke, vi fick åka bil :) Åkte ner till city ska man kalla de det? För är ju kanske 500m bara. A men där gick vi in på ett caffe där det var jätte mkt folk, tydligen ett ställe där folk brukar "hänga" och där var även Jeinnifer hennes kompis, Emma & Fia. Åt kladdkaka & smakade kaffe med dami för första gången. Lite vuxen poäng igen, men tyckte dock inte om det :(

Sen knalla vi iväg till bion, köpte popcorn & kolla på Mamma mia. En grymt mysig kväll. Nu har jag och min sambo borsta tänderna och så ska vi ställa klockan på 6 för Sverige-Kina spelar sen har vi sov morgon och en lektion. gött som dom säger här :) puss & godnatt.

saknar er där hemma.

tacos & skolproblem

idag blev jag påmind hur det var att börja 1:an om inte värre. Jag och Nathalie fick sällis av två snälla handbollstjejer sen var de bara vi. haha, ensama på en bänk. Sen efter att lärt "känna" klassen och en jätte härlig tjej som visa oss matsalen och allt får vi veta att vi måste byta till idrott. Efter en bitchig syo gick vi hem. Så en lektion idag och en imorrn och möte på fredag

Vi tog cykeln och begav oss till city, fika och gick runt, sov middag, laga tacos och nu diskar Nathalie hon tycker de är kul, söt hon är. Så disken är min imorrn :) klockan tjugi o sju kommer Bustad sen blev de fika igen. Vi fråga oss själva om vi kommer gå upp eller ner i vikt och idag kändes de som upp. haha. Och så blir de Bio. Mamma mia redan sett den men vad gör de :) mysiga tjejer.

hoppas ni haft de bra ni med.

plus: Ida & Wessman.

med min sambo.

Jag och min sambo har fått så mycket vuxen poäng idag. Vi har handlat mat, tagit oss till & från träningen som var grymt jobbig. Handlat lite till, ätit kvälls mat och nu sitter vi i sängarna och ska sova. För imorrn ska vi möta två i laget som ska följa oss till skolan och SYON så vi kommer rätt. Allt går som de ska :D

Tack farfar som satt med mig när jag vänta på tågresan & min syster som är så söt & mamma som bara finns. Hoppas du har de bra i Dorotea.

saknar er alla.

Nu bär det av..

GRATTIS ELLEN SOM KLARA UPPKÖRNINGEN

jobbig natt med mycket funderingar & idag knyter sig bara magen, men allt löser sig.


tro det eller ej men jag gör de på egen hand.
Packning och mycket upp & ner för trappen denna morgon. Träning idag & torsdag + två matcher på lördag så bara de innebär en hel del träningskläder. plus att vi säkert har idrott också. Dom tre första skol dagarna också vilket innebär att man tänker jätte mycket på vad man har på sig. Så klädprovning har även stått på listan nu på morgonen. Halv fyra går tåget sen kommer jag hem lördag kväll. Jag och min sambo Nathalie ska bo hos Elin mycket snällt. Sen ska jag sova hos henne i Bankeryd eftersom där är matcherna på lördagen. Mycket nytt på så kort tid & i all stress måste man fixa mat också. Oj vad jag längtar tills vi kommer in i lägenheten.

Nu blir de spagetti & köttfärsås, tack & lov så skriver jag de för ni som känner mig vet om att jag inte kan uttala det :D

minus - Jätte skum natt, konstig typ.
dagens + Hörde av mina älskade vänner i skolan & oj vad jag saknar er. Hoppas ni har de bra i era nya klasser.

konstigt: Min "klassförestånadre" ringde från Alleskolan och hade ingen aning om att jag inte skulle gå där & inte heller någon annan på skolan. Så han sa att jag skulle komma ner & prata. Men icke de har jag inte tid med.

Heidi Klum

Heidi Klum

Tänk att ha den kroppen efter att ha fött många barn.

sista dagarna ..

Ja sista dagarna på detta underbara, härliga sommar lov. vad mycket jag hunnat gjort & vart fort de gått. Minns knappt att jag jobbat fyra veckor. Förra året hatade jag jobbet iår var de skönt på någon sätt. Ett år äldre & mognare. Jag har tillbringat så mkt tid med min underbara vän Malin som har gjort mitt sommarlov såå bra. Mysiga nätter har de också blivit även om slutet inte blev som jag innerst inne hade hoppats.

Ångest för skolan, vill verkligen inte men även en ny värld öppnar sig. Massa nya människor, nytt hem, ny skola, nytt lag. Idag fikade jag & Ellen. Hon åker ju till Falun och jag Skövde så nu blir vi ännu längre ifrån varandra. :( Pratade även ett långt samtal med Felicia. saknad tjej <3 ikväll blir de vara med Malin. henne kommer jag sakna grymt mkt. <3

ni gjorde min sommar <3

None
None

och så sommarens nykomling som jag inte har bild på: Emelie <3

tid över ..

Ja är de något jag älskar så är de tid över som man kan göra till så mkt onödiga saker. Nu sitter jag med kalender i knät och så ska jag ta hand om några bilder. Om de blir bra får ni se resultatet. Även än fotbolls match att kolla på, kan tjäna 100 kr om mitt lag vinner & de ser ljust ut ;)

Världens mysigaste par Vibeke & Agnes.
Och min mamma får också lite mys idag för hon tänker på allt.

Malin är på bio date och syster i Hammar. Hoppas de går bra för er tjejer.

kaka

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
 När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
 När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
 När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!





varje dag är en möjlighet till ett nytt lyckligt slut.

Nu är gröten klar & en god frukost blir det.
Gårdagen åkte jag och mamma till skövde där två matcher spelades och två härliga vinster blev det. Kändes jätte bra & finns inget härligare gäng. Sen blev de hem & övertala Malin och bra som jag är fick jag med henne :D Så halv tio for vi till Hällabrottet & mötte upp Andre & Emelie. Saknat våran tjej :) En hel del folk & trevlig kväll. Sen åkte jag vidare till hallsberg där Johan var & så knallade vi till Larssons föräldrar. Skratt & trevliga samtal sen kl 3 så blev de handboll. Sverige - Brasilen. Så inte förens halv fem blev de sängen. Bra lördag på sista lovet.





Jag är van.

Kul att ni tänkte på mig med.
Ska snart åka  till skövde där två matcher ska spelas. Hoppas de går vägen.
Laddat med gröt och kollat på Ryssland - Tyskland så nu jävlar.

00.00

Sitter här röd om näsan och smink över hela ansiktet, hatar att gråta och hatar att ni gör så mot mig. Snälla ta inte ifrån mig allt. De värsta är att jag har två matcher imorrn och dom får lida över att jag gråter, huvudvärk och bara mår illa. Så nu ska jag titta på handbolls klipp och skita i allt som ni gör och bara peppa.


och hoppas syster och malin kommer hem hela från Motala.

Ellen hoppas du har de bra i stugan.

Sandra hoppas du hade de toppen i huvudstaden och hittade många fina plagg,

mums..

God middag på Efasos, men herrn fick lite av min mat för var såå mätt.
TUSEN TACK <3

när man finns men inte syns,
när de gör ont men där inne,
när man väntar men inget får.


idag svder mina tårar och det värsta är att jag känner igen dem.

skrattande allsång.

Gårkvällen kan beskrivas, allsång, glädje, maränger & bara ett stort plus.
Var till Toya som fyllde 17år & firade henne med Malin, Erika & Sofia. Mycket glädje runt de bordet måste jag påstå. Sen åkte jag och Malin hem hit där Mimmi & Elli var. Vi tog med oss datorn in i vardagsrummet och satte på högsta ljud. Så sjöng/skrek/ dansa vi till Lisa Nilsson, Lejonkungen, Patrik Isaksson, Björn Rosenströn. Alla svenska artiser med lätta texter. En toppen kväll. Vi kan göra tråka torsdagar till den bästa. Toppen vecka med  er tjejer.

klockan 07.45 stod klockan på imorse för sverige skulle spela mot tyskland. Vi skrällar och VINNER. Jag och mamma vart lite högljudda sista sekunderna. En guld match. Sen tog vi bilen till stugan. Hämtade lite saker plus min telfon som jag glömde & sen hämtade jag även militär cykel till skövde. Sen hade de vart en ansträngande morgon så de blev sängen för mig.

None

 


godmorgon.

eller godmiddag vid denna tid?
Gårkvällen skulle jag åkt till hallsberg för att mysa med vibeke & agnes men där kom nackdelen med att bo en mil bort. Moppen var upptagen och ingen fick köra bil lagligt. Men malin & mimmi kom över så vi satte på en film "Flickan i källaren" vilken var den sämsta film jag någonsin sett.

Två mackor med sylt & ett stort glas oboy har nyss åkt ner i magen, oj vad jag saknat oboy. Kan inte dricka de på sommrarna i stugan för kylskåpet är jätte kallt & då blir inte mjölken detsamma. De typ tappat smaken. Konstigt men sant. Dagen kommer bestå av mys & ta ikapp lite saker.

dagens redan minus: Att jag inte tog mig upp ur min varma säng & följde med mamma & pappa i regnet & fiska kräftor. Kan någon hålla med mig så jag slipper ha skuld känslor :(

dagens plus: Mysiga samtal.

mys tisdag

Sängen full med tuggummi, cd-skivor, papper, kalender, kläder, p-piller, kablar och så jag. Hur har jag lyckats så allt är på samma plats? Kanske blir så när man kommer hem från en resa och vill göra allt och inget. Fixa fotoalbum & kom ihåg lista. Men snart blir de avnjuta tid med Malin, Mimmi & syster. Kollat på innebandy på emmy, josefine, mimmi & malin. Mys & så kom kusin & hans tjej så var trevligt.

Annars gjorde mamma en otroligt mättat choklad kaka. Fem stjärnor till henne.


Nu kom mamma & pappa hem i vädret med 500 kräftor så sex imorrn bittit ska jag med och hämta upp dessa goda odjur. Sen ska jag & Elli putsa alla fönster och tjäna 600kr var.

saknar

plus: Peter Lemarc

hemma ..

Lördag match i skövde vilket blev vinst sen halv fem gick tåget till göteborg där mina älsklingar var Malin & Emelie.
så grymt mkt kul på två dagar, en oförglömlig resa. på vägen hem stannade jag i skövde & träna.
Nathalie är söt, min "Sambo" <3

bilder & text kommer.
nu blir det hem till Malin & tjocka sen ikväll evt innebandy match eller kräftfiske :) mysmys.

mys att få komma hem till dig <3

torsdag.

nu sitter jag och mumsar i m&m. Ha träningsvärk i bena idag efter gårdagens gym & cykel tur. BARA UPPÅT!! Sitter och laddar till kvällens träning som kommer bestå av match spel.

Natten blev lång och fylld med tårar av kusinen Albin som inte ville sova. Så jag och Elli fjäska i en timma tills vi inte orka och lev lite hårdare. Hur som helst så somnade vi alla tre och de blev en sov morgon på köpet. Mamma kom in imorse och hade glädje besked. Stockholm imorrn :D så dagens uppgift är att hitta rätt butiker på rätt gata. Lerbäck ikväll också där syster hat avslutnings middag. Hoppas på trevligt.
på återseende.


hemma ..

.. igen efter en trevlig kväll med underbart umgänge.
Åsbro tjejerna alltid i mitt hjärta. Det är en sak som är säker.
Toya med sitt turk språk, Sofia genomsnäll, Erika med bebis i magen & Malin hackkyckling.
bästa kombinationen & hoppas den håller alltid. Jag missade tre år och dom ska jag ta igen :) Syster och jag mellan landar i Åsbro för klädbyte sen bär de va till stugan där kusinen ska sova så blir trång i frigeboden. Även dags färska kräftor skulle serveras men får se hur de blir med den saken.

just nu laddar jag till träningen imorrn och underbara göteborg med två hel sköna tjejer.

Ida hade ringt mig så ska slå henne en pling <3

puss&godnatt

mätt ..

.. som en plätt. Jag tog tag i stekpanan idag och satte fingrarna på ugnen vilket jag inte gjort på länge. Känner tat jag måste komma igång med mitt matlagande till flytten. Sen blir de inte mammas söndags måltider mitt i veckan. Om inte en fågel flyger med tallriken varje dag. nix. Stackars den fågeln som ska flyga med all mat jag äter. Farbor Morgan skulle ha mat dag med mig och lära mig all hans hemliga trix. Får se hur de blir med den saken, mycket snack mn liten verkstad.

Men en hel del saker har jag fått ihop till flyten, mest fått och ragga till mig saker. Kanon med släktningar som är över snälla. de gillar jag :) Får också bli snäll när jag blir stor.

Träning med syster, gym. Ben och mage bra gjort. Ska försöka röra mig också, löpning eller intervaller. Slövde imorrn & match lördag. Sen bär de av till göteborg med Malin & Emelie i tre dagar. Kommer bli GRYMT kul.

GRATTIS MALIN SOM BLIR LIKA STOR SOM JAG IDAG :D <3
älskar dig.
mycket fina paker har de blivit (A)


500

Sitter här med mamma & pappa, spelat kort och letat presenter till tre av mina vänner som fyller denna vecka. Känns lite surt för jag fick inte något allst. Men mina vänner är värda guld. Nu ska jag krypa ner till en film.
godnatt

dagens minus : Regn så jag inte kan träna ute :( men cykla imorse.
dagens plus: Emelie & Malin.

regn

oj välkommen tillbaka till din blogg Ewelina, tackar!
Är inne på internet ca en gång i veckan och då laddar jag upp alla bilder och skriver ett inlägg, vilket kan bli jobbigt kan jag tänka mig. Men känns som jag ska styra upp min fina blogg igen, men först blir de mys med far & mor.
på återseende.

RSS 2.0