Vackert

Min helg var underbar, bestod av kalas för sambon, tre rätters med vänner, utövat handboll och tittat på handboll och så några glas vin.

I måndags mötte vi Tumba och slutade med vinst i 11bollar, fick mitt första pris som matchens lirare i elitserien. Glädjande även fast de var mot jumbolag.


Inhandlat en ny ring som jag beställt och gjort en beställning av pappa - en krona gjort i älghorn!

Resterande dagar får bilderna tala.


Original hår

Så här ser mitt hår ut innan de plattas, eller någon timma iaf har torrt och slitet hår så efter en stund är de bara torrt fluff. Flitig användare av silkesdroppar.


En som alla andra

Dagen i punktform.

*jobb
*träning
*plockat tvätt
*gjort 4matlådpr
*städat
*dansat

Äntligen tar jag kväller till en film och mannen.


Grattis

Grattis på din dag min fina man, vän, älskare och levnadskamrat! Kl 0610 väckte jag honom och sovandes öppnade han paket åt äggmacka och biskvi. Han vart jätte nöjd fick lite smått och sen en Apple tv.

Älskar dig!


Bilder från helgen

Så sjukt vacker helg. I

Fredagen bestod av städning, träning och mys med Lovisa och Dag. Köpte boken "femtio nyanser av honom" föll för grupptrycket och blev fast. Idag, tre dagar senare har jag läst ut den och väntat otåligt på 2an och 3an.

Lördag var de morgontträning sen låg jag och mannen i sängen i 3 timmar, han spelade spel och jag läste och de regnade ut. Bara njöt av att bara vara. På eftermiddagen drog vi till Stefans familj där det väntade 3 rätters. Kommer sno recepten rakt av, var himmelskt! Fick leka med William vilket alltid är lika mysigt, riktigt charmör. Bara Fia (johans tjej) saknades. Hoppas få krama på henne snart.

Sedan blev de spökvandring i Skara, Lovisa som är livrädd gjorde de hela lite mer underhållande. Går till så att man går i fornbyn, utomhus och massa skräck scener spelas upp och på vägen till de olika scenerna går folk och skrämmer en, tar i en uppriktigt sagt.

Söndagen blev de match mot lugi och fy vilken skön vinst, på kvällen blev de häng hos Linda för att sedan somna tidigt!

Idag har jag jobbat, tränat och tagit PB i frivändning, nu är jag med i 80kg klubben, får se om jag någonsin lyckas ta de igen ;) sedan kollade vi på IFK som vann sin match.

Till kvällen blev de kräftor, firade att det var måndag.

Dålig textat och stavfel beror inte bara på mig själv utan även sprucken skärm så får chansa lite när jag skriver.



Intresserad?

Tänkte lägga upp på blocket datastol, svart tv bänk från Ikea, hylla från Ikea i stora storleken från Ikea och en oöppnad lampa.


Samma goda anda

Fredagen fortsätter i samma goda anda som den startade, träning avklarat, bad och mellanmål klart och så angående förra inlägget jag hade mitt pass hemma hos Linda, tack och lov och så hittade jag andra bilnyckeln som vart borta sen i somras i en av Stefans jackor som han tittat i hundra gånger. Som tack fick jag blommor och "nyttig" choklad enligt han. Han gjorde min fredag fulländad, nu ska jag besöka syrrans som jobbar sen inta stoffläge.


Ej ljust

Städat i tre timmar, lyssnat på bra musik och tänt massa ljusbelysning, allt för att mannen ska få en god fredagskänsla när han kommer hem. Ser inte ut att bli ljust idag så kan redan börja med att tända lamporna.

Är lite orolig, städat alla lådor här hemma och fortfarande inte hittat mitt pass!!!! Ska kolla alla jackor och väskor, minns att jag hade de som bevis för min ålder för inte så länge sen till krogen. Jag och grejor alltså, går inte ihop redan tappat bort en hemnyckel och ena bilnyckeln. Blir så trött på mig själv.

Men snart ska jag iväg och kötta med Linda på gymmet! Alltid kul att träna med henne för bra tempo har den tjejen vilket dagens pass skulle vara.

På återseende :)


Vackra fredag

Börjar min dag med stekta ägg med keso och kalkon i, te och lite protein.

Idag ska jag göra saker jag älskar - småplocka, träna, läsa bok, hälsa på syrran, umgås med mina vänner, äta godis och älska med min man!


Tisdag

Resa till London är bokat och känns så sjukt kul, 22-25 november blir det en weekend med mamma. Efterlängtat och behövligt!!


iPad?

iPad till förskolor många tycker det är onödigt, jag är inte med i den kategorin. Utnyttja tekniken och det är svårt att slå den inlärning man får om man använder den på rätt sätt.

Skulle kunna ta upp en massa argument men blir kort i detta ämne.

Idag var vi på studiebesök med laget på jordnära, ni som inte har testat deras produkter gör det! Magiskt!! Var kul, trevligt och lärorikt. Klappa kor och smaka! Fick se en nyfödd kalv! Päron yoghurten blev en ny favorit, går även av frysa ner så de blir efterrätt!

Idag fick jag matlåda av Malins Peter, plus i kanten på det! Glädje i vardagen!

Hemma blev de spa med olivolja och salt som skrubb!

Till Stefan blev de en kaloribomb, pasta, pastasås och ost!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_507c61ffe087c348885fd42a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_507c62199606ee5ff593b7ee.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_507c6224ddf2b323fe000df9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_507c6230e087c348ec2a8dee.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_507c6238ddf2b3239d000dcb.jpg" class="image">


Trött

Sitter på bussen igen som varje vardagmorgon, om jag inte lyckas tjata till mig bilen såklart! Men idag blev det inte så, hade inga skäl att ta bien förutom att jag får sova 30min längre och slippa gå i regn.

Föräldrarna var på besök igår, kollade Stefans match ihop och åt mat tsm. Saknar deras närhet hela tiden, härligt att det är så. Sedan kom fina vänner över med godis och så kollade vi solsidan. Perfekt söndag.

Idag väntas jobb, studiebesök med handbollen och så spelar IFK match.


Min morgon

Bilder från min morgon, sovmorgon vaknade 08 sen drog jag mig en timma innan jag hoppade i bilen och handlade frukost och kollade syster om hon levde efter hennes utekväll. Bakade scoones och invigde nya burkar med pålägg i av mammsen.

Städat hela dagen, lyssnat på bra musik och kramat på min man. Snart blir de match för hans del, jag spelade igår men nämner ingen om den bearbetar fortfarande.


Känsla

Ingen träning idag, känns som ledig dag! Uppskattas och kom lägligt. Vad gjorde jag av min lediga dag då? Efter jobbet stressa jag till vårdcentralen för en massa prover på magen, en gång för alla ska jag få ordning på den. Så länge jag kan minnas har jag haft ont i magen, har stressmage (magkatarr) sen ung ålder och min livsstil gynnar kanske inte. Sex rör skickades iväg och svaren kommer i början av nästa vecka, förhoppningsvis lugnar sig magen bara av att utesluta och att veta.

Sedan kom jag hem, slocknade och sov alldeles för länge. Välbehövligt men straffar sig nu. Om 6timmar ringer klockan och ögonen är som klot. Sorterat tvätt och diskat!

Imorgon är de fredag, efterlängtat!


Grattis fina pappa till god jaktlycka och jag lägger upp bilder på döda djur för jag lever i verkligheten, äter kött och tänker inte säga mer om det :) Plats i frysen finns det!


Aktiv

Vilken dag, uppstigning 0530 som vanligt, jobb, möte, mellanmål i bilen, 2 timmar träning och sedan häng med världens finaste vänner och nu mys med mannen i sängen.

Helt slut!!


Njut

Äckligt god!


X-factor

Lampa


Nyinköpt

Slut som människa myser i soffan med min andra halva med nyinköpt lampa!


Väntan på bussen

Nu står jag här ca 0640 och väntar på min buss, som varje morgon med samma passagerare. Jag har lärt mig att gilla åka buss som yngre hatade jag de. Skolbussen som var knökfull, vart skulle man sitta, bak, fram mm. De slutade med att min fina mor och far alltid körde mig till skolan. Men dem få gångerna jag åkte buss minns jag som mysiga, tid att prata och umgås.

Imponerad av alla löpare så här tidigt på morgonen, en dag ska jag också löpa innan jobbet gjort de någon gång och den energin de ger är dubbelt så mkt värt som att orka ta sig upp ur sängen.


Idag har vi bad på jobbet, på gymnasiet minns jag att pappa skrev på en lapp "ewelina har mens kan ej vara med" pga av alla nojer man hade, älskade pappa men idag bor han 12mil bort och får helt enkelt hoppa i pluret.

Igår var det quiz med fina vänner, om jag inte hade er hade jag svarat rätt på en fråga av 32. Men maten var god och vi var med i toppen.


Trött tjej

På bussen påväg till jobbet.


RSS 2.0