Egentligen..

Klockan 8,30 skulle jag suttit på högskolan och gjort högskoleprovet, men ne... Klockan 0830 låg jag fortfarande i sängen och åt rester av gårdagens godis! Jag prioriterar här i livet (ironi) 8.30-16.10 varade provet ny istället sov jag till 9 tränade två timmar och hade en mysig stund på stan med Mikko där plånboken kom väl till användning.

Sedan åkte vi i iväg ett gäng på 7 st, handlade princip upp ICA maxi och gjorde en helt underbar tapas meny. Nu är jag mätt och lycklig. Kan inte må bättre just nu. Har världens finaste vänner och imorrn spelas andra kvalmatchen av 5 i Skövde och biljetterna är stor efterfrågan. Kommer bli sjukt kul!!

Dagens bästa köp blev armbandet från snö.


Fel

Att skriva på telefonen är inte min starkaste sida. Stavfel, dittan och dattan, men är som engelskan man brukar förstå varandra ändå. Läs lite mellan fingrarna/raderna så går de allt.

Veckans absoluta höjdpunkt: I tisdags var jag på intervju och en timma efter ringde dem och sa att jag fått jobbet. Mitt livs första intervju till en specifik tjänst och brallorna var torra efter, med nöd och näppe.


Veckans absoluta maxade höjdpunkt: Vi vann första kvartsfinalen mot Lugi, så äckligt jävla skönt. 1-0 i bäst av 5 matcher. Älskar slutspel.


Veckans minus: Min tandborste är borta och min sambo är oxtokig ni förstår varför. Imorrn ska jag köpa mig en ny och som tack för att jag fått dregla på hans köper jag en ny till han med, kanske slår till på grön, eller blå beror på vilket humör jag är på.

Kräm


Åhh

Som min mamma skulle sagt när hon skulle låta "hård" (inte min mammas starkare sida) - oxtokig!

Nu är jag inte bara tokig utan oxtokig - varje gång jag ska skita kommer Stefan in och varje gång jag har skitit ska han duscha eller göra någon annan inne i badrummet. Herregud när vi bygger vårat hus ska jag ha en egen toa som luktar hallon 24/7.

Någon helt annat - de snöar. När jag vaknar imorgon ska de vara borta - vädergudarna har lovat fint väder och i helgen vill jag shoppa vårskor för veckans arbete.

Godnatt


efterlängtade helg

 
Det är väl jag och alla 40+ men
schenkenberg är snygg på BILD
och för ca 20 år sedan.

Idag kan jag inte sluta skratta åt denna botox kille.
En gång hunk alltid hunk, eller?

Min fredag har varit omtumlad, efter 3.5 timmas sömn ringde klockan. 07.00- 15.36 sista dagen på detta uppdrag och jag grät nästan glädjetårtat när jag stämpla ut, pga av att det var helg, jag var trött och hungrig. Efter ett mellanmål var jag igång igen, åkte till Ryd svärföräldrarna och dem bjöd på våfflor med diverse tillbehör - gräddfil, rödlök, rom, sylt, fet yoghurt, kladdkaka mm. Påvägen hem åkte vi förbi Sigges (godisbutik) och dog i soffan med täcken och kuddar. Nu ska jag sätta mig på toa för alla som vill veta - och inte vill veta, ätti voltaren i två dagar och det är inte magens bästa vän.



I helgen bjuds de på fest - handbollsfest!!


natti

Underbara, vackra helg.


Hotell, hotellfrukost, träning, grillning x3, fina vänner, vackert väder!
Denna helg bär jag med mig länge.




Tänkte bjuda på ett långt inlägg men kom på att jag har högskoleprovet på lördag och har inte börjat plugga, fick lite halvpanik!!!!

Ro

Glad att jag åkte hem, gjort saker som jag trivs med - suttit i solen med mamma, planterat blommor, ätit massa gott, lyssnat på hög musik, myst med pappa, jagat hundar och pratat med älskade kusiner.
Grattis mamma på födelsedagen <3

Nu snart äntligen får jag lämna X2000 som gör mig sjösjuk(rälssjuk).


21/3

"jag vet inte vem som uppfann högklackade skor, men alla kvinnor står i skuld till honom" Marilyn Monroe


Ledig onsdag

Gick upp samtidigt som Stefan imorse, eller nästan 07.00 fast jag kom i säng sent efter 00 var jag full av energi imorse, har en slaskdag i veckan och idag fyller min vackra mor så då passade jag på. Började med oboy och sen var sockerkicken igång. Fullt upp och fick hjälp av Malin så han med tåget 11.29 puh. Mitt resesällskap är en kartong, Ica påse, väska och två tidningar - den här timman kommer gå fort.

Nu sitter jag på tåget som så många gånger förr, att åka tåg motiverar och inspirerar. Idag åker jag mot glädje. Dem vårstädar överallt, sopar gator. Vi går mot ljusare tider och idag åker jag mot en ljus eftermiddag med delar av släkten.


Sovgott

Skillnad på att ge upp och känna att de räcker, men innan du ger upp tänk efter varför du hållit på så länge.

Dagens kvällsläsning.


godkväll

Idag önskar jag mig ett kinderägg, ett kinderägg jag kan krypa in i och leka med roliga leksaker och äta choklad, bosätta mig där och leva ett liv fullt av överraskningar. Men även de skulle bli vardag..
försvinner in under täcket för ikväll, godnatt


Måndag


Här man hänger.

Det är på Willys man hänger en måndag morgon.


Dagen i bilder.


inspirerande match

Mamma och pappa var här idag, vi kollade på Stefans sista seriematch, en ritkigt bra match som gav motivation och inspiration. Dem vann vilket innebär att dem kvalar till allsvenskan, sjukt kul!! Sedan blev de middag allihopp för att fira mami som fyller på onsdag, vackra, underbara familj <3



funderingar

Tatueringar berättar vilka vi är och vad vi tror på.

Tatueringar, ett återkommande ämne. Tatueringar har olika syn och vinklar, vissa anser de som tradition, andra ser de som en kultur eller en tro medans några anser de är kriminellt. En sida av min tycker de är vackert med tatueringar det är unikt och en annan sida tycker en otatuerad kropp är precis lika unik! Min pappa säger att det är färdig kladdad nu, jag tycker det bara har börjat. Jag älskar mina tatueringar just för att det är mina och unika, dem har en betydelse och en historia jag bär med mig. En kropp är trots allt bara en kropp, ett redskap. Ta hand om ditt redskap och smycka det med tiden om man så känner för det.

Efter matchen igår har jag fått höra av mormor att jag var vacker och av farmor att jag såg stor ut. Om jag ska slänga mig på golv måste jag ha lite hull som står emot. Men nu går vi in i sluspel och imorgon börjar sockerförbud. Förbud är ett farligt ord, trotsig som man är vill man bryta förbud men för mig krävs de ett förbud. Jag är taggad och har laddat upp ett riktigt lager i helgen av onyttigheter så tror de räcker till årsskiftet om det skulle vara så.


Vi kom hem 23.45 igår, kl 00.15 hade vi en taxi som tog oss ut, jag, linda och lollo skulle fira Lollos 25 års dag och det gjorde vi, efterfest med tårta och dans till halv 5 sen slocknade vi. Nu ska jag kolla på film i min ensamhet, mina vänner är i göteborg och mannen har spelkväll, ibland är ensamhet vackert!




kräm





Ville inte..

Idag heller,
5 timmar buss efter en förlust är ett hårt straff. Bara två timmar kvar, kämpa!


Matchdag

Inatt firade vi världens bästa Lovisa på sin 25 års dag. Stort grattis!!

Nu sitter vi i bussen påväg mot skåne för årets sista seriematch, sedan blir de slutspel. Jag luktar manligt svett, insåg imorse att Stefan hade tränat i mitt reseställ! Tackar! Hoppas de bidrar med hans energi också inte bara lukt.

Matchen sänds kl 16.00 på SVT1! Tror jag.. MISSA inte! Viktig match som avgör våran placering.

Ps. ni följer väl mig på twitter?

Nu ska jag sova och ladda batterierna. Krääääm!!!!


Fin dag

Gick upp klockan 0645 och körde mannen till jobbet för behövde bilen, somnade om och vaknade 0830 då jag begav mig till gymet, körde ett bra intervallpass och mage. kl 11 - 17 jobb med underbara barn, idag plockade vi fram gitarren och hade fruktstund två ggr på eftermiddagen då vi tyckte vädret var för tråkigt för att gå ut i. Sedan stress till träningen, hemma runt 22 tiden. En lång dag, en fin dag.

Imorrn hoppas jag vara ledig, sovgott!

(skriver från mobilen, allt jag har att bjuda på)


Vad har jag gett mig in på?

Försöka sluta med godis och snus samtidigt, vad tänkte jag där? Snusfri 5 dagar, godisfri 2 dagar och känns som jag biter sönder läppen snart eller springer in i väggen. Kämpa Ewelina!!


Vackra onsdag

Onsdag värd att firas, just för att det är onsdag - fjärilskotlett med hasselbackspotatis blev de till middag idag. Jag och Stefan kanske äter middag ihop 1 gång per månad då vi tränar olika hela tiden så när tillfället ges tas det!

Annars var jag fröken idag, varje gång någon säger fröken till mig tittar jag mig omkring om det verkligen är mig dem menar, jag minns mina fröknar som äldre, mjuka, godhjärtade, gråhåriga damer. Jag känner mig som en papegoja som tjatar, men idag fick jag kramar och hade läs stund i över en timma med tjejerna som aldrig ville sluta då värmer det i hjärtat. Lite omtyckt är jag, speciellt hos killen som fick ha sin spider man dräkt hela dagen på sig.

Nu ligger jag i badet, har alltid för varmt så blir bara svettig och måste ta en kall dusch. Ovärt? Ne inte ett dugg.




Ledig måndag

Idag har jag massor av energi och den känslan har jag verkligen längtat efter! Ska utnyttjas till max, ser ut att bli ett underbart väder idag också plus att syrran har studiedag! Har redan små plockat lite, ska gå ner med vinter kläder till förrådet för nu har jag bestämt att de kommer ingen mer kyla och om det gör de använder vi oss av lager med lager metoden.

Nu ska jag äta en stor frukost vilket jag inte gjort på väldigt länge!

Ha en toppen måndag och start på veckan.

Söndagskväll

En aning sliten julgran på bilderna efter en hel kväll. Min söndag tillbringades med mina två hjärtan - min man och min syster.


Godis, BB och mys.


71 års kalas

Vilken underbar kväll, jag var utklädd till en julgran med paket som fötter, glitter, kulor och en stjärna i ansiktet. Världens finaste vänner och familj!!!!


Försmak

Ett försmak av vad jag ska vara på lördag blir gröna naglar, lördag är de 71 års kalas och temat är "ursäkta jag kom fel". Var och kollade på lokalen idag igen, kommer bli super kul.

Min fria dag blev riktigt fin, lunch på glädje med Kim och Lollo sedan blev de bowling då Dag och Brevis även var med, jag tog hem segern med 148 på en serie.

Imorrn kommer fröken Ewelina fram igen, natti!


ledig dag!

Underbara, soliga, lediga onsdag!

Att ha en dag mitt i veckan som är helt fri är lyx, fast kanske inte helt fri.
Imorse tänkte jag gå upp och träna kl 06.45 när Stefan åkte och jobbade, jag var faktsikt uppe och vandrade men som jag trott gick jag och la mig igen, fick bara sova en timma till men den var värdefull! Kl 09.00 var jag på intervju på Manpower, gick riktigt bra! Nu har jag en timma hemma som jag ska lyssna på hög musik och ta hand om all tvätt för kl 10.30 är det ny intervju hos Lernia!

Efter de blir de plarnering med Linda och Lovisa för våran fest på lördag och så intervaller på det. Min fria dag försvann helt plöstligt!

3 år!

Igår firade jag och min sambo/vän/själsfrände/livskamrat 3 år. 3 år av mitt liv har jag levt med denna pöjk, underbart! Vi firade det på olika håll jag med vänner och han i hallen, men i måndags blev de middag tillsammans vilket är väldigt ovanligt för att vara oss! Tycker dock man ska uppmärksamma varje dag på året, för varje dag är värd att fira som jag får vara med min underbara man!



tyskland resan som gjordes för snart 3 år sen.




Jag är kär

I denna underbara doft jag fick av mamma och pappa på 21-års dagen.


Bra start

Hunnit med en hel del idag - tvättat, tatuerat mig, vart på stan, umgåtts med
Linda och Lovisa, haft hemkunskap med Stefan blev kyckling- pesto och promenad.

Roligare inlägg blev det inte idag, att skriva inlägg från telefonen tar energi. Krävs en dusch, på återseende.


It's just a game


lugn lördag

I veckan har jag varit fröken Ewelina. Vart vikarie för årskurs 9 och tre dagar på förskolan, badade i bakterier vilket slog ut sin rätt. Hade min första geografi lektion 1 timma och 20 min lång - det kom två elever. Bra mjukstart! Nästa vecka ska jag vara för årskurs 6!

Igår jobb 0630-1545 träning 16-18 sedan hem till Hallsberg då mormor hade 70 års kalas. Jätte mysigt med god mat, trevligt sällskap och tittande i gamla fotoböcker.

Princip sovit hela dagen och nu ska jag försätta med det, syster har varit här, kollat 3 filmer och ätit pigilin glass.

Natti




RSS 2.0