hög mysfaktor

hur jag kände mig imorse?
Efter en underbart trevlig fredags kväll i skövde kände jag mig totalt mörbultat imorse, sammanfattande ord bakfull fats de inte var någon alkohol inblandad. Man kanske blir de av mycket skratt, god mat, trevligt sällskap och lite sömn. Tack underbara skövde bor för en toppen kväll/natt även fast ni inte hör vad jag säger eftersom jag både pratar för fort, gnäller och läspar. Dagens sanning; Ewelina, jag sa bara aa till dig i början för jag hörde aldrig vad du sa, Skratt och bättring på att prata tydligt.
Hur har annars dagen varit?
Ett hemskt humör som går från i tårar till as garv, hatar denna hemska röda vecka som jag tackar för att jag har så sällan. Skulle egentligen följt med mina underbara vänner till motala idag men icke, en trött och sliten Ewelina efter en hård vecka med tre besök i skövde, träningar och jobb 7-16 så skrek kroppen efter Vila, vilket jag inte var nöjd med. Så stugan stod på listan och den senatse timman har jag suttit i solen i trosor med en tidning i handen, jag antar att min kropp valde rätt för än gång skull. De där som sägs att man ska lyssna på sin kropp kanske ligger något i de, hm. Kommer tortera Malin med många telefon samtal under kvällen för att höra hur dom har de och låtsas att jag är med. Tillbringat tid med min syster har jag även gjort, kollat fotboll och handlat lite mat med mammsen. Nu väntas de grillat eftersom pappa är grill mästaren och mamma bara super mamma kan de inte bli annat än super god. Min härliga kusin och farbror är även här och gör min lördags kväll till ett plus i kanten.

ikväll: mat, träning, kamera, myyyyys!
dagens bästa: solstolen
dagens prick: Ellinor
dagens badare: mamma och albin
dagens taxi: Pappa
dagens plus: Träffade "kusinen" Robert


i farten

finns de någon i hallsberg som inte har pratat skit? finns de någon som de inte har pratas om?
trött på denna skit håla.

men vad gör de för en ny början blir de till hösten, ska byta om sen iväg och jobba igen. Trött, snuvig och ont i halsen. Hoppas på bättring till kvällen för då är de match, imorrn vibeke och fira Jocke, fredag lagfest och sova hos Nathalie, Lördag  Malin och så ska de hinnas träna en massa.

myspelle <3

mys

nu sitter hela familjen Sääw Danielsson i sommar stugan, ganska ovanligt nu för tiden att alla sitter tillsammans. Mysigt må jag säga. Jag var hurtig tog cykeln hit upp (1.8mil) cykla som en idiot, åt två portiner mannagryns gröt sen som toppen på moset blev de ost bågar. Idag har jag inte vart nyttig med donalds som lunch, får bli bättring. Absolut. Ska försöka ta cykeln imorrn bitti till jobbet, börjar kl 7 så blir en utmaning. Annars har jag badat och nu ska jag igen hoppa in i duschen så jag kan lägga mig varm i den lilla frigebon. mys.

eftersom det inte är bästa mottagningen här så blir de inga bilder. godnatt

tränat.

med ellen nu, tunga vikter och underbar träningsvärk antar jag. Mest ben och bänk som avslutning, bilder kommer :)

Dessa katter säljas snart på blocket.

söndag

halv ett var jag trött på syster att hon log och sov så då bombadera jag henne med pussar och slag. Kan man inte bli bättre väckt? Satt och prata lite resemål igår vid middags bordet, ålands resa med en övernattning i stockholm först. Låter toppen. Blir sugen på att åka till göteborg och äta god mat, shopping och Liseberg, eller stockholm med museeum, smögen, gotland. Oj vad man vill röra på sig ibland :) Men hemma bli jag minst tre veckor till eftersom jag jobbar för fullt. 7-16 långa arbetsdagar med fina pengar.
Vad sker i veckan?
tis - skövde?
ons - tjejkväll (träffa Rambo vibbe&oskars hund) ?
tor- skövde?
fre- Lagfest i skövde.
Lör-match spel skövde?

sånt som ligger lite öppet just nu, en bra vecka och hoppas på att solen vill kika fram bara.

godnatt

sitter och kollar efter en hel del kläder, kan bara ögon njuta för de svider i plånbolen efter mitt toppen köp av kameran. Men jag ångrar de inte för en sekund. Myskläder, varken smink och keps har suttit på mitt huvud idag. Jag är bra på att vara ful och jag älskart. Nu ska jag spela en omgång spindelharpan sen sova. godnatt.

När?

När är det okej om en man har buskiga ögonbryn?
När ögonbrynen är på din buske.

När är det okej för en man att inte kunna stava till "clitoris"?
När han har svaret på tungan.

Varje år inkasserar vi en rolig bok till vårat dass i sommarstugan och här kommer två fräckisar från den. Boken heter "De svaga könet" 750 skämt om män. Eftersom vi är mest av de kvinnliga könet här så passar de perfekt.

Annat? sitter här med Ellen och mamma och dricker cola med lime. fina fisken. Kameran har förgyllt min tid hela kvällen och jag fotar, läser och bara tittar på den :) sommarens roligaste sak, helt klart. på återseende.



mera ..

ojoj nu ryser jag, eller så kanske jag fryser? Sveriges bästa spelare enligt mig under matcherna bli Isaksson. Hm en fråga är varför dom säger att de är ryssar överallt? är inte svenskarna lika många? Måste få tag i Dennis så han kan hjälpa mig med kameran, han har en likadan och papprena var på tyska, spanska och italienska. hm? sitter och kollar goda recept till midsommar afton något gott ska jag lyckas göra :D en efterrätt? smårätt? paj? snart kommer svar (:


haha en klockren bild Elli lyckades fixa ihop (: Bra idé mamma.

NYTT
Hittat lite som jag ska tillaga. Först en tilltugg som är enkel och eftersom jag älskar färskpotatis var de en riktigt bra ide :)
Jätte lätt med ceme fraich och rom.

Här kommer jordgubbar med honung och limeskal. Vilket ska höja smaken ännu mer på jordgubbarna. Blev fakitkst lite nyfiken på de och såsen med gräddfil, vanilj och flor socker!
sen fanns de en tårta med mandelmassa som botten och berg med bär. Nu blir de att fundera under kvällen och se vad som ska in handlas till imorrn :)
god natt.

fotboll

Klas Ingesson och Tomas Brolin blir dagens namn.
varför?
Lyssnad på Rix Fm morgon imorse och dom hade Tomas på besök och jag kan  säga att jag föll lite för han, trevlig och han sa en hel del kloka ord. Övrig fakta så spelar han golf med foppa. Rikemans sport ;) och Klas passar bra i detta sammnahand fotbollen 94 önskar man var gammal nog för att njuta av detta toppen lag. Klas är pappas jakt kompis och snart kommer han evt på besök hem till oss.

Men tillbaka till verkligheten, vill hem och leka med min kamera,  träna så jag kommer i super, duper form. Gick bra i skövde, var inte så jätte länge. Gick egenom sommar träningen. Väldigt hårda pass må jag säga men de gillar vi (: Bilen fylls just nu med radio och spännda öron.

underbar dag.

så himla härligt. Solen tittade fram på kvällen vilket var toppen eftersom vi skulle spela volleyboll. Mamma och pappa firade att dom vart tsm i 25 år och gifta i 19 så även nästa år blir de så :D Ny tradition. Bilder kommer senare. Tjejerna vann mot killarna, god mat, skratt och bästa sällskapet.

Lina gör jobbet toppen, hade roligt idag. Malin färgade och klippte mitt hår. TUSEN TACK.kvinnan är bäst.
nu ska jag njuta av kvällen, tidig uppågng imorrn igen.

första sommar vardagen

idag hade jag ett ganska hårt inlägg på min bilddagbok, men så jag känner. Ingen frågar hur jag mår, ingen frågor efter den rätta sanningen. fega så kallade vänner, bekanta. Trött på allt snack, finns de inge roligare att prata om? hoppas något nytt händer snart så ni får något nytt att prata, disskutera om. Slut på tråkigheter.

Första dagen på jobbet idag 7-16 i fyra veckor Fina pengar som jag lyckades göra av med idag genom att köpa en ny kamera. Kan inget annat säga än att jag är lycklig och ni kommer få stå ut med massor av blixtar. :) Jag och Lina hade riktigt roligt idag och imorrn blir de mer städning och radio lyssnande. myspys, Lina får en på bra humör. Lyckades träna på luchen som bestod av keso och sallad. Somnade naturligtvis direkt när jag kom hem. Spring/gå runda med Ida och de behövs oftare för vi pratar ihjäl oss. Tror inte de var tyst en sekund, bäst <3 nu ska jag krypa till sängs för ladda för morgondagen. Volleyboll :D

<3




tråksöndag

nu har jag läst egenom hela min blogg, eller hela och hela men på 3 månader. Och jag bemöts av glädje och tårar. Som min mormor sa, motgångar bäddar för framgång. Min backe lutar snart neråt, min magkänsla säger det. Jag behöver bara en knuff över kanten, jag vet vem jag vill ska hjälpa mig över den. frågan är bara om min önskan slår in. Jag brukar inte ha turen med mig...

allt blir inte som man tänkt sig ..

gårkvällen var rolig, mysig och väldigt trevlig. Inte sovit mkt inatt låg och hoppades på att jag skulle få en kram, minst iaf! men som sagt allt blir inte som man tänkt sig. Nu har jag surplat i mig oboy eftersom jag är så pass liten så är de okej att dricka oboy och youghurt. Måste träna idag men känner för att vila en stund innan jag blir hurtig. Imorrn måndag som betyder sommar jobb 7-16. Finns en del saker att ta tag i, som att jag trodde de var på bättrings vägen och ska försöka hitta tillbaka till de spåret igen. Och vad som kommer ske på midsommar. Andra funderingar är varför folk ens lägger sig i, ni sabbar bara mer. Den rätta sanningen ta er mod och fråga mig trött på allt jävla skit snack. Men jag må säga att jag har lyckats för hela hallsberg pratar bakom min rygg.

tack och lov så finns räddningen inte långt bort.



Trött på att ha såna här jävla depp dagar, fan.
Ändring på de, i veckan blir de flytt till sommarstugan
de längtar jag efter, mer jag längtar efter är tiden
då du var rädd att förlora mig. Om den ens fanns. ;/

fredag, fredag ..

sjung för stundeten ..
många fina människor som lämnar alleskolan idag men de gör inget för jag lämnar alleskola jag med.
såå himla fina, fick springa som en idiot där nere för att få tag på alla men hittade nästan alla förtuom Persa som jag fick lämna på hennes ytterdörr :) pizza och kvällen har bestott av princip ingenting. Mamma och jag var på raggar runda och nu ska vi kolla på våran film vi har hyrt Love. Hoppas vännerna kommer hem hela inatt :) och Ellen ringde nyss och var ovanligt glad, mamma och jag sa att vi älska henne och att hon skulle ta de lungt ikväll. På måndag är hon hemma hela sommaren och då ska jag njuta av världens bästa Ellen hela sommaren lång. puss och godnatt,

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

dagens plus: Linnea som kom från ingenstans och Lars Winnerbäck.
dagens minus: smärta som gör allt för att förstöra och bara tränger djupare.

.....  tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu

fan, det värker
det ilar då och då
det känns ibland som om
alla har förstått utom jag
att världen står och pekar
stackars hon som tror att
livet är en dröm
hon borde ta ett jobb...


När du står ensam kvar på tå
 och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
 Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

Här finns du kvar
O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen
När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

Här finns du kvar
När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då
 
När du har varit i alla vrår '
och du har testat allt som går
och när du tröttnat
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

Så finns du kvar
Här finns du kvar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Så finns du kvar
Så finns du kvar
När vinterisen ligger klar
Så finns du kvar
Så finns du kvar
Kom ihåg mig då


sommarlov

oj vad jag är dålig på att uppdatera, kanske för jag sitter väldigt lite vid datorn just nu vilket kanske är bra :) Mariberg idag med mamma, anda gången på denna vecka. Inge bra. Golla väska till datorn så ska flytta in i den, billiga jeans shorts och en sommrig klänning från Vila :) fina fisken, även studentpresenter till mina kära vänner.
Nu ska jag dricka te hela natten lång för jag fick lära mig idag att de spealr ingen roll vad man gör för dom man älskar i längden så pissar dom på en ändå. tack för mig.

sommar lov och allt jag kan säga att de startade underbart och hemskt. Sp1b glömmer er aldrig.


glädje helg.

livet leker i den här värmen. Samtidigt som de blir ljusare ute, ljusnar livet. plus åt de.
helgen kan jag beskriva med ett ord: lyckad.
vänner, bad, sol, fest, umgås, glädje. Bästa helgen på länge. Låt de bli fler. Sista veckan i plugg nu och så är man bombad av de också. mindre bra :/ nu blir de åter igen i papprena och ladda för redovisningen som är imorrn. sov gott.

bilder från helgen,



RSS 2.0