vackra kvinnor


vardag

Igår industriarbetare, idag mattant, imorgon mattant och på torsdag industriarbetare, nästa vecka kanske arbetslös? Men livet ska väl ha lite spänning och variation då mår jag som bäst.


Imorgon ska jag förbruka mitt presentkort på arena badet så nu ska jag sova så det blir morgonsnabbt.

vardagslyx

Det är dem små sakerna som gör mkt.

Jobbat heltid i 5 veckor nu på IAC i Skara, vi är underleverantörerer inom bilindustrin. Monterar hela dagarna och går bättre och bättre, får se hur länge de varar. Arbetstiderna är 6-14 vilket gör att jag måste gå upp 4.45 för tar 20min att åka men jag har överlevt hittils.

När jag ändå är inne på bilar, är en bil rikare och några tusen fattigare. Första bilen är inköpt, tack mamma för utlånet av din bil du har varit tapper!

Idag var ett fullspäckat schema, jobb sedan var mamma i Skövde så hon bjöd på mat, åkte direkt till träningen sen tod jag en tidig kväll. Nisse jobbade över så när han kom hem runt 19 blev de pannkakor och kladdkaka. En försenad alla hjärtans dag kväll, eller firade för tidigt helg, eller att vi har varandra eller varför inte bara fira att det är onsdag. Nu ska jag sova och drömma om vackra ting.

godnatt

en fredag som innehöll allt.

Aa, start 04.45 åkte till jobbet och gjorde ett intensivt pass som varade i sex timmar, fredagar jobbar alla på industrin bara sex timmar grymt bra påhitt.

Hem till Mikaela och somnade i hennes säng när hon gjorde lasange, sedan blev de ett besök i träningslokalen. 1½ timma lyftes de skrot. En snabbvisit hos Elli sen färgade Mikaela min "svarta" utväxt, bråttom till Stefans match som slutade i förlust. Hoppade över middagen och åt istället fruktsallad och 100g choklad.

Spelkväll hemma hos Daniel där de blev geni och ombytta roller. Vi tjejer tog hem segern i ombytta roller och jag bidrog med ett rätt svar: Skillnaden mellan en V6  och en V8 - två mer cylindrar. Ingen aning vart de kom ifrån vart lika förvånad jag när de kom ifrån mitt mun.

Kom nyss hem till lägenheten där de sitter ett gäng och provdricker en massa olika starka drycker, 20 är en ålder att upptäcka. Nu äntligen ska jag sova.

En fredag med allt, drömmar, upptäckter, spänning och glädje.


Imorgon har jag namnsdag och världens bästa farmor fyller 75.


Vaken?

Det är ett under att jag är vaken, 04.45 ringer min klocka varje dag och ett litet barn som jag är sover jag middag varje dag innan träningen men inte idag, kommer nog sova som en gud inatt!

Jag och Elli hade en riktigt systerhelg, helt underbart!
Lördag blev de tjäna lite pengar med hjälp av visselpipan,
vi tränade och åt på mamma mia. På söndagen bar de av till göteborg 9.00.
Gick runt och mös och sedan tittade vi på Stefan som spelade i kungälv.

Dagen har bjudit på jobb, träning, mat på olerys och sedan kladdkaka hos wisslander!
Nu ska jag bara gråta en skvätt till spårlöst, natti!

fredag

Denna fredag kom inte en dag för tidigt.

6-14 hela veckan, två örebro besök och träningar alla dar.
Denna fredag firades med lunch på gräddhyllan (fläskfile och råstekt potatis), 1.3 kg godis och minihandboll med goda vänner fram till 21.45 då de var tvugna att låsa arenan. Nu mår jag illa efter allt godis, lite ångest men är lite för lycklig för att bekymra mig över överflödigt fett på kroppen.

Imorgon ska jag faktiskt få sova till 9, ska inte gå upp en minut för tidigt. Ska stå och blåsa med systeryster när små flickor springer efter en boll, lättförtjänta pengar är bra pengar!

Helgen har massa äventyr att erbjuda, som jag ska njuta!

Dagens vill göra.
- fota
- måla
- impulsköpa skor

natti


RSS 2.0