Puss


Nu kör vi

Mot new york och Miami. Känns overkligt. Som jag längtat


Tungt

Familjen är i stugan, dem har badat. Vill också vara hemma och mysa, bort från alla måsten och mysa med kusinerna.


Yes

Helgen var toppen. Lördagen alla vinster, festade till 05 vilket resulterade i inga vinster på söndagen. Men vad gör se? Vi hade ju roligt ;)


Helsingborg

Ligger på scandic med 9 underbara tjejer, slut som människa och extremt lycklig. Nu säger vi godnatt denna helg kommer bli magisk.


Det blir kväll idag också..

.. får bli dagens ord.


Sorry

Ursäkta stavning och ord som fattas, att skriva på mobilen är inte alltid de lättaste.


Underbar helg

I fredags var det klassfest och idrottsgala, idrottsprogrammet ska läggas ner så alla som gått idrott årgång 87-94 var bjudna på bogrens. Fin kväll men många härliga återblickar.

Lördagen var det nästan en semesterdag med syrran vi åkte upp till simsjön och badade, solade, lyssnade på podcast, åt glass och pizza. Underbar dag verkligen. Finns ingen jag av mer än sällskapet av lillasyster.

Kvällen blev lugn med mannen.

Igår blev de Liseberg för hela slanten, kom när det öppna och åkte runt 19 tiden. Åkte med Stefans, hans föräldrar och hans systerson William. Mysigt att vara på Liseberg med barn. Dagen bestod av sockervadd, gosedjur, stjärnvinst och nära döden upplevelse när vi åkte den nya attraktionen. Älskar verkligen karuseller och de suger som blir i magen.

Så fin harmoni att umgås med familjen krantz.


Jun. 03, 2013

Träning, fika med kusinen Jocke som ligger ute på jobb i Skövde och sedan rakade/klippte Stefans hår. Dem högarna som blir på golvet är skrämmande hoppas våra barn ärver hans tjocklek på håret.


Dagens vill ha..

Svensk tenn.


RSS 2.0