Ångestfylld

Ingen träning - ingen disciplin. 1,2 kg godis snart uppätet haft de i 24 timmar. Känner ångest och illamående. Nya tag, nya drag. Tjöt om vikt och kost, jag vet, men jag mår inte riktigt bra när de inte fungerar. Mannen har lyckats strålande och tappat i vikt men hos mig är går det åt fel håll. Men de bestämmer man själv och jag väljer åt rätt hel - det firas med alkohol och utgång vilket är helt fel håll men imorgon är en ny dag och då tänker jag samma sak - nya tag.

Idag var solen på strålande humör i Skövde, våren firades med glädje - koutsläpp. Lovisa, jag, Malin och syrran avnjöt bullar och skrattade åt spralliga kor tillsammans med barnfamiljerna. Nästa gång raggar jag med mig ett barn, känns bättre de.
Sedan var vi rastlösa och hört att de ska finnas amish folk i Skövde så vi var på upptäcktsfärd. Efter mycket konstiga skogsvägar hade vi hittat några arbetshästar, vagnar, en gubbe med lång skägg och tillslut ett café där dem levde så. En gård med alla möjliga djur och hembakade, ekologiska och egen producerade bakelser. Jag åt ostkaka och dem andra morotskaka med hemma gjord saft.

Sen åkte vi hem och levde den moderna tiden, åt pizza och kollade handbollen. Nu ska vi se hur lördagen slutar.


Fredagsmys

Vilken underbar dag!

Skulle åkt hem men var för trött sen även dels för att de regna, dels för att hemmakväll har bästa godiset och de finns inte i Skövde och dels för att jag har så fina vänner som jag ville tillbringa tid med.

After work med goda vänner och nu ska jag sova för lång ledigt, underbart!!


Jordgubbar

Efter jobbet hoppade jag in på gymmet direkt, solade därefter och kl 1830 stod maten på bordet. Jag och Stefan har tvättat och lagat middag ihop. Kvalitetstid! Han hade köpt med jordgubbar på torget så åt de med glass och grädde. Glädje när man äter grädde själv och har hela skålen för sig själv.
Nu gick energin ur oss så kollar på Ice age, har inte sett trean. Kommer somna innan 22 idag och vakna upp med massa energi.

Igår unnande vi oss färsk sparris idag färsk broccoli.

Snart fredasmys!!


Alla dagar är livet - vissa är bara bättre

Riktigt skön dag, somnade i sängen med mannen på eftermiddagen - vaknade upp med energi och lagade mat och sen gickjag strupen. Vilket innebär att man går gångbanan upp för skidbacken. Älskar att gå när det är mörkt ute, går så mycket lättare då men idag var det dimma, såg princip ingenting.

Idag fick jag lära mig att äta okokta nudlar med smak. Smakade som chips. Dock vill jag inte veta hur dem jäser i magen sen. Stefan lärde mig de, "turk" grej. Han är lite halvturk, dem gjorde så när dem var små på rasterna - köpte nudlar för 1kr och åt. Alla har sina trix.

Nu ska jag försöka somna vilket kommer bli svårt - eftermiddagslur och sen promenad. Inte bästa kombinationen.

Så här såg de ut i backen idag.


Helt slut

09.00 - 1600
Utbildning i Örebro vilket var väldigt givande och motiverande.

16.00
Åkte förbi lager 157, blev en stickad tröja och fyra par solbrillor.

1710
Hemma i Åsbro och upptäckte parkeringsböter som jag inte förstod mig på? Hade parkering till 1900 om jag hade velat. Stressa ner till tåget.

1830
Tåget hem till Skövde.

1915-2100
Satt på rådhuset med en kopp te och fina vänner.

Nu ska jag sova, helt slut. Hade hoppats att Stefan skulle komma hem innan från fotbollen men nu kan jag inte vara vaken längre. Tack vare att han hade diskat och städat här hemma han jag träffa tjejerna, hjärtat! Träffade han i söndagskväll senast, måndag morgon räknas inte för Stefan är inte människa på mornarna.


Sovgott


Närke

Kommer hem och blir hämtad av pappa.
- äter glass
- pussar av hundar
- rådjur i trädgården
- bullar och djupa samtal hos farmor och farfar

Och nu ska jag somna i soffan. Vackra Närke, hem och familjemedlemmar.


Tåg

Första dagen i veckan och mycket som händer. Första hela dagen på jobbet och känns jätte bra, kommer bli riktigt kul det här.

Nu sitter jag på tåget hem till Närke, badade varmt, dricker varmt te och sprang till tåget med 1min till godo. Känns som jag aldrig kommer sluta eftersvettas/svettas. Imorgon ska jag gå på en utbildning i Örebro i lyftteknik. Passar på att åker hem lite tidigare.


Söndag

Imorse var vi inte riktigt lika pigga, vågade inte gå ur sängen förens efter 12. Skövde har precis öppnat stenungsbakade pizzor och passade perfekt idag. Stefan, Elli,Lollo, Mikaela och Wisse, efter ca 2 timmar kände vi oss klara. Gick till hemmakväll köpte godis och nu ska jag tillbringa söndagen på bästa sätt - kärleken och handboll på tv.


Lördag

Mina bönder blev hörda, vinet hade satt sina spår och mitt huvud vägde minst 1ton men då kom min vackra vän Lovisa. Gjorde iordning våfflor med glass, grädde och sylt. Erkan kom och avnjöt dem också.

Efter mycket velande så tog jag tag i mig själv och åkte till tjejerna på en toppen förpärla. God mat, dryck, djupa samtal, lek och till slut som alltid spårar. Runt 04 gick jag hand i hand med min käresta hem.


Syrran fick vad hon förtjänade, som när vi var små.


Fredag

I fredags var jag med Lollo och vi slog ihjäl tid på alla möjlig sätt. Fika, fika igen, kolla på folk och shoppa. Efter några timmar gjorde vi iordning kräftor, toblerone mousse och vin. Malin, Alex och Gustav kom också. Drack alldeles för mycket vin och spelade tjejkväll. Underbar kväll med underbara vänner, avslutade kvällen/natten på glädje.


Torsdag

Sen uppdatering.
I torsdags blev de quiz på Harrys med Lollo, teron, Dag och Jimmy. Åt god plockmat och kom på övre halvan av tävlingen. Jätte trevlig kväll.


Vackra fredag

Idag gör jag precis som jag känner för, jobbat en timma, godis till frukost, förmiddagslur, Örebro besök, alkohol och goda vänner.

Fredag du var efterlängtat och är älskad.


Bjuder

Bjuder på bilden under, insåg att de blir inte bättre än så - sne näsa, osminkad och en bajsrand i huvudet.


Utnyttjar

Idag kvällstid med varandra, men nära att jag gick iväg på bio rädd att vi ska tröttna på varandra, får lära oss ha vardag tillsammans vilket jag egentligen tycker är underbart. Fast igår gick hans vänner runt 22 tiden och idag kom jag hem runt 19 tiden men ändå ovanligt mkt tid. Ikväll handlade vi tillsammans, städade effektivt tillsammans i 20min efter att vi lagat mat tillsammans hamburgare sen tände vi ljus och nu ligger vi i sängen och kollar film tillsammans. Upprepar ordet för femte gången - tillsammans!!

Blixten gjorde min bländad i 10min därför jag blundar.


Discogym

Vardagslyx och glädjen när man köper något på rea kommer fram till kassan och inser att det är halva reapriset.


Morgonträning

Gjorde en tabbe, körde Stefan till jobbet runt 7 och efter de somnade jag om. Bästa är att fortsätta vara vaken annars blir jag så sjukt seg.

Efter en stabil frukost åker jag till actic, idag bara vikter och ingen löpning tänkte jag. Sen blir de handla lite presenter och så iväg och jobba.

Ha en toppen onsdag!


Hb

Några timmars jobb och när jag kommer hem blir jag bortflyttad från soffan till sängen av ett gäng nötter, självklart väljer jag handboll före fotboll. Eslöv vidare, idag är dem bättre än Heid, imponerad av de yngre spelarna. Dock märks de från Eslövs yngre tränare att de saknas rutin, tycker han avslöjar lite väl mkt i tv.


Middag

Sovit middag och vaknade upp super hungrig! Idag känner jag mig bitter i själen, eller som en bortskämd barnunge som vill få göra allt jag vill. Just nu vill jag ligga vid havet, en bra bok och äta glass till frukost men mina bästa vänner.


Karusell

Morgonpasset avklarat, tur man är två ibland annars hade jag nog gett upp 1 eller 2 gånger.

Igår hade jag och mannen myskväll med film och fruktsallad med glass kex, första kvällen på flera månader utan att krydda. Som vanligt somnade både i soffan. Inte så vana med de, efter några kvällar tror jag nog vi kan lära oss vara vakna ett tag till.

Idag har jag funderat på Breivik, hemsk människa. Tänk hur mycket pengar och personal som läggs ner, må han tappa tvålen många gånger och undrar hur mkt hans huvud är värt. Han kommer aldrig i resten av sitt liv kunna vara ensam, den som sätter en kula i hans huvud kommer bli hyllad. De där var nog bland de elakaste jag sagt, men skit ska skit ha!


Tomt

Känns fortfarande tomt och livlöst, finner inga ord. Tråkigt att vi avslutar säsongen med en sådan pissmatch! Kommer ta tid att bearbeta och smälta om de ens går.


Igår var jag med i supporter bussen för att heja på IFK som hade avgörande match, Skövdes sista hopp. Jag dricker inte öl så drack vin. Var underbar känsla i klacken, tyvärr räckte vi inte som den 8 spelaren och även dem är nu ute. När vi kom hem delade jag och mannen på en deg och 1kg kräftor sedan somnade båda i soffan.

Idag har jag avverkat 1 timma på löpandet, tvättat och städat. Snart blir de en sol-fika och träning igen.


Tummen upp

Idag kan vara din livs sista match.

Bjuder på en morgonbild, mamma och pappa är påväg hit med massa energi. Så sjukt taggad till dagens match, solen skiner över Skövde! En underbar dag, gjord för vinst!!!


Fredag den 13

Efter lunch med fruarna åkte jag och gjorde mina första timmar på nya jobbet - personlig assistent. Ser verkligen fram emot fortsättningen. Superkul!!

Träning sen umgås med Linda och Lollo då vi gjorde tacos och mös, åkte vidare och kollade på skräckfilmen The women in black! Älskar skräckfilmen där man sitter på nålar och de gjorde man i den här. Finns så mkt skit i denna kategorin. Se den, njut och skrik!

Snart är de dags för 4 kvartsfinalen, äckligt laddad. 1610 svt 1 men ses bäst live i arena Skövde.


Fredag

Och min dag kunde bara börjat bättre. Ska iväg och träna, löpning hjälper mot allt, bästa botemedlet sen vänder min dag.


Handboll

Gud vilken underhållande match och IFK vann, nu blir det 5 avgörande på söndag och givetvis ska jag sitta med i supporter bussen.

En bild säger mer än tusen ord.


Torsdag

Dagens sysselsättning har varit att städa och laga mat, roligt men nödvändigt. Hittade en fin vit bricka som kom till användning direkt och kanorna fick jag av Stefans syskon i försenad födelsedagspresent. Superfina!!!

Kvällen blir det gym och heja på herrarna som möter Sävehof de står 2-1 så den måste vinna.

Tack mamma för den super goda saffranskycklingen, himmelsk. Till de gjorde jag god sallad.


Lång väg hem...

Runt 02 är vi hemma, idag känns det som vi snubblar på målsnöret tack och lov är målsnöret fortfarande en bit bort. 2-1 i matcher till Lugi och på lördag är de revansch!!

Nu ska jag lyssna på en bra spellista, njuta av sällskapet sen sova så gott de går på bussen.


Myser

Tänt ljus, dricker te och läser gamla heminredningstidningar. Mannen är i Göteborg och hejar på IFK. Nu börjar jag bli rastlös, ska höra av mig till mina fruar.

Imorgon är det tredje kvarten, superkul!!!


Massa plus

Dagens plus:

*Åt havregrynsgröt med äpple och hallon till frukost.
*Städat och slängt en massa.
* gått en promenad på 30min och hämtat bilen
* Skrivit anställningsavtal i Falköping
* lagat en jätte god potatissallad med:
Potatis, solrosfrön, rödlök, crème frech light, gröna ärtor, äpple, rädisor torkad lök, flingsalt, kyckling och dijonsenap.

Dagens minus: åt en kexchoklad.. Suck!

Men plus vinner med hästlängder idag. Nu inväntar jag kvällens träningspass.


Klubba

Sitter i badet med en klubba, har verkligen inte tålamod för klubbor, snart är det ingen klubba längre bara en massa mos.

Efter många timmars träning är jag död efter påskhelgen, den var energitagande och energigivande.

Var hemma hos min finska vän idag och jag är dålig på engelska men inte så här dålig tänkte, sen fick jag de förklarat för mig. Såhär ser serien vänner ut på finska:frendit.


Nu hör jag Stefan diskar ligger kvar i badet ett tag till.


Vackra söndag

Skövde trion tog tåget hem till Närke imorse. Sen blev de skattjakt, fyrhjuling, släktmiddag och nu spelar vi Bingolotto. Kors i taket jag och Stefan gjorde skattjakt till mamma och pappa och där fick dem bingo lotter som skatt. Så nu ska vi vinna en jätte stor skatt är planerna.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530543.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530543.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530543.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530543.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530543.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530543.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530543.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530543.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530659.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530659.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530659.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530659.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530708.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530708.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530708.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197530708.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197540484.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197540541.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/522728/images/2012/pic_197540610.jpg" class="image">


Massa energi

Vaknade klockan 8 av mig själv med super mycket energi, härligt.

Nu ska jag påskstäda och laga mat, göra skattkarta och äta stor frulle.

Dagens fundering Närke eller Skövde till kvällen? Hm..


Fredag

Långfredagen levde upp till sitt namn, efter morgonträningen och cykelintervallerna som gav mig skavsår kom jag hem till en bakfull man, jag gjorde han sällskap och vi vaknade runt 16 tiden.

Sedan for jag till skara för att träffa några tjejer från gymnasietiden. Inte pratat med dem ordentligt på 2 år så var super trevligt med jätte god mat. Kom hem till en man som sov - igen. Längtar tills jag får umgås med min man på hans bästa tider och då innebär de inte när han är bakfull, har träningsvärk eller är trött.

Imorgon väntar påskafton, ska sova och fundera ut en riktigt bra skattkarta till mitt lammkött.

Natti


Sov dags

Efter träningen åkte jag och min fina finska vän Alex till donken och hade en romantisk middag, skärtorsdag och dem flesta är ute så jag tog en sväng på hemmakväll också och landade först i badet som jag sedan bytte ut mot soffan

Kollade på BB och gjorde ont i själen efter hur marcel betedde sig och så kolla jag slutet på jägarn.

Om några timmar kör vi träning igen. Natti


Lång ledigt

Det märks verkligen att det är långhelg när Stefan kommer hem och sjunger i duschen. De längtar jag med att jobba mycket, känslan när det är helg. Sjukt skönt. Men nästa vecka börjar jag heltid, som jag längtar!

Idag har jag bakat dinkelbröd och knäckebröd, vart lyckat! Vart på stan handlat påskpresent, ärende till syster och nya skor till mig själv. Likadana som jag har men eftersom jag tränar 2 timmar princip varje dag så måste man ha minst 2 par skor och varva med och de har jag slarvat med. Så nu har knän och benhinnor börjar tagit stryk.

Träning ikväll och imorgon bitti sen tar jag helg med påskmat, goda vänner och Närkebesök.


Berg

1,5 timma var jag och vandrade, en av etapperna var Skövdes berg. Har ont i baksida lår och rumpa redan. Förstår verkligen inte människor som sysslar med sporter där det går ut på att ta sig uppåt, bestiga berg. Idrott ska vara kul och att ligga på maxpuls hela loppet kan garanterat inte vara kul!! Gränsen mellan idiotiskt och beundran.

Idag har jag lagat soppa gjort på:
Matlagningsgrädde
Två paprikor
En gul lök
Pasta
Grönsaksbuljong
Passerade tomater
Vatten och kryddor

Enkel och jätte god.
Sedan gjorde jag stekbröd, mindre lyckat får fråga farmor efter hemligheten om hon nu vill avslöja den. Nu ska jag försöka mig på ett nytt bröd innan det är dags för kvällens träning.


Godmorgon

Solen skiner, de utnyttjas. Blåbärs smoothie i magen så nu blir det en timmas promenad och lätt styrka på de innan jag tar tag i dagen.


Sovgott


Ursäkt

Att skriva på telefonen är hopplös, den väljer sina egna ord ibland. Får kanske ge upp.

Godnattis


Husarn

Efter träningspasset begav vi oss ett gäng till husarn för att kolla fotboll, jag hade fullt upp med att äta mozzarella sticks istället. Hur slutade matchen? Var säkert jätte spännande. Skreks någon om straffar, synd att det är domarn som drömmer då. Kanske skulle vara som det är i hockey, man filmar allt och om domarn känner sig osäker tar han sig en titt. Men det är väl lite av sport - överlista domarn och tänja på reglerna de har man ju försökt med sen barnsben.

Idag var jag en levande Adidas reklam docka, dock måste jag träna på ansiktsuttrycket. Men randig de var jag.


Inte mer påsk

Mer påsk på södrabergvägen i Skövde blir det inte - en kyckling från hem och hobby för 15kr och den grå från mamma. Jag utnyttjar påskens högtid till att äta massa chokladägg och umgås med kära.

Fick en alldeles egen resväska från familjen Krantz i försenad födelsedagspresent, synd att de inte ingick en resa på köpet.


Gör ej

Praktexempel på hur man inte ska spela försvarsarbete i handboll - raka armar, drag i tröjan och händerna uppe i ansiktet.


inspirerande

Igårkväll fick jag besök av Lollo, Lindao och Jens. Kollade What lies beneath som är en rysare och den rekomenderar jag varmt. Riktigt bra! Kom inte i säng förens halv 2. Var inte sådär super kaxig efter jag kört hem dem och körde hem ensam sen.







Inte tvättat  på två veckor så hade två fulla IKEA påsar och han inte torka sista tvätten, 2 veckor av blöta strumpor hängde jag upp på torkstället. Både jag och Stefan använder minst 2 par strumpor per dag, ett torkställ fullt av bara strumpor, de tog sin tid!

Annars har min lediga tisdag varit fin. 1 timmas promenad med stavar och tyngder, då saknar jag närke så jag kan gå i skogen där ingen ser mig och min tantvarning. Sedan lite hemmagym med lättare hantlar,sätdning, tvättning och pyssel. Nu inväntar jag kvällens träning.









Paket på posten

Beställt fina smycken men var inte riktigt som jag förväntat mig, får se om dem får flytta in hos mig eller skickas tillbaka.


energi givande dag

Började dagen med en blåbärssmoothie.
- lätt kesella
- koncentrerad blåbärssaft (light)
- 2 ägg vitor
- en stor näve blåbär



Sedan blev de lite ärenden även onödiga sådan.
- Banken, automaten åt upp mitt kort i lördags.
- hem&hobby
-willys
- skriva ut och scanna in belastningsregister



Nu har jag suttit i sängen där det är eftermiddagssol, lyssnat på svenska hits och klippt-klistrat i min kokbok. Sambon kom precis hem (dagens höjdpunkt) och hans serie i handbollen är över nu så nu ska han börja hårdträna, löparkläder och spellistan är på nu. Blir själv riktigt peppad, tur jag har träning själv snart.  

En av rätterna från våran tapaskväll

Varm getost med honung.
 - Ett gott bröd. Vi hade nybakat baughette
- getost
- honung

Vi gjorde en enkel variant och så himmelskt gott. En skiva getost på en skiva bröd, in i ugnen ca 200 grader tills brödet rostat lite sen ut med den och slingra honung på. Knullar i munnen som min vän Malin brukar säga, vilket jag AVSKYR men i detta fall kan jag bara hålla med.


Ledig dag

En ledig måndag, vad lyxigt. Druckit en god smoothie, rullat över på Stefans sida på sängen när han gick till jobbet där det var varmt och luktade mysigt.

Nu ska jag iväg och handla och bara andas in ledig luft som ger härlig energi.

Kräm


Träligt

Det suger att förlora, det sugerpung att förlora efter två förläggningar. Bryta ihop, komma igen. Godnatt


Vackert

Finns det vackrare sätt att vakna på, frisk luft, fågelkvitter, klarblå himmel och matchdag. Stefan hade samling för ett tag sen så legat vaken efter att han pussat mig godmorgon och försökt april skämta med mig - matchen blir inte av idrottshallen är rökfylldt. Även fast jag var nyvaken och inte fatta dagens datum så gick de inte hem.

Själv ska jag gå upp och städa lite, de är inte heller ett april skämt och så kommer mamma och pappa idag på besök

KBK!!!


Godnatt

Skövde HF imorrn glider kingen in!

Frippe, Mikko, Lollo, Linda, Alex och wisse tack för en toppen kväll!

Nu ska jag drömma vackra drömmar!
Kräm


RSS 2.0