Kram

Man måste först bli respekterad för att kunna bli respekterad, jag är så tacksam för att mamma och pappa gett mig villkorslös kärlek. De har förstått och istället för att skälla så har de lyssnat i mina ungdomsår, detta har lett till att jag inte respektera dem då men respekterar dem desto mer idag, idag tackar jag dem för allt. En hjältes tålamod.

Jag är helt slut nu, tentaplugg inatt, tenta klockan 08 imorse, frågestund med handbollstjejer, filmat våran match, handlat, storstäder den timman jag varit hemma och nu inväntar jag klasskamrater, helt slut och vill ha en kram av mina föräldrar, därav kärleksförklaringen. På med bästa musik listan och så ska jag ge fler kärleksförklaringen till mina vänner, för de är dem värda.







Mitt liv

Terminens första tenta imorgon, mitt liv i en bild just nu.




Morgonenergi

Egen juice på blåbär, chili och fänkål, blandat med färsk soja mjölk, kvarg och spenat. 

Laddad för denna fredag. 




Orange afton

Köpte en bukett blommor och delade upp de jämnt mellan rummen, rullade köttbullar till de potatis och gräddsås, tror till och med mormor hade blivit tårögd så gott det blev. Hon är köttens moder. 

Älskar påfyllning i kylen från Närke, tusen tack!! 


Annars har dagen rullat på, röstat, tränat, pluggat i skolan, storhandlat och lagat mat.

Nu blir de soffan, valvakan invänta min man som varit iväg sen lördagsmorse. 







Frukost

Blev bjuden på dessa av mamma, hennes variation var söndagslyx bröd och bacon, jag körde en lat och super enkel variation :)


Muffinsplåt gör de enkelt och snyggt.
God skinka, morötter, ägg med lite salt och svartpeppar, in i ugnen. 





Godmorgon

Nu ska jag dra mitt strå till stacken, rösta! 






Positiv

07.30 rehab
08.30 långpromenad med en underbar vän. 
09.45 1 timmars samtal med min fina Lovisa på andra sidan jorden, ville inte lägga på, vilken energiknippe. 
 

3 positiva saker.




3 olika Ewelina






Stolt flickvän

Vi har fredagsmys med 3 rätters, vin och massa godis och sen frågar jag vad vi ska titta på ikväll och då svarar han: valdebatt så klart. 

Vi har kollat varje kväll 21-23 på samtliga debatter och sedan diskuterat. Jag är så glad att min fina man tar ställning och står upp för mänskliga rättigheter. 

Jag står emot nazism och rasism i alla dess former och jag tänker aldrig vara tyst, det är som mobbing, är man tyst så håller man med, jag tänker inte vara tyst för jag vill inte vara delaktig och jag hoppas att många tänker en gång till och hänger på.

Puss och kram! 



Saknar

Den där grusvägen.





Dessa vilddjur <3

Inte okej

Detta är förbjudet, skolböcker i sängen. Sängen är en fristad men idag tänjer jag på reglerna, sämsta är att man tar med de i sömnen och drömmarna. Sova får jag göra när jag blir gammal :) 




Idag satte vi PVK, inte på varandra utan på docka. De stressar mig inte att vi går in i tuffaste terminen utan att jag vill och ska verklogen kunna detta.



Höst innebär röda kängor.





RSS 2.0