Livet är en förändringsprocess

Dessa ständiga diskussioner, vi har ungefär en per dag på jobbet, en 20 årig tjej, en envis 44 årig man med två söner som är äldre, en man i 43 åldern med två yngre döttar och en ensamstående 59åring som inte vill ändra uppfattning, men denna härliga blanding går de hett till och INGEN har fel. Jag utser mig alltid som vinnare i alla ämnen förutom när det handlar om fotboll och hockey det är inte min ämnen, men en av kollegorna är tränare för ett hockeylag som ligger sist i en serie man inte kan åka ur, när jag påpekar de blir de alltid tyst vilket sedan övervänder till skratt.

Men i dagens ämne var vi alla enade, vi pratade om hur viktigt ett handslag är. Jag frågade efter 6 veckor nu på avdelningen vad deras första uppfattning var om mig och då sa dem att mitt handslag sa allt, de var ordetnligt som avslöjade att jag var en redig tjej som kunde ta för sig.(tänk vad ett handslag även kan ljuga ;) ) Visst jag har båtar till händer och jag tar i när jag hälsar, att ta hand i någon första gången möts avslöjar mycket, det är första intrycket och man får bara en chans. När jag var yngre tog jag i hand med en släkting fick en lätt utskällning pga av att de var för löst, men han gav mig en chans till och jävlar vad jag tog i. Slusatsen - Kläm hellre för hårt än för löst, bara gör det! 


Från ett ämne till ett annat, kanske känsligare - tatueringar. Jag har under en lång period velat tatuera min vänster arm. Inte hela men en relativ stor iaf och som jag ska bli blir jag nedröstad av min omgivning. Men så mer jag funderar och tittar på bilder så mer sugen blir jag, tatueringar anser jag är modigt, det är gränsen till idiotiskt i vissa lägen. En dag ska en vacker tatuering pryda min vänsterarm inte för att min omgivning inte vill de utan för att JAG vill de, trots allt sitter armen på min kropp som jag ska bära upp resten av mitt liv, skrämmande och häftigt.

Bakad potatis med skägenröra och lax vilar nu tungt i min mage, ska ta ett långt bad, börja på en ny bok sen somna tidigt. Måndagar är trots allt väldigt vackra. Köss


vem vet om man är på rätt väg om man inte vet vart man ska?



Det är grått ute, regnigt och kallt, en av mina två orkideer har lämnat mig, tvättpåsen har inte krympt av sig själv och kläderna lyssnade inte på mig när jag bad dem gå in i garderoben, kanske måste jag ge dem en knuff in, en hjälpande hand. Trots allt detta plus att jag är bakis och har en avslagen smak i min mun får gårdagens gifter man hävde i sig TROTS detta så är de en sjukt bra dag, jag är så där smålycklig och småkär. Klockan är kvart över 9 en söndag, jag har sovit 5 timmar och jag har vikt kläder, hoppat i sängen för att försökt få liv i min man utan resultat. Idag ska jag gå på moln, äta våfflor och umgås med världens absolut bästa vänner, ja livet kan inte bli bittert med dem!

På återseende.





trio

Imorse gick jag till jobbet och innan 07 på morgonen ni som inte är vakna, då är de fortafrande natt typ, man kan tro det iallafall så jag tog på mig reflexvästen och de kändes som jag blev 10 år igen och tvingades ha cykelhjälm men man skämms så man tar av sig den innan man kommer fram till skolan, jag tog av mig västen innan jag stämplade in, varför skämms man när man gör rätt för sig? hur som helst imorgon åker den på igen.

Väl hemma så var mamma på besök så hon och Elli kom förbi sen blev de en jätte mysig kväll, behövde jag!!
Nu har vi planerat hur de ska se ut här i lägenheten eftersom vi har en trea så har tredje rummer bara blivit överflödigt, förvaring, tvättrum eller undanflykt till all skräp när man snabbstädat men i helgen blir de förändring, då ska de flyttas, bäras och inhandlas spännande.

Både jag och Stefan har väldans träningsvärk så fick bestämma en kroppsdel vi skulle massera jag tog axlarna och han ryggen, ryggen? vad e de för kroppsdel räknas hela ryggen som en kroppsdel, det här ska disskuteras eller kanske får sova på saken.

Natti

ro

Är helt slut i kropp och själv med vad lycklig jag är, äter choklad, dricker mjölk, kollar på en vacker film som jag inte minns namnet på och i pauserna kollar jag inredning plus lyssnar på "fattig bonddräng". Mycket samtidigt nu men gör inget, igår fyllde min själsfrände år och bilder kommer inom kort, tror han åt för mycket tårta för han e underbart söt idag, vet inte varför kan vara för mina bra presenter han fick, Joe labero och fallskärm.


Oplanerat




Behöver bara säga Herregud om helgen, sen säger jag inget mer.
Det positiva är att vi måste till Örebro igen och gå ut för rent praktsikt var vi inte ens ute.
Har iallafall världens finaste vänner!!

Dagens plus - Bilen är såld.
Dagens minus - Vi har ingen bil!
Dagens andra minus - De är punka på min cykel.
Dagens tredje minus - Jag hatar att gå!

Imorrn blir min lilla plutt inte liten längre, mitt älskade lammkött är lika gammal som mig i hela 4 månader!


Nu tar vi kväller.

Vad gör du just nu?
Ligger i min stora säng med datorn i knät och äter färska hallon.

Var tror du att du är/gör om 1 år? 
 En fråga man kan tro är enkel men som är skit svår, antigen jobbar jag kvar på volvo, pluggar till något vettigt, gör GMU eller fått så pass bra kontrakt i handbollen så jag inte behöver jobba heltid. Tror att jag är kvar i Skövde, eller i något varm land om man får drömma.

Vad ångrar du, om något, i livet?
Man ska ju inte ångra saker utan ta lärdom av dem men så bra är det inte, ångrar många saker men inga livsavgörande. Man ska ta livet med en nypa salt, just nu ångrar jag att jag blev så förbannat full igår så jag inte ens kom ut men om 100 år är även de glömt.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
På jobbet arbetskläder som jag använder vilken årstid det än är, utanför blir de massa lager med kläder hatar att frysa och ser hellre ut som en michelin gubbe än att frysa röven av mig.

Vilka 3 saker är du beroende av?
snus, socker och träning. Två saker jag inte är stolt över ska bara hitta något annat att ersätta de med. Beroende är aldrig bra, oavsett vad de är för ngt.

Har du någon dold talang?
Jag kan göra magdansen (rulla på magen) dock inte så sexigt som de låter, ser mest tjock och koncentrerad ut annars kunde de ha varit ett roligt partytrick.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen spelade jag självklart handboll och var ute i stockholm, nästa helg ska jag självklart spela handboll och evt gå ut. Känns som jag har gjort de förr?

Vad har du på dig just nu?
Min ziperall.

Bästa skönhetsknep?
Sömn och kallt vatten. Annars funkar solpuder till de mesta.

Vilka är dina dagens planer?
De som är kvar av dagen ska jag bara försöka bli människa igen, sedan sova minst 7 timmar hade jag tänkt.

Vad äter du helst inte?
Levande ting.
 

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
Läser inte bloggar dagligen men dem som jag följer flitigast är Lisbeth och Ellinors som jag inte ens kan adressen till och klingan är och kommer alltid vara en favorit.

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Nästan alla mina förhållande jag haft har varit över 1 år. Mitt nuvarande är över 2,5 år.

Bästa staden/landet du besökt 
Oj, jag är inte så berest. Sorligt. Så säger Sverige vilket är väldigt vackert, jag tar töntstämpeln.

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Ingen.. när jag hade kort hår fick jag höra av en vän att jag var lik Rhianna på en bild, vilket inte är så troligt.

Tror du på gud?
Hade en djup dialog med en arbetskamrat om just tro förra veckan pga av att han e djupt religöst. Jag kom fram till att jag tror på mig själv, min egen drivkraft och bedrift. Med lite tur och en jävla envishet kan man gå precis hur långt som helst oavsett vad som är menat för en.

Vad är din största rädsla?
Grodor och att vara själv.

Nämn en sak du aldrig provat på:
Droger


Vilka är dina favorit namn?
Gillar korta och gamla namn, Nils, Elsa, Smilla, Teo. 


Hur/Var vill du bo i framtiden? 
I ett stort hus med vit inredning, nära skogen, hundar och hönsgård och nära dem jag älskar. Egentligen spelar det ingen roll var på jorden jag bor för mitt hem är där min stora familj är.


sovgott

Idag kom en present - ny kyl och frys. Tänk vad glad man kan bli nu slipper jag frosta av frysen. Annars har dagen bjudit på träning och landskamp, en beställning från Nelly lyckades de bli också. Nu ska jag somna fort för att de snart ska bli fredagsmys.

Dagens tips - Jag har en skärbräda i trä som sitter fast i köksbänken, den blötte jag upp med vatten, hade på mkt salt vilket tar bort bakterier och gör den ren.

en gammal text

Ingen har den samma form. Ingen är lika avlång som den andra och den ena större än den trejde. Hur mycket du än söker och letar så hittar du ingen med samma färg och samma mönster. En del växte upp i motvind, andra i solsken. En del fick växa länge, andra fick falla fort. Många fick leva i lä, i skuggan av alla andra tills den hittade sin plats i jorden. Många andra fick första plats och fick ta del av dom första sol strålarna. Alla hade olika brister, olika sätt att överleva på, annorlnda livslinijer. Men på något sätt förs vi från början till slut tillsammans. Vi har innerst inne ett och samma mål, vi gror på samma sätt och tillsammans blir vi ett av jordens kretslopp och hjälp till nästa generation. Inget löv är de andra lik, men alla löv har samma inverkan och lika mycket värda, och varje individ har sin uppgift som är precis lika viktig vilket träd man än växer på. tänk på det

en text jag hittade som jag skrev för 5 år sen, herregud vad jag så klok som ung?

jag sökte dig och fann mitt hjärta



Min vackra syster och hennes bebisar,
today - umgås med massa fina vänner så jag är lycklig,
har massa energi så kommer aldrig kunna somna.
Ska äta clementiner tills jag får matkoma, de måste vara de absolut bästa med vintern.
- Apelsiner och clementiner



1 av 3

 

min bild finns i huvudet, snart är de dags att verkställa också


helgen som var

Jag var rädd för att jag inte skulle komma hem hel från helgen som var, varken pyskiskt eller fysiskt eftersom de skulle bli match mot skuru och min första utgång i stockholm. Jag kom inte hem hel, men av andra orsaker matchen som var kommer ligga kvar länge i mig, ritkigt dålitg men hoppas jag kan vända de till något positivt - revanch. Fysiskt kom jag undan med några blåmärken vilket jag är tacksam för, en av mina vänner blir vampyr när natten kommer har haft bitmärken både på arslet, kinden och armarna denna kväll var hon snäll, några nyp på underarmarna överlever jag.

Annars var helgen underbar! Dyra drinkar, dans till kl 05, godmat och osalgbart sällskap! Tack mina vänner nu laddar vi för nästa helg vilket ser ut att bli på hemmaplan, örebro jag hoppas ni inte gör oss besvikna. 


lev

Idag är det blött, kallt, mörkt jag känner mig inspirerad fast ändå ingen ork. Orken är som bortblåst, långt bort. Detta mörker firar jag med att teckna och kolla på gudfadern, äta riktigt färsk fransk noughat, lyssna på kapten röd och värma lägenheten med tända ljus.


 
 Min nya vän fick en sne näsa och ojämna ögonbryn perfekt är ingen.


Daglig rutin



06.29 vaknade jag, 06.52 var jag på jobbet, bra gjort så här trött ser jag ut på mornarna.
Dagen har inte stuckit ut något annars, träning och städning efter jobbet och nu avslutas kvällen med casanova, en fin torsdags kväll helt enkelt.


Dagens fundering,  varför smakar godis, fikabröd så himla gott på jobbet?
Kanske för att de är gratis,
de gör ett avbrott i den dagliga cirekln,
alla blir lika glada varje gång.
Mer FIKA åt arbetarna. 

Imorgon kväll efter de dagligasysslorna (jobb,träning) bär de av mot Sveriges framsida- Stockholm!

Inatt ska jag sova en riktigt skönhetssömn, drömma om bara ben,
 grillat kött, sjödoft och söta jordgubbar.


en vinst fast bara en poäng

Idag mötte vi Lugi, låg under hela matchen men gick därifrån med en pinne, lite blandade känslor till viss del känns de som en vinst, till viss del känns de som vi kunde tagit två poäng.
Mamma, pappa, syrran, mormor och morfar var på plats som vanligt, min älskade familj!
När jag kom hem hade sambon gjort mat och så låg de choklad på bordet från mammi, har verkligen världens finaste människor runt omkring mig.
Hänt ngt med min blogg, kan inte korrigera inlägg eller lägga in bilder... hm

natti

Idag gick jag truckutbildning, eller ledstaplar och jag blev godkänt klarade banan och de teoretiska på första försöket så slapp gå en dag till, gött!!! Efter träningen skulle jag städa, diska, plocka in kläderna och göra matlåda men istället hamnade jag i sängen med ett paket kakor och ett stor glas mjölk, jag är en dålig flickvän, jag är mänsklig. Trots de fick jag en stor puss av sambon när han kom hem från sen träning, happy! natti

rus, ett bra rus

Min söndagskväll är fulländad, lite viktig egen tid då sambon är på borta match. Helgen har varit Underbar! I fredags efter träningen begav vi oss hem till Linda och slutade på glädje, i Lördags blev de frukost på rådhuset vilket spårade ut - Linda fick för sig att hon ville ha en kyckling till husdjur och jakten började. Ringde två samtal men tror ingen tog oss seriöst fortsättning följer..sen var de dags för avdelningsfest och de var super trevligt,de som händer där förblir osagt kan bara säga att de finns tävlingsmänniskor ut i fingertopparna min bana spelade 30 min sen var de glas från en tavla på banan, behöver nog inte säga hur de hamnade där. Idag vart mina böner besvarade, Lollo hörde av sig runt 10 och sa att de var dags för pannkakor tackar! Till de tittade vi på Basic Instinct. Jobbade lite på Villa mässan för Skövde HF, sedan blev de söndagsmiddag från donken med mina vapenbedragare och en ny film Frontiers jag blev underkänd när jag valde den filmen. Ny vecka, jobb, matchx2 och på fredag bär de av till sthlm för att gå på kändissafari.

fina torsdag

Hemma efter jobbpass och träningspass väntade ett nytt pass- hemmafrupass. Idag blev de vildsvinsgryta till matlådor och den vart verkligen super god, fredadagar ska uppmärksammas. Tvättat allt, till och med sängkläder så längtar efter att gå och lägga mig senare, strök några blusar och nu tar jag kväller med min man. Roligare än så blir det inte. natti natti

Ändrade planer

Springer ner till tvättstugan och ser att de var imorrn den var bokad, bara bära upp allt igen. Efter träningen gjorde jag ungsbakad falukorv, fick kvalitestid med mannen och sen blev de bio med fina vänner "crazy stupid love". En sevärdig film där verkligen allt kan hända, imorrn kommer jag vara en zombie eftersom jag är beroende av mina timmars sömn, de var de värt.


Cool

Kan det vara den mest coolaste morsan, men världens snällaste dotter? Jag beundrar verkligen min vän Emelie som bara är 19 år och har en dotter som är en månad gammal och lever precis de liv hon gjorde innan, princip. På gymmet har hon barnvagnen med sig och den lille sover. På matcherna hejar hon och den lille (Amelia) sover. Du bevisar att ingenting är omöjligt, en inspirationskälla.

Eftermiddag

Idag så sträckte sig en kollega närmare mig kollade en stund och säger sedan - har du ungdomsfinnar?
Ja man tackar, vid 20 års ålder är jag glad över mina små porer som uppkommer ibland. Man väljer hur man vill se på saker och ting och jag väljer att se så länge jag har dem är jag ungdom, de tar nog ett tag innan jag blir vuxen.

Några timmar senare sträcker han sig närmare mig och säger - du har sne näsa. Jo man tackar igen, bröt den för nått år sen och vet inte riktigt hur jag ska välja att se positivt på denna kommentar. Kanske att jag ser hård ut och fick ut en slant för den som jag utnyttjat till fullo - köpt en systemkamera som gett mig fina minnen iform av bilder.

Människor har alltid ett val, så tack för komplimangerna.

Idag bjöd jag på motorskaka, mamma baka och jag bjöd. Bra deal. Snart går jag hem för dagen och idag har jag mycket på göra listan.
- optikern
- besöka Uniflex
- tvätta
- träna
- laga tre rätters med goda vänner

Küss


Happy

Är det okej att lägga sig innan 21? Skulle kunna somna med duns, en riktigt gris pass som man skulle kunna gråta efter så skönt det är. Nu ska jag plocka ur linserna och somna till outsiders, ett typiskt Ewelina program som mamma skulle säga.

Bilden är från lagfesten då de vart en nytt hål, alkohol är bra bedövning.

Natti


Check

Somnade direkt efter jobbet, vaknade med massor av energi. Passade på att utnyttja de till fullo, frostade av frysen, tog hand om tvätten, gjorde matlådor och snabb städa. Mia Skäring gjorde de lättare med hennes ny låt, sju stygn tror jag den heter lyssna och njut. Sen kom systeryster förbi, körde henne till stöpen och nu avslutar jag kvällen med tända ljus och svenska miljonärer och hoppas få inspiration hur jag ska bli ekonomisk oberoende.


Fitta!

Denna bussresa hem kommer bli lång, oändligt lång och tråkig. Helvete, jävla skit uddamålförlust suger röv!!!! Men allt som händer har väl en mening.

Hemma runt 02 sen jobb 07 man straffas direkt och grubbla kommer jag också göra.

Imorgon är de måndag, ny vecka, nya möjligheter.


Söndagsunderhållning

Pappa väckte mig med att vi skulle åka fyrhjuling, vi tog varsin och åkte dem allra konstiga stigarna runt sjön som vi hittade. Mamma stod för frukost, sedan ringde farmor och sa att hon hade äppelkaka till oss så åkte dit en sväng. Nu inväntar jag bussen sen bär de av mot Stockholm.

(provar skicka från mobilen)


inte som det ska vara ..

Min dator strulade, så kort sammanfattning på de senaste dagarna. (utöver träning och jobb)

tisdag -
match, vinst mot Heid en helt underbar vinst.
onsdag -
Modevisning, elli gick för spirit och de serverades vin med tilltugg efteråt blev de fotboll på olearys.
torsdag -
Quiz på Harrys, maten och sällskapet kunde inte bli bättre, bidrog inte så mkt till frågorna
fredag -
Tacopaj och cheesecake hos wisslander, tvättning och sen kom jag hem till ett par glada killar.


Min lördag är fulländad.

 

 

Morgonen började med mys men mannen sen träning,

färdades med Linda och Malin som skulle till stockholm men för mig räckte de att bli avsläppt vid brändåsen i hallsberg där min älskade mor stod.

Titta en snabbis på gudfar/farbror när han körde enduro.

Mina fina kusiner Tyra och Albin hejade på pappsen.

Jag, mamma och pappa packade picknickkorgen och åkte till våran fristad, knutstorp. Picknickkrogen var inget för mig vilket slutade med att jag stod för bilkörningen hem. Hemma blev de snabbombyte, jag och pappa stack ut i skogen och mamma stod för underbar matlagning. Kanske skulle jag få skjuta mitt första djur, jag lyfte bössan och såg en räv men på för långt avstånd så den erfarne jägarn fick fälla den.

 

Känslan och tystnaden som uppstår precis innan skottet avlossas är magiskt.


Nu ligger vi alla och halvsover i soffan, imorgon match och ska bli sjukt kul.

 

natti

 


RSS 2.0