Nya matvanor

Nu när vi har uppehåll försöker jag tänka mer på vad jag äter, undvika kolhydrater, rätt fetter och mycket protein.

Till frukost:


Den här frukosten har jag ätit sen jag började jobba,
undviker bröd, inte ätit bröd på ca 2 månader bara på helgerna då det faktsikt är helg.

*Yoghurt med nötter och en banan.
* Två knäckebröd mackor med ägg på.

Till lunch:



Kvarg, med hallon och koncentrarad saft (light)
Denna lunch började jag med idag, var riktigt gott.

Till sista rasten brukar jag unna mig en cacao cream från kaffe automaten eftersom jag inte lärt mig dricka kaffe.

Jag insåg att de inte går att träna direkt efter jobbet som jag brukar eftersom jag är princip jätte hungrig när jag kommer hem, så då stekte jag kyckling och åt de tillsammans med en avocado och knäckebröd macka med kaviar på.

Får se hur länge jag orkar denna diet och om jag orkar träna så pass hårt som jag ska, om inte så börjar jag äta normalt för träningen ska INTE bli lidande.

Nu: Film taken och doftljus.

nyckelhelvete

Jag hatar allt som är litet, allt som kan försvinna lätt och de man använder mycket. HATAR nycklar!! När dem inte ligger där dem ska! Imorse fick jag gå till jobbet, säkraste färdkosten - jag hatar att gå! Stressad och svettig när jag kom fram eftersom jag inte gick i tid!

Detta hat grundas enbart på mig själv, jag, mina misstag och mitt slarv!

Efter två dagar fann jag nyckeln, ville nästan gråta. Nu ska jag äntligen få köra bil igen!

= Jag ska alltid lägga nycklarna i nyckelskåpet annars kan de bli förödande konsekvenser.

Doftorgasm

yankee candle - black cherry


Lycklig



Sitter i sängen med uppknäppta byxor, knox, ett berg av kuddar, öppen balkongdörr, nytränad, mätt och lycklig. Är tacksam för dem vänner jag har och min vackra familj, tacksam är ett bra ordval just nu!









Morgonen började i panik, sambon åkte till Köping och jobbar där tills på torsdag, blev väckt runt 05 och kunde inte somna om sista timman, går upp och packar ner frukosten och hittar INTE bilnyckeln, letar som en galning och inser att jag måste ta cykel vilket visar sig vara punka på, skiter i de och trampar ändå som en galning. 07.01 var jag på plats, svettig och uppjaggad. Tur nog börjar sommarjobbarna lära sig så dem sköter mitt arbete bra :)





Gjorde sista kollektiva passet idag, nu är de egen träning fram till 1 augusti, känns tomt, konstigt, skönt och underligt. Har ingen sommarkänsla och alla mina vackra lagkamrater åker hem men jag blir kvar i skövde pga av jobb. Jag vill också åka hem till mamma och pappa, få serverad mat, busa med hundarna, sitta i timmar hos mormor och mysa, sova i hängmattan, bli arg på mygg, spela kort, fiska och tillbringa massa med tid med mina kusiner. Denna helg blir de falkenberg sen peace and love sen ska jag försöka åka hem varje helg fram till semestern.


Ellinors kille Jesper blev myndig idag också, han fick öl och presentkort på mc donalds av mig och steffo, åt super god mat och tårta. Resten av kvällen ska jag kolla på vackra skor, kanske beställa ett par och sedan ladda hem en film. pusss




Helgen i bilder

vardagslyx, jordgubbar, skum och en bra bok!

 

I fredags blev de bara filmtittande och godis i stora mängder,

lördagen jobbade jag över 6-12 sedan blev de stress, stan, paketinköp,

matlagning, fix, lokalfest, alkoholintag och relativ tidig sänggång.

I söndags blev de åka hem till stugan, äta god mat, basta och sedan söndagsmys

i bilen hem till skövde igen med chips och dipp!

 

Nu ska jag försöka sova, sommarjobbarna har kommit så har tre styckna jag ska lära upp.

Natti


kräm

Var på bio igår med Lovisa och Frippe.

Baksmällan två, okej en uppföljare av baksmällan ett kanske inte kan bli en toppfilm,

men den var unerhållande jag fick äta popcorn och dricka cola då är jag lycklig!

 

Kollade tidiga bion så han med och se klart sex and the city 2,

jag vet jag har inte sett den fy och skam!!

Denna film gjorde mig också lycklig!!

 

Matlådan fixad nu inväntas efterlängtade fredag!


sliten

Idag var jag blå under ögonen, sov på sista rasten i fikarummet, kände till och med blodsmak i munnen så trött var jag på träningen. Måste försöka komma i säng tidigare, måste!!

Idag drömmer jag om sommar, gräs mellan tårna, mammas doft, sjölukt, apelsinjuice, humlor, fota vackra bilder, kyssar. Jag försökte förverkla min dröm genom att gå till solariumet och svettas, man får ta de för vad de är.

Nu ska jag somna till sex and the city, drömma om vackra tatueringar och ta mig en riktigt prilla.

kösss

Jag gjorde de..

Jag vågade, trotsade mitt eget förnuft, jag laddade ... Jag hade Kaviar på äggmackan och vad gott de var. Sägs ju att man ändrar smak var 7 år, kanske är de dags för min mun, min tunga och mina smakköttlar att genom gå en förvandling. Jag hatar kaviar doft och nu kommer jag själv bli en levande stinkbomb, överlever jag och mitt förhållande de här? Forsättning följer...



Idag efter träningen åkte jag till city gross i skara och lämnade tillbaka mina kläder, jag överskattade min själv som så många andra gånger förr jag orkar inte jobba heltid, träna på elitnivå och sedan jobba helg. Men känns tråkigt för att jobbet på City gross var verkligen super kul, sitta i kassan, prata skit och vara behövd tro det eller ej, Ni är underbara alla där!


en dag i december


Dagen klipp: After Eight 400 gram 10kr!


Stefan åkte till jobbet, nu är jag själv, tråkigt, dött, tyst.
puss

underbara helg.

Fedagen var i stress, kom hem från jobbet 16.15 sedan var de studenfirande.
Jag åt jorgubbstårta, kladdkaka och drack så mycket jag orkade. Underbara studenten!!

Fina Felicia

favoriter

underbara Natalie

Sen en höggravid student, Emelie

Sist men inte minst Bea där syrran och hon

även bjöd på show!

 

Sedan var vi i god stämning så Sofija anslöt sig till Ellis lägenhet och sedan kom Stefan och co också. Dans, dryck, sång, krogen, livemusik, donalds och vid tre tiden sängen. Lång och underbar fredag!!

 

Lördagen blev de shopping med Caddan och sedan var de 25års fest, en sjukt bra kväll med goda vänner. Kvällens citat bjöd Otter på när vi körde ölspelet och temat kom upp sminkmärken och han svarar: Eyeliner!

 

Söndag. Minihandboll tjejerna mot killarna, jag, alex och caddan slet och enligt mig Vinnare! Lunch på gräddhyllan, pannkakor med massor av grädde, impuls shopping och sen tittade vi på balen. Efter åkte vi hem till Ryd (svärföräldrarna) åt hamburgare, kollade handbollen och sov i soffan.

 

Denna underbara helg avslutades med ett lång bad och nu ska jag sova för lång vecka väntar!

Så himla vackra tjejer.

Mycket text, mycket bilder

puss


Aktiv torsdag

Jobbet gick fort idag, sedan sprang jag på stan och skulle handla alla studentpresenter men hade givetvis glömt mitt betalkort i arbetsbyxorna, några telefonsamtal och sen var de fixat. Hem och proppa i mig en macka för att sedan spela träningsmatch mot Skara, slutade 44-22 och jag spelade v6, sprang som en idiot och hoppas jag gjorde någon nytta, kul var det iallafall!

Nu ska jag dricka mig hög på socker från hemmagjord saft, natti!


Försvarstal!

Mamma skulle aldrig skämmas över mig och stötta mig i vad jag princip gjorde de vet jag till hundra procent, men när hon kommer till skövde utan förvarning på min heliga halvtimma mellan jobb och träning då jag sover och lägenheten ser ut som ett kaos vet jag att hon känner en djup förtvivlan. Inte för att hon är besviken eller tycker de ser hemskt ut utan för att hon vet att jag har så sjukt mycket och göra. Men mamma du behöver inte oroa dig att du inte uppfostrat mig till en prektik flicka som vill ha rent omkring mig nej tvärtom ...

I helgen var jag i helsingborg och levde livet, kom hem sent söndag kväll, måndag morgon åkte jag hem till skogen och njöt av tid med familjen och kom hem sent, sedan har jag jobbat tis-fre och tränat till 20 varje dag och sedan behövt göra matlådor. ALLTSÅ du har uppfostrat mig att ta varje tillfälle i akt, att varje stund som ges ska man leva för nya minnen , nya upplevelser och idag är just idag. Kläderna ligger kvar på golvet och jag lovar att disken inte heller springer ifrån mig, de bara växer till och med och de kommer vara där tills jag tar hand om de. Men tillfällen att leva finns inte kvar, dem springer faktiskt ifrån om man inte tar chansen. SÅ mamma GRATTIS du har lyckas! Love you


ny ..

 

nytränad, nyduschad, nyäten, nyshoppad, nydiskat.

och nu ska jag sova så jag e pigg som en mört imorgon!

 

Dagens plus går till min vackra mamma hela hon är ett stort plus,

dagens andra plus går till min man som kom hem med en fläkt,

dagens tredje plus går till Malin som förgyller mina kvällar med telefonsamtal.


tagit ett beslut..

Ja, idag bestämde jag mig..

.. för att börja blogga igen, varför? För jag blir så himla glad när jag går tillbaka och läser om allt roligt jag gör hela tiden så bloggen blir som en dagbok, de kommer skrivas om glädje, sorg, jobbiga saker, minnen, upplevelser och allmänt ointressanta ting i min vardag men endast för min egen skull, hoppas även du känner glädje i de.
Vi får ser hur länge de varar eftersom jag jobbar 07.00-15.36 sedan tränar 17-19 och därimellan ska jag hinna uppleva saker att skriva om, ha ett social liv och ett förhållande, men jag ska göra mitt bästa kanske orkar jag en dag, en vecka, ett år, en livstid.

Idag har jag varit klibbig princip hela dagen, jag svettades på jobbet då inte blixten slog ner då allt stod stilla en stund och på träningen fanns de nog inte en torr fläck på hela mig, men vad underbart de var. Efter kom de sex underbara människor och invaderade min lägenhet de serverades köttfärsås och chokladpudding till efterrätt så nu har jag matkoma som jag har 90% av min vakna tid. Dem lämnade efter sig en hel hög med disk vilket jag diskar med glädje, eller som de alltid slutar med att min man gör, tur att jag har han till sånt!

Nu ska jag sova, sovit sju timmar på två dygn räcker med att säga att i helsingborg stänger krogen 05.00´.
 Puss och kräm

RSS 2.0