Blommor

Idag fick jag blommor och choklad av min vackra, underbara extra familj, små saker som gör vardagen så himla fin!


Idag när jag sprang intervaller tyckte jag att jag var jätte duktig tänk om jag hade vetat att exakt samtidigt 14mil bort krystade min syster/kusin ut en Alice. Det vackraste och störta som kan hända i ens liv. Kan inte beskriva den glädjen jag delar med henne. Tänk vad mycket lycka den bebisen kommer ge oss och att man kan älska någon så mycket innan man ens träffat tösen.

Snart ska jag sova för imorgon väntar jobb och så hemgång till Närke.

Ta de lugnt nu sandra, elli och Stefan som röjer inatt. Fira tillskottet ordentligt.


Kvartsfinal

Fin morgon med färskpressad juice, kiwi och kvarg med jordgubbar! Vitaminkick som laddar inte första kvartsfinalen i Höör.

Sitter på bussen och jag och min kollega på kanten blev trea i tävlingen.


Fin tisdag

Blev en riktigt fin tisdag :)

Glädjande besked som firades med nya träningskläder, jobbar belöningsarbete. Sitter kvar sen uppväxten :)

Nu ska jag sova och ladda för imorgon är de första kvartsfinalen, woohoo :D


Mar. 25, 2013

En hel träning, längesen jag var så lycklig.

Överraskar min fina vän Lovisa på en försenad födelsedags firande våffeljärn fick hon dagen till ära :)


Måndagmorgon

Underbar morgon, varmaste dagen på året och vi går in i slutspelsvecka. Idag kör jag naturligt, precis så jag känner idag.

Ha en toppen vecka


After training

Kör vi inte after work fast för mig blir de båda delarna, dör av hunger så nu ska jag skynda mig. Ha en toppen fredag puss


.

Uppskattning, ett tack, en klapp på axeln.

Ibland gör lite mycket.

Bada, bli ny människa och vakna upp till fredag.


Grattis

Min mamma är en sådan som alltid har rätt, tyvärr efter 22 år har jag lärt mig de. Min hjältinna, idol och förebild!

Hoppas din dag blir toppen gamle tant.


Handboll

Gym och efter de kollade jag på min vackra sambo när han spela säsongens sista match. Man är inte bättre än sin sista match och dem vann, härligt!

När Stefan är på plan blir jag som nykär. Han är absolut snyggast i löparskor och matchkläder.

Nu ska jag sova puss från mig


Underbart skrivet


Pub

Idag var jag slut som människa. Linserna krångla vilket ledde till huvudvärk. Till slut kasta jag ena linsen och bara såg på ett öga men de blev bättre.

På vägen hem från jobbet fick bussen punktering när jag kom hem var jag blå över hela kroppen av snövädret.

Checklista.

Jobb
Träning
Matlagning
Städning

Vanliga rutinerna och nu kommer jag somna gott med ett riktigt sug i armarna efter dagens pass.


Slut

Klockan är snart 2030 och första gången jag e hemma sen 0630 imorse, helt slut nu ska jag bara göra lite måste grejer sen somna till white collor.

Puss


Mer bilder


Helg

Aktiv helg.

I fredags åkte jag hem till mamma och pappa, mamma bjöd på underbar mat sedan badade vi tunna. Slocknade som en klubbad säl innan elva.

I lördags anglade vi fick fyra jätte fina gäddor och solen kom lagom när vi var klara. Jätte mysig och fin dag med underbara släktingar. Kvalitéstid!

Sedan for vi tillbaka till Skövde mamma följde med och kollade skara-skånela. Grattis jessica för elitserieplatsen.

På kvällen åt vi tapas och drack moet var underbart gott och super trevligt. Han med att gå ut en sväng och fira Lollo som fyllde år.

Idag blev de fira Lollo lite till med tårta och träna ett hårt pass med syrran.
Wärn är här nu, kollat boende i USA och ätit chokladpudding.

Laddad för en ny vecka kunde inte högt en bättre helg.


Verkligheten

Idag kom verkligheten ikapp mig, imorgon är jag redo för den.


Foten


Klapp på axeln

Aa idag ger jag mig en själv klapp på axeln, det är söndag och klar med förmiddagspasset ca 1,5 timma styrka sen skulle jag löpa lite slutade med 5km idag med. Från att inte sprungit 1m på 6veckor har jag sprungit 1mil på två dagar. Kollade på skidor samtidigt och dem tog ut sig så dem inte kunde stå längre - de blev min inspirationskälla.

Nu ska jag dö i soffan en stund för kl 17 är det dags igen försöker passa på för imorgon går jag på heltid igen, 6veckor sjukskriven är slut och foten är princip hel. 6veckor och är så tacksam att jag har min älskade vän Linda vi har krigat med rehab varje dag kommer verkligen sakna dem stunderna.

Vad har hänt med foten? Jag har haft gips, gått med "robotfot", gjort två röntgen och efter magnetröntgen kunde man se att ledband var av, en kraftig stukning och blåmärke på skelettet. Lärorik tid som jag aldrig vill uppleva igen en hel Ewelina är en gladare Ewelina. Kryckor vill jag aldrig använda igen, ja dem var med på krogen en gång aldrig känt mig så felplacerad.

Nu ser jag fram emot jobb igen och återgå till rutiner. Är så laddad för morgondagen.
Over and out.


Söndagsmorgon

Vaknade av solen runt 08 och låg sedan och mös en timma till. Nu är jag tillbaka i sängen efter en god frukost med ägg, avocado, kalkon, oboy och aprikos keso. Ska smälta lite sen iväg och träna.


Så fina

Så fina vänner, en aktiv dag och jätte mysig kväll. Denna bild tog min vän Alex. Gillar att bära min sambos kläder, dem som låg närmast på golvet när jag skulle åka.


Bam

Första 5km på 6veckor de gick inte fort men vad glad jag är att jag gjorde de, nu laddar för lördagskväll med fina vänner och mello.


Aktiv fredag

Tränade nästan 2timmar på morgonen, dammsög och skura lägenheten ÄVEN bakom spisen vilket jag säkert inte gjort sen jag flyttade hit de var värre än vad ni kan föreställa er, tvätta, böt sängkläder, städade och dammsög balkongen plus tvättade sovrums fönstrena (ut mot balkongen)

Invigde balkongen med att äta lunch där och sedan bar de av mot relaxen med laget, tyvärr innehöll den bara en pool och en bastu.

Kvällen spenderades med Lollo och Linda, nu ska jag somna till white collar älskar den serien.

Natti


Hallen

Så här blev hallen, innan var de nästan en svart tapet. Jag målade (kladdade) vit färg och vips en ny fräsch hall.


Puss


4år

I onsdags firade jag och min sparv 4 händelserika år.

Jag firade med två träningspass en tupplur och sedan åt vi middag på mangos. Jag åt planka och han black and white. Sedan däckade vi han sjuk och jag trött efter en för kort eftermiddagslur, villa lyxproblem.


Sol

Legat och halvsovit i sängen med solen i ansiktet, underbart.


Morgon, lunch?

Idag sov jag ut kändes som de behövdes. Har diskat sen igår och kört ett bra biceps/bröst pass. Känns att man åt ordentligt igår, kunde öka lite i vikterna.

Om 4timmar är de träning igen, ska fylla på depåerna.

Inne på vecka 6 som sjukskriven och även den sista, behöver komma tillbaka till vardagen igen. Min starka sida är att jag tänker så jävla mkt och även det är min svagaste, när jag går hemma tänker jag så mkt så jag vet varken ut eller in. Ska spricka hål på bubblan snart.

Glädjande sms från sambon där han skrev att matlådan idag var de topp 3 godaste han ätit, värmer i själen när man stod 1,5 timma igår.


Detta bjöd jag på ikväll.


Syn från igår

Trevlig dag,kväll och natt!


Fin söndag

Mina älskade föräldrar var på besök i Skövde idag, älskar dem till månen och tillbaka. Ut med de gamla och in med det nya i lägenheten. Vart jätte fint och mysigt.

Sedan kom vänner över på besök, firat att jag fyllt år. Bjöds på god mat och kortspel.

Jätte fin avslutning på helgen.


Vackra söndag

Vilken fin morgon.


RSS 2.0