Mys

Bjöd mina två män på tacopaj idag - stefan och wärn. Jag lagade mat och slängde fram tvätten till Stefan som han fick vika framför tv:n de gäller och vara smart. Nu är de kläder överallt men vikta är dem iaf, resten tar vi imorgon för nu tar vi kväller.

Läste precis mammas blogg och fick en väldans hemlängtan, kanske också för vi var hos Stefans familj i fredagskväll, tur jag har dem som en exttrafamilj här i skövde. Kan inte komma ihåg när jag verkligen var hemma sist, mös med hundarna, halvsov i soffan, fick mat served och en riktigt bamsekram. I helgen ser de dock mörkt ut, träning och match men på tisdag kommer mamma och pappa hit för då har vi match, jobbar som vanligt men får iaf lite närhet från dem när dem sitter på läktarn.

Kollar på partaj på 5:an och var tvungen att kolla upp Peter Settman på wikipedia och där stod de: har tagit ett barn och lämnat tillbaka det.

Nu måste jag sova, ny vecka längtar redan till nästa helg.

 


Du vackra söndag

Min dator är paj får se om detta hinner komma upp..



Tidig morgon upp och handla och göra stor frukost till mig och min fina man,
hade tur att tvättstugan var ledig så kastade in två tvättar också.

 

Fattades bara ett stort ek bord, vit inredning och så skulle jag vilja byta ut trafiken mot en stor granskog, då hade min frukost varit ultimat. Efter la vi oss i sängen igen och läste aftonbladet. De var jag värd.

 

Gårdagen bjöd på ett underbart väder, en tripp till göteborg men fina vänner.
kvällen var great, jag hade taxiverksamhet och träffade många nya och gamla bekanskaper.
'

Glassbuffe, äta så mycket man orkade och vi rullade ut. Åt glass till både för och efterrätt.



Har börjat på ny avdelning, så förra veckan bjöd jag på denna vackra tårta.

Snart träning, hoppas eran helg har varit lika bra.
puss



Två pinnar

Två pinnar, två viktiga poäng idag! Gud så gott.
Mat på olearys och kvällen slutas med breaking news.

Natti

Du vackra, älskade helg.

Lördagen blev de tidig uppgång för tvätten väntade sedan kom vackra mamma,vi köpte med oss mat och åkte upp till berget, balto vad givetvis med. Avnjöt en god middag till fin utsikt sen kollade vi på IFK-Country. Mat på olearys med mina pojkvänner, bowling och första serien fick jag 140 poäng, jag pissade på dem men vinsten gick sen till Jonas med 361 mot mig som hade 360 den sved lite. Natalie, Jonte och Elli ankom och vi åkte till en lokalfest som inte blev långvarigt, vidare hem till Jonte och Natta där de blev spelkväll - kampen mellan man och kvinna de slutade 1-1.

= Lördagen kunde inte slutat bättre.

Söndagen i punktform:
  • Städning
  • Matlagning
  • Träning
  • Godisätande

Nu laddar jag för en ny vecka med jobb, träning och seriepreimär.

Balto och jag myser på berget

<3


enjoy






Fredagkväll.

Somnade som en klubbad säl efter jobbet och vaknade även som en sådan, mör och ville inte allst gå upp. Men en fredagskväll är för fin för att sova bort, diskat berget, duschad och nu är jag redo. Ha en fin kväll allesammans.


Bjuder på en gammal bild med kort hår och bruna ögon.



Att vara bemanning ..

.. är inte alltid de lättaste. Jag har varit på diverse olika företag och till och med olika städer alltifrån möbelsnickare, kassörska, saab industri, skottat snö och nu montör på volvo. Ibland har de handlat om en dag, ibland veckor och i dettafall månader. Som bemanning sliter man som ett djur, dels för man vill att arbetsledarn man kommer till ska prata gott om en till bemanningschefen så man ska få forsatta jobb och göra bra reklam för de bemanningsföretaget man kommer ifrån, för att man kanske vill ha förlängt utanför bemaningsföretaget och för att vi har alla ögon på oss om vi inte sköter oss så byts vi helt enkelt ut. Det är även en social utmaning att komma till nya ställen där man måste komma in i en samansvetsad grupp på diverese olika arbetsplaster. Vi funkar lite som schack spel, vi är spelare som handlar om pengar som flyttas runt och behövs vi inte slås vi ut. Reglerna är enkla och hårda. Ibland försvinner man på en timma, en dag, en vecka eller en månad man har ingen garanti i detta spel utan allt man kan göra är att göra bra ifrån sig och hoppas att både spelaren och motspelaren gillar en.

Trots allt detta så är jag så tacksam att jag jobbar för bemanning, kanske för att jag faktsikt har träffat mänskliga varelser i detta spel som även dem har känslor och förståelde. Jag är uppfostrad att se ljust på saker och även i detta fall, har en toppen chef som är en medmänniska och lyssnare, mitt cv är inte likt många andra 20-åringar, jag har lärt mig så mycket saker och fått en riktigt inblick i arbetslivet och en av slutsatserna är att det inte är rättvist vissa har de bra och andra inte. Jag har lärt mig att man måste se till sig själv, vara egoist för du får ett jobb det DU förtjänar och ingen kan ta dig upp på stegen, dem stegen får du klättra själv. Visst man kan inte planera sitt liv längre en kanske en vecka framöver för man vet inte om man är arbetslös nästa vecka och man får mïndre fördelar än dem anställda får, men man har en garantilön en så kallad minimum lön så vilket skit jobb man än får så är det ändå ett jobb med en bra lön. Andra fördelar är att när man tröttnat på ett jobb ibland så är de precis lagom till att byta och jag som inte vet vad jag vill jobba med när jag blir äldre passar de här mig perfekt, jag vet vad jag inte vill göra och vad jag skulle kunna tänka mig. Så hur som helst TACK Uniflex för att ni finns!!

Min situation idag: Jag har varit inhyrd på heltid dag sen slutet av April och även fast jag har ett fysisk tufft jobb, ensam tjej på avdelningen så älskar jag mitt jobb, jag får skratta varje dag och jag lär mig fortfarande nya saker. Jag är lycklig, vi är ca 20s,t en blandad ålder från den yngsta (jag) 20år till den äldsta som går i passion nästa år och jag älskar varenda kotte av dem och jag vet att dem är fästa vid mig med även fast dem inte skulle erkänna de. Men sen en vecka tillbaka blev situationen annorlunda, förra veckan fick 4 gå och den gallringen klara jag men nu ska resten bort, jag hade tur jag fick ett annat jobb på godsmottganingen ingen aning om vad de innebär och även fast de brister lite i mitt hjärta all lämna alla som jag tillbringat 8 timmar varje dag med i nästan 5 månader så är jag så tacksam att jag fortfarande har ett jobb, så är livet när takterna går upp igen skickas jag evt tillbaka. Så v.38 blir de förflyttning och en ändring i mitt liv, de blir fortfarande dagtid men jag ska bara gå in i en annan port och jag ser fram emot en ny utmaning som jag vet att jag kommer klara av.
 You can do it baby
 


Tlött

Vi vann, vi tar med oss första halvlek och njuter av dagens vinst!
Mamma har sovit här inatt och jag har njutit så gott jag kunnat, hon har bjudit på mat och massa bra energi. Mamma är bäst!! Pappa ringde idag också och rapporterade från Norrland,inget skjutit än så länge, håller tummar och tår för honom. Nu måste jag hoppa in i duschen och sova imorrn väntar som vanligt jobb och jobbig träning. Helgen är efterlängtad just nu!

Natti


vill

Dagens vill:


- Bli allmänbildad, laddat hem alla app som kan hjälpa mig att bli de.

- Prata ett till språk, många finskar på mitt jobb lärt mig: Nuska, Hirvi och vesipullo (snus, älg och vattenflaska) Sägs ju om man kan 200 ord på ett språk kan man prata de, bara 197 st kvar för de spelar väl ingen roll vilka 200 de är?

- Lära mig teckenspråk, min mor lärde mig alfabetet när jag låg på operationsbordet när jag var sju år de sitter fortfarande kvar i ryggmärgen, nu i veckan har jag lärt mig: Igelkott, nej, jag heter och jordgubbe.

- Ha ett vackert hus med vit inredning och detaljer av jordnära saker.

- Skjuta min första bock, tyvärr är pappa i norrland så de får vänta.

- En volvo C30

- Ha en tatuerad vänsterarm


Natti


trök

jag är på världens sämsta menshumör. Mens, dålig dag, tomt kylskåp och sämst på matchen kan ju vara världens sämsta kombination!!!!!!!!!!!!!! Ne jag tycker inte synd om mig själv jag är bara jävligt arg på mig själv. Piss tråkigt inlägg, sorry!



Kan glädjas åt att min fina vän Emelie har blivit mamma idag åt en flicka.
GRATTIS!!!


glädje



Jobbat och tränat och nu har jag massor av energi, vill göra allt på samma gång baka, måla, beställa hem vackra skor, rensa garderoben, städa eller kolla på filmen som började på canal+ action just nu. MEN NEJ nu ska jag göra något vettigt av min energi - laga mat och städa tills min vackra man kommer hem. Egentligen skulle jag fikat med fina Natalie men tiden hinner inte med, har match två dagar i rad så måste laga matlådor till både onsdag och torsdag då jag inte hinner. Suck jag ska uppfinna en klocka med mer timmar.

I helgen blev de lagfest, mina två favoritsysslor umgås med mitt lag och den andra att festa den absolut bästa kombinationen, kvällen blev blandad slutade med att jag hade fläskläpp och ett jack i huvudet, JA jag fick stryck och JA de var av en kille och JA han kom i fyllecell och NEJ jag polisanmälde det inte hoppas killen har en sjuk ångest hur som helst och en bruten näsa (jag slog inte)

Ne nu måste jag passa på innan energin tar slut.

 


RSS 2.0