veckoreyns tips för att lindra söndagsångest

Gillade dessa tips verkligen, så här ska jag leva lite varje dag denna vecka.

Idag - promenad, havregrynsgröt, smoothie, pröva glasögon och sedan träning. Ikväll ska jag laga god mat och kanske göra egen musli, men bara kanske om jag hinner INGA måsten.


Stressa ner
Sov ut, det är trots allt helg. Försök att ha obokade timmar i kalendern och ta det lite som det kommer. Glöm inte att ta hand om dig själv istället för att hinna med så mycket som möjligt. Släng på favoritboxen eller streama de senaste avsnitten från serien du följer. Men försoffa dig inte helt.

Ta en promenad
Nu när solen letar sig fram är det riktigt skönt att slänga på sig solisarna och ta en promenad. Det är bra för både kroppen och humöret. Ta med kameran och fotografera allt från blommor till fåglar. Kanske vårens första insekt landar i ditt knä? Fota!

Scrapbooka
Dra fram fotoalbum, foton, biljetter eller småsaker från olika ställen och klipp och klistra ihop en riktigt snygg scrapbook. Ta sedan fram albumet då och då och bläddra igenom det. Lockar garanterat till skratt och många härliga minnen från solsemestern, tjejhelgen i Kalmar eller familjemyset i fjällen.

Baka
Överraska med en god foccacia eller spana in vinnarrecepten från Halv åtta hos mig och gör en lyxig efterrätt. Det piggar garanterat upp både dig och den lyckliga som blir bjuden. Frys in och ta fram nästa gång du får besök.

Rengöring är A och O
Passa på att skölja ur dina sminkborstar. Det ska göras varje vecka, men det är lätt att slarva... Varför inte göra det nu? Du kommer inte att ångra dig när du sminkar dig på måndag morgon!

Chilla med veckoplaneringen
Kolla igenom veckans schema så att inget kommer som en överraskning, men släpp det sedan för dagen. Det är fortfarande helg och du behöver inte planera in allt i minsta detalj. Se fram emot en vecka med luckor i kalendern. Allt behöver inte fyllas.

Umgås
Träffa tjejkompisarna, pojkvännen eller mormor. Deras energi smittar av sig på dig och gör att du känner dig peppad inför veckan.

Hårinpackning
Gör en hårinpackning. Håret blir mjukt och fräscht och du slipper att tvätta det nästa morgonen. Några extra minuter i sängen är aldrig fel.

Vårgarderob
Kolla igenom garderoben. Kanske är det dags att plocka fram vårplaggen? Lägg fram dina favoriter och göm de megatjocka vintertröjorna längst in. I veckan kan du smygstarta våren med förra årets favoritklänning.

Måla naglarna
Måla naglarna i en härlig färg. Varje gång du tittar på naglarna blir du glad, och ett leende smittar som bekant lätt av sig.


sunshine

dagens vill ha.

en fet inkomst, ett par vackra skor och lättklädda kläder.


filmer i veckan

Brokeback mountain

Har sett den ett x antal gånger men lika bra varje gång, en film som berör.

Tar med mig budskapet att man lever bara en gång och man ska gå sin egen väg.

Ny film denna vecka blev Black Swan. Några av mina vänner hade sett den och gillade den inte men jag fick en annan uppfattning. Gillar såna här filmer som är lite annorlunda men har en så vacker historia. Se den och tänk en gång extra. Strävan efter att vara perfekt, att lyckas och vara andra till lags. Ibland blir det för mycket, ibland blir längtan större än livet.

 


härliga bilder






en av mina häftigaste handbollsupplevelser

60min + 2x5min+ 2x5 min + straFffar.
Skövde hf vann med 5-4 i straffar och leder nu 1-0 i kvalmatcher.

En torsdag som dem flesta.

Idag kände jag mig som en maskin på jobbet, jag gjorde de jag skulle, sa ingenting, kände knappt ingenting. Runt 11 vaknade jag till efter att gnuggat mig i ögonen i 6 timmar ungefär.

Jag lyssnar på ljudbok och gillar de verkligen, just nu är de Jenna Jameson som gäller har redan läst boken en gång men gillar man en bok så varför inte ta sig igenom den en gång till? Ni som inte vet vem Jenna är så är det en av världens största porrskådis, så går och myser på jobbet till porrsnack, lite roligt att det är en gammal tant som läser. Tänk om mina arbetskamrater visste som står 2m ifrån mig att jag precis lyssnade dem tio bästa tips hur man suger av en kille, eller en het scen från en av hennes många porrfilmer. = Livet blir inte roligare än vad man gör det till.

Bort från snusksnacket och till lillamelodifestivalen, har hittat en ny favoritlåt som jag alltid kommer att starta dagen med nu de är Ulrik med "En vanlig dag".

http://www.youtube.com/watch?v=rSTEnJnaE1o (inte lärt mig hur man gör youtube klipp än)

Usch gjorde inget bra pass idag, kan inte riktigt släppa de så imorrn då jävlar!!!! Nu ska jag gör bakpotatis, lax och någon go röra. Sov gott!




Alla dagar bli inte som man tänkt sig...



Jobbar på Kinnarps, vi gör kontorsmöbler inom skola, vård och omsorg.
Just nu har vi en jätte stor leverans till saudiarabien för flera miljoner där dem ska bygga
en jätte stor skola mitt ute i öknen för kvinnor, glädjer mig att världen går åt rätt håll.
Det är därför jag är där för att hjälpa till, jag skruvar, limmar och skruvar.
Monterar lådor, socklar och dekorryggar mm. Saudiarabiens prins var på besök häromdagen,
vi satsade på hur många kamler jag var värd, tre var de högsta de värmde,
snälla arbetskamrater jag har!



Nu ska jag sova 04.45 ringer klockan, lagom till tidningen kommer.
Modern family gjorde mig på bättre humör. Natti.


RSS 2.0