det ordnar sig ..

.. men inte av sig själv.

Så jag känner nu, inte pluggat idag oj så skönt. Har haft massa tid men istället har jag bara myst. Gått runt i morgon rock och lyssnat på musik. Döm mig inte jag lever livet bara. Okej jag har prov och inlämning imorrn men de orsnar sig. Orkar inte stressa upp mig för de? Är jag dum?

Lyssnar på Veronica Maggio, diverse balader, kollar runt, lägger upp bilder, äter ostbågar och ropar till min Sambo då och då om hon lever, hon pluggar men hon njuter hon med :)

dagens plus : en söt kille på telefonen.


Kommentarer
Postat av: M LSD

nej, knappast dumt, jag tycker det lät sunt! Kram mamma

2008-12-02 @ 09:38:10
URL: http://lisbethsd.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag tänkte tipsa dig om några bra gratis-sidor:



Gratisbio är en sida där du ENKELT(!!) klickar på hemsidor för att samla poäng. De insamlade poängen kan du sedan byta mot antingen biobiljetter eller presentkort på 60olika affärer. Tillexempel H&M eller mio. De har dessutom flera olika tävlingar hela tiden. Ange mig (M0lle) som värvare så får du 75poäng som välkomstbonus! bli medlem här: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=44201



http://www.gratisdator.se/Register.asp?r=545 är en sida som lanserades alldeles nyligen, så du kan bli en av de första som medlem! Här klicka du också på olika sidor och får presentkort från Siba och OnOFF. De har just nu en tävling där du kan vinna en laptop :)



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=101049 är en sida där du också samlar poäng, och får presentkort på MakeupStore eller kicks :)



Läs mer på sidorna :)

2008-12-02 @ 09:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0